Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۵۵ درصدی تشکل‌ها در دولت یازدهم خبر داد و گفت: روزنامه‌نگاران تا آخر این هفته صاحب کانون می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در در نشست تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و سازمان‌های مردم نهاد که در مجموعه تلاش برگزار شد،‌ اظهار کرد: برنامه توسعه سهم تشکل‌ها در شورای عالی تامین اجتماعی را در دستور کار داریم که به شکل لایحه نیز به مجلس ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این لایحه سهم تشکل های کارگری و کارفرمایی در شورای عالی تامین اجتماعی افزایش می‌یابد تا به غیر از سهم نمایندگان دولت، سه نماینده کارگری و سه نماینده کارفرمایی در این شورا تصمیم گیری کنند.

وی از ثبت کانون روزنامه‌نگاران تا آخر هفته خبرداد و گفت: امروز که گردهم آمدیم تلاش کردیم تا قانون مدار حرکت کنیم و خرسندیم که بگوییم روزنامه‌نگاران نیز صاحب کانون شدند و این اتفاق اواخر هفته به ثبت می‌رسد تا مشکلات آنها برطرف شود.

ربیعی تصریح کرد: اگر چه در این دوره نقص‌هایی وجود داشت اما سعی کردیم غیر سیاسی عمل شود و گردش گفتمان صورت گیرد و کارها در حد سلامت پیش برود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رمز موفقیت دولت روحانی را، مثلت جامعه، تشکل‌ها و دولت دانست و افزود: تشکل‌ها راه بی‌بدیل نجات کشور هستند و باید پایمردی و ایستادگی کنند و در سیاست‌گذاری تاثیر داشته باشند.

وی از تشکل‌ها خواست تا در جهت کاهش آلام و رنج مردم تلاش کنند و تاکید کرد: تشکل‌ها باید مظهر خیر و برکت باشند. همه باید تلاش کنیم به شکلی رفتار کنیم که جای خادم و مخدوم در دولت عوض نشود و با هم افزایی و همدلی کارها را پیش ببریم.

ربیعی در ادامه از فروش سهام بانک رفاه به بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: فروش سهام بیمه ملت نیز به بازنشستگان کشوری آغاز شده و قرار است بهترین هلدینگ ها برای ارتقاء وضعیت زندگی به بازنشستگان واگذار شود.

وی افزود: تمام تلاش دولت در چهار سال اخیر این بود که شرایط بازنشستگان را بهبود بخشد اما متاسفانه نابرابری از گذشته بسیار بود و برای به حداقل رساندن آن به زمان طولانی‌تری نیاز داریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود اجماع عمومی و جاری بودن عقلانیت در کشور را مهمترین پیام انتخابات دانست و با اشاره به برخی بداخلاقی‌ها در دوران انتخابات ابراز امیدواری کرد: این بداخلاقی‌ها و اتهام زدن‌ها تنها در یک ماه انتخابات بوده باشد و طی چهار سال آینده ادامه پیدا نکند.

به گفته وی اشتغال و فقر مهمترین گفتمان دوران انتخابات بود که مورد توجه قرار گرفت و به افکار عمومی کشیده شد از این رو همه باید تلاش کنند تا نابرابری‌ها در کوتاه مدت کاهش یابد و بیکاری در چهار سال پیش رو به حداقل برسد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۲۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین‌اجتماعی از مذاکرات این کانون با مسئولان تامین اجتماعی درخصوص ضرورت افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران خبر داد.

به گزارش ایسنا، نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