Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@03:54:20 GMT

با ارزش ترین برندهای دنیای فوتبال چه تیم هایی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۶۸۹۱۰

با ارزش ترین برندهای دنیای فوتبال چه تیم هایی هستند؟

علاوه بر مستطیل سبز، جنگ غول های بزرگ فوتبال اروپا در اختصاص دادن رتبه اول بالای جدول با ارزش ترین برندها نیز به قوت خود باقی مانده است.

به گزارش "ورزش سه"، همانند سالهای اخیر، شیاطین سرخ رتبه اول با ارزش ترین برند جهان فوتبال را به خود اختصاص داده و اختلاف رئال و بارسا در رتبه های دوم و سوم بسیار ناچیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت حضور تعداد زیادی تیم های لیگ برتری در بین 20 تیم اول را باید درآمد بالای این تیم ها از حق پخش تلویزیونی دانست. در ادامه، 20 برند با ارزش دنیای فوتبال را بررسی خواهیم کرد.

1-منچستر یونایتد

شیاطین سرخ همچنان با ارزشی معادل 1.73 میلیارد دلار، برای سومین سال متوالی جایگاه اول خود در بین با ارزش ترین برندهای دنیای فوتبال را حفظ کرده اند.

با توجه به سود بالای سه ماهه سوم سال مالی، به نظر می رسد در نهایت درآمد آنها در پایان سال مالی (آخر ماه ژوئن) به 560 میلیون پوند هم برسد.

2- رئال مادرید

کهکشانی ها ها در رده دوم با ارزش ترین برندهای دنیای فوتبال قرار دارند و مبلغی در حدود 1.419 میلیارد دلار ارزش دارند.

کهکشانی ها از لحاط فوتبالی سالی فوق العاده را سپری کردند و از طرف اسپانسر لباس خود نیز در حدود 27 میلیون دلار درآمد کسب کردند و این مبلغ در مورد اسپانسر لباس حدود 45 میلیون دلار بود.

3- بارسلونا

بلوگرانا با ارزشی معادل 1.418 میلیارد دلار، با اختلاف ناچیز بعد از رئال مادرید رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

ارزش بارسا سالانه میانگین 43 درصد رشد می کنند و آنها بر خلاف فصل فوتبالی، امسال یکی با ثبت قراردادی به ارزش 155 میلیون یورو با کمپانی نایک برای تولید لباس و همچنین ثبت قرارداد 55 میلیون دلاری با راکوتن، سال فوق العاده ای را از لحاظ مالی سپری کردند.

4- چلسی

آبی های لندن با ارزشی معادل 1.248 میلیارد دلار در رتبه چهارم این رده بندی قرار دارند.

بعد از سپری کردن سالی اسفناک، چلسی امسال به رهبری کونته موفق شد لیگ برتر را با اقتدار فتح کند و با 61 درصد رشد، بهترین درصد رشد را به خود اختصاص دهد.

5- بایرن مونیخ

با ارزشی معادل 1.222 میلیارد دلار، باوارایی ها همچنان و مانند سالهای اخیر در آلمان بی رقیب هستند.

بایرن در فصل جاری حدود 34 میلیون یورو از اسپانسر خود دریافت کرد و مبلغی حدود 100 میلیون دلار نیز کمپانی آیداس به آنها برای لباس های این تیم پرداخت کرد اما فراموش نکنیم هنوزهم اختلاف قابل توجهی بین تیم های بوندسلیگا و کشورهای صاحب سبک فوتبال در زمینه دریافت حق پخش تلویزیونی وجود دارد.

6- منچسترسیتی

سیتیزن ها با ارزشی حدود 1.022 میلیارد دلار، رتبه ششم این رده بندی را به خود اختصاص داده اند.سیتی در حال حاضر درآمدی 20 میلیون دلاری از کمپانی نایک به علت حق اختصاصی تولید لباس دریافت می کند.

