Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام رنجبر افزود: اين مفاهيم اثر گذار و حركت آفرين قادرند تا فضاي يك جامعه را بصورت گسترده تحت تأثير قرار دهند و والاترين بركات را براي آن به همراه داشته باشند، بنابراین تقويت باورهاي ديني و ملي امروزه جزء اصلي ترين مسائل اعتقادي و فرهنگي و در رديف مهم ترين وظايف ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: نبايد فراموش کنیم فرهنگ ايثار و شهادت در بردارنده آثار و بركات عظيمي است كه به شكل مستقيم و غيرمستقيم جامعه ما را شامل مي شود و يكي از غني ترين گنجينه هاي فرهنگ اسلامي و شيعي است كه جلوه هاي اعجاب انگيز آن در طول سال هاي انقلاب و دفاع مقدس به روشني آشكار شد و شگرف ترين و عظيم ترين صحنه هاي از خودگذشتگي انسان ها در آن تبلور يافت.

حجت الاسلام رنجبر اظهار داشت: بارزترين جلوه هاي ايثار و شهادت در دين تجلي پيدا مي كند و آنقدر حائز اهميت است كه دين اسلام ايثارگري و شهادت طلبي را در راه تعميق آرمان هاي مذهبي تشويق کرده و بيشتر از هرچيز ديگري بدان پرداخته است چراكه در اسلام كشته شدن آگاهانه در راه خدا كه در راستاي گسترش اهداف الهي و اسلامي است بارها مورد تأكيد قرار گرفته است.

وی ادامه داد: فرهنگ ايثار و شهادت در دين اسلام در بردارنده مجموعه اي از آگاهي ها، باورها، اعتقادات و اعمالي است كه موجب تقرب انسان به عالي ترين درجه كمال یعنی شهادت در راه خدا مي شود.

این استاد حوزه و دانشگاه وعده بهشت بر طبق آيات قرآن و روايات معصومين- كسب بالاترين نيكي، تقرب در جوار الهي شريف ترين مرگ در راه خدا، استقبال بهشتيان از شهدا، احترام انبياء نسبت به شهدا، شفاعت اطرافيان، آمرزش گناهان پوشيدگي بدن شهدا با لباس هاي بهشتي، راحتي و آسودگي روح را از فضيلت هاي شهادت و ايثارگري دانست.

رنجبر تاکید کرد: نسل جديد بايد بداند آسايش و امنيت امروز مرهون چه ايثارگري ها، فداكاري ها و شهادت ها است در اين صورت است كه ملت ما با ارزش گذاري بر حركت شهدا و مقابله با فرصت طلبان، اجازه كوچكترين استفاده ابزاري از آن ها را براي مقاصد سياسي و اقتصادي خود نخواهد داد و حركت در راستاي توسعه فرهنگ ايثار و شهادت يكي از نشانه هاي بارز آن است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۰۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات ۴ هزار دانشجوی شهید در فضای دیجیتال ثبت شد

یک مسئول وزارت علوم گفت: سامانه معرفی شهدای دانشجو تاکنون توانسته برای بیش از ۴ هزار دانشجوی شهید، صفحات مجزایی در فضای دیجیتالی ایجاد کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، همزمان با روز بزرگداشت شهدا، جلسه فرزندان شهدای شاغل در ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور رشادی، مشاور امور ایثارگران وزارت علوم و رشید جعفرپور قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در محل این وزارت برگزار شد.

در این جلسه قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن تبیین اهمیت بزرگداشت یاد و نام شهدا، افزود: حضور فرزندان شهدا در ستاد وزارت علوم مایه خیر و برکت بوده و باعث گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در وزارتخانه خواهد شد.

جعفرپور با ارائه بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه ایثار و شهادت در دانشگاه‌ها، بیان کرد: سامانه معرفی شهدای دانشجو با مدیریت سازمان بسیج دانشجویی و مساعدت وزارت علوم، گنجینه فاخری برای ارائه خدمات در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت است که تاکنون توانسته برای بیش از 4000 نفر دانشجوی شهید، صفحات مجزایی در فضای دیجیتالی ایجاد کند که اطلاعات مربوط به شهدای دانشجو در آن بارگذاری شده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه تدوین زندگینامه شهدای استاد، بیان کرد: فرهنگنامه شهدای علم و دانش توسط انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده که می‌تواند مرجع مناسبی برای تقویت و تعالی فرهنگ ایثار و شهادت در فضای دانشگاه‌ها باشد.

جعفرپور با اشاره به برگزاری دو دوره کنگره شهدای دانشجو افزود: اکنون در حال اجرای کنگره سوم شهدای دانشجو هستیم؛ که برخی یادواره‌های دانشگاهی و استانی برگزار شده و در حال آمادگی برای برگزاری دوره سوم کنگره ملی شهدای دانشجو با همکاری سازمان بسیج دانشجویی و بنیاد شهید هستیم.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تقویت محتوایی کنگره‌های شهدای دانشگاهی، بیان کرد: سال قبل با همت دانشگاه گیلان اولین کنگره ملی شهدای استاد و کارمند دانشگاه‌های کشور برگزار شد و قرار شد دبیرخانه این کنگره فعال بماند و آثار مرتبط با شهدای استاد و کارمند دانشگاه‌ها را جمع‌آوری و منتشر کند.

وی با اشاره به اهمیت توجه به وضعیت همکاران فرزند شهید شاغل درستاد و دانشگاه‌ها تأکید کرد: فرزندان شهید تداوم‌بخش فرهنگ ایثار و شهادت در ستاد وزارت علوم و دانشگاه‌ها هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیان نور از روش‌های مؤثر تحقق جهاد تبیین و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت است
  • گیلان ۶۲ یادمان شهدای گمنام دارد/ مزار شهدا پاتوق قشر خاکستری باشد
  • ایثارگران بهترین الگو برای نسل جوان هستند
  • اطلاعات ۴ هزار دانشجوی شهید در فضای دیجیتال ثبت شد
  • کتب درسی دانش‌آموزان، عامل تعیین کننده‌ پیوند نسل جوان با شهدا است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اجرای سند تحول؛ ماموریت‌های مدارس شاهد
  • امنیت و اقتدار نظام اسلامی مرهون ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • دیدار رئیس کل دادگستری مازندران با خانواده شهید مدافع حرم
  • محفلی به نام و یاد شهدا در میبد
  • هرچه برای بزرگداشت شهدا کار کنیم، باز هم کم است ‌