Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-02@21:46:19 GMT

صید ماهیان خاویاری ممنوع است

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۶۸۳۲۲

مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان از دستورالعمل صدور پروانه ویژه صید ماهی با قلاب در رودخانه‌های گیلان، مازندران و گلستان از خرداد ماه جاری به مدت دو ماه خبر داد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، قربانعلی محمدپور با اشاره به دستورالعمل سازمان حفاظت محیط برای صید ماهی با قلاب اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست طی دستورالعملی، شرایط و نحوه صدور پروانه ویژه صید ماهی با قلاب در رودخانه‌های استان‌های گیلان ، مازندران و گلستان را در سال 96 اعلام کرد و متقاضیان با توجه به قوانین و مقررات صید و رعایت موارد مورد نظر می‌توانند اقدام به دریافت پروانه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بهره‌برداری پایدار و خردمندانه از آبزیان و کمک به جوامع محلی که معیشت آنان وابسته به بهره‌برداری سنتی از ماهی است را دلیل صدور پروانه صید با قلاب عنوان کرد و افزود: بهره‌گیری از مشارکت صیادان قانونمند در حفاظت از تنوع زیستی همراه با بهره‌برداری اصولی از آنها از جمله اهداف صدور پروانه صید ماهی با قلاب است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان با بیان اینکه صدور پروانه از خرداد ماه جاری به مدت دو ماه انجام می‌شود، گفت: طبق دستورالعمل سازمان محیط زیست، متقاضیان می‌توانند در پایان اعتبار مجددا پروانه خریداری کنند.
وی نرخ پروانه صید با قلاب را 200 هزار ریال ذکر کرد و یادآور شد: پروانه صید در مقابل ارائه فیش بانکی به نام صیاد صادر می شود و تعداد مجاز صید ، روزانه 10 قطعه به ازای هر پروانه تعیین شده است.
محمدپور با اشاره به اینکه به ازای هر واحد ابزار مجاز صید مانند چوب و چرخ ، چوب ماهیگیری و ... یک پروانه قابل صدور است، تصریح کرد: هر ماهیگیر در طول هر دوره یک ماهه حداکثر مجاز به اخذ دو پروانه در هر استان بوده و پروانه صادره صرفا در حوزه استحفاظی استان صادر کننده پروانه دارای اعتبار است.
وی با تاکید بر اینکه صید آزاد ماهیان شامل ماهی آزاد دریای خزر و قزل‌آلای خال قرمز و ماهیان خاویاری ممنوع است، خاطرنشان کرد: صید ماهی از مصب رودخانه ها تا 500 متری آن به طرف رودخانه و همچنین در سایر نقاطی که توسط سازمان آب منطقه‌ای رسما ممنوع اعلام شده است، مجاز نیست.
برگزاری سمینار موتورهای جدید دریایی در کشتیرانی
سمینار تخصصی موتورهای جدید Wartsila توسط اساتید شرکت WIN D&G از سوئیس در محل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مانا دراین سمینار یک روزه که با هماهنگی موسسه آموزشی کشتیرانی برگزار شد سیستم سوخت رسانی موتورهای نسل WX شرکت WIN D&G به خصوص در نوع موتور WX92 و WX52، سیستم کاهش آلایندگی هوا منصوب بر روی موتورهای جدید شرکت Wartsila، معرفی موتورهای دوگانه سوز ساخت شرکت WIN D&G بررسی و تحلیل شد.
بحث های تخصصی مربوط به پیشرفت های موتورهای جدید از دیگر مسائلی بود که در این سمینار مطرح و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
شایان ذکر است برگزاری سمینارهای تخصصی توسط اساتید شرکت های معتبر بین المللی از سال گذشته در دستور کار موسسه آموزشی کشتیرانی قرار گرفته است و برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های تخصصی آموزشی دیگر نیز از سوی این موسسه برای سال جاری در دست اجرا است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در کیش/ تردد تمامی شناورهای سبک ممنوع شد
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است