علیرغم رشد 13 درصدی، سیتی نسبت به سال قبل دو پله سقوط داشته و امسال قصد دارد با خریدهای نجومی زیر نظر گواردیولا، دوباره جایگاه چهارم سال قبل خود را به دست آورد.

7- پاری سن ژرمن

پاریسی ها با ارزشی معادل 1.011 میلیارد دلار، در رتبه هفتم با ارزش ترین برندهای جهان فوتبال قرار گرفته اند.

پاریسی ها با رشد 28 درصدی، موفق به حفظ جایگاه سال گذشته خود شده اند و علیرغم اینکه قادر به کسب نتایج خوبی نه در اروپا و نه در فرانسه نبودند، با توجه به درآمدهای اسپانسر لباس در شرایط خوبی از لحاظ مالی قرار دارند.

8- آرسنال

با ارزشی در حدود 941 میلیون دلار و علیرغم رشد 6 درصدی، توپچی ها نسبت به سال قبل 2 رتبه تنزل داشته و در جایگاه هشتم قرار گرفته اند.

توپچی ها بعد از سالها در راهیابی به لیگ قهرمانان ناکام بوده اند و دریافتی آنها از اسپانسر و همچنین تولیدی لباس نسبت به دیگر رقبای لیگ برتری اختلاف معناداری داشته است.

9- لیورپول

با ارزشی معادل 908 میلیون دلار، مرسی سایدی ها در این جدول رتبه نهم را به خود اختصاص داده اند.

لیورپول 110 میلیون پوند برای افزایش ظرفیت ورزشگاه آنفیلد به 54 هزار نفر خرج کرده و به نظر می رسد سالانه 25 میلیون پوند از این راه به درآمد آنها اضافه شود و اگر کلوپ در فصول آتی نیز روند رو به رشدی ایجاد کند، باز هم شاهد پیشرفت آنها در عرصه مالی نیز خواهیم بود.

10- تاتنهام

تاتنهام علاوه بر سپری کردن فصلی فوق العاده در مستطیل سبز، در عرصه مالی نیز با 58 درصد سود، سالی شگفت انگیز را سپری کرده و ارزشی معادل 696 میلیون دلار را به خود اختصاص داده است.

تاتنهام به تازگی با صرف مبلغی به ارزش 800 میلیون پوند، عملیات احداث ورزشگاهی جدید را آغاز کرده که بی شک تاثیر فراوانی در رشد اقتصادی این باشگاه خواهد داشت.

11- دورتموند

12- یوونتوس

13- اورتون

14- شالکه

15- لورکوزن

16- اتلتیکو مادرید

17 – وستهام

18- میلان

19- ساوتهمپتون

20 - لسترسیتی

منبع: برند فایننس

رئال مادرید منچستر یونایتد تاتنهام لیورپول بارسلونا آرسنال پاری سن ژرمن بایرن مونیخ

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۸۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما

به گزارش خبرگزاری مهر، سید روح الله لطیفی، سخنگوی کمیسیون روابط بین‌الملل و توسعه تجارت خانه صنعت معدن و تجارت ایران در خصوص مقاصد صادراتی خرما اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۸۹ هزار و ۴۹۵ تن انواع خرما به ارزش ۳۴۵ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۲۲ دلار از کشورمان صادر شده که نسبت به سال قبل ۴ درصد در وزن و ۶.۷ درصد در ارزش با افزایش همراه بوده است.

وی افزود :۸۲ کشور، مقصد صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بوده که هند با خرید ۹۰ هزار و ۲۳۷ تن، به ارزش ۸۴ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار، مقصد نخست انواع خرمای ایرانی بود و پس از آن، پاکستان با خرید ۹۱ هزار و ۱۹۹ تن به ارزش ۷۲ میلیون و ۴۴ هزار و ۵۷۶ دلار، ترکیه با خرید ۳۹ هزار و ۴۸ تن به ارزش ۳۶ میلیون و ۱۶۷ هزار دلار، قزاقستان با ۲۴ هزار و ۱۴۳ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۲۲ هزار دلار، چین با ۱۰ هزار و ۳۲۱ تن به ارزش ۱۱ میلیون و ۹۷۵ هزار دلار، عراق با هشت هزار و ۸۸۶ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و روسیه با ۱۰ هزار و ۱۰۳ تن به ارزش ۹ میلیون و ۳۷۶ هزار دلار، مقاصد دوم تا هفتم صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند.

مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ایران، در خصوص میزان صادرات انواع خرماهای ایرانی توضیح داد: خرمای مضافتی با ۱۵۹ هزار و ۵۰۱ تن به ارزش ۱۸۱ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۰۶ دلار، بیشترین میزان خرید را در بین خرماهای ایرانی در جهان داشته و ۶۵ کشور نیز به صورت مستقیم این خرما را از کشورمان در سال ۱۴۰۲ وارد کردند.

لطیفی در خصوص سایر خرماهای پر طرفدار ایرانی گفت: خرمای زاهدی با ۷۲ هزار و ۴۸۸ تن به ارزش ۴۳ میلیون و ۵۷۵ هزار دلار، دومین خرمای پر فروش ایرانی بود که ۳۶ کشور خریدار آن بودند و پس از آن خرمای شاهانی با ۴۶ هزار و ۴۵۹ تن به ارزش ۳۷ میلیون و ۳۵۴ هزار دلار، میهمان ۳۰ کشور بود.

وی افزود: خرمای کلوته با ۴۴ هزار و ۶۹۷ تن به ارزش ۳۰ میلیون و ۲۸۵ هزار دلار و صادرات به ۲۸ کشور، خرمای پیاروم با پنج هزار و ۸۶۶ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۶۵۵ هزار دلار و صادرات به ۳۱ کشور، خرمای استعمران با ۳۸ هزار و ۵۸۷ تن به ارزش ۱۷ میلیون و ۴۵۴ هزار دلار و صادرات به ۵۶ کشور، خرمای کبکاب با ۱۰ هزار و ۲۴۱ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و صادرات به ۳۳ کشور، خرماهای سایر (فاقد کد تعرفه مستقل تعریف شده) با ۱۰ هزار و ۹۳۰ تن به ارزش ۶ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار و صادرات به ۴۵ کشور، خرمای خاصویی با ۷۱۷.۵ تن به ارزش ۷۷۱ هزار و ۵۰۰ دلار و صادرات به ۱۲ کشور و خرمای برحی با ۸.۵ تن به ارزش ۱۵ هزار و ۳۰۶ دلار و صادرات به دو کشور به ترتیب از پرطرفدارترین خرماهای صادر شده در سال ۱۴۰۲ بودند.

مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی، اشاره‌ای به نام همه کشورهای خریدار خرمای ایرانی داشت و گفت: اتریش، اردن، آرژانتین، ارمنستان، ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، آفریقای جنوبی، افغانستان، آلبانی، آلمان، امارات، اندونزی، انگلستان، اوکراین، اوگاندا، ایتالیا، ایسلند، بحرین، برزیل، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بنگلادش، بوسنی، پاکستان، پرو، تاجیکستان، تانزانیا، تایلند، تایوان، ترکمنستان، ترکیه، ترینیداد و توباگو، مالت، آذربایجان، چک، مولداوی، یوگسلاوی، چین، دانمارک، رومانی، ژاپن، سریلانکا، سنگاپور، سوریه، سومالی، سوئیس، سوئد، شیلی، صربستان، عراق، عمان، روسیه، فرانسه، فنلاند، فیلیپین، قرقیزستان، قزاقستان، قطر، کانادا، کره جنوبی، کرواسی، کلمبیا، کنیا، کویت، گرجستان، لبنان، لهستان، لیتوانی، مالدیو، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک، موریس، نروژ، نیوزیلند، هلند، هند، ونزوئلا و یونان، ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند.

کد خبر 6096868

دیگر خبرها

  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • جریان کارت اعتباری مخفی باشگاه‌های بزرگ دنیای فوتبال چیست؟ (زیرنویس فارسی)
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است