Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی- جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حاشیه هایی همراه بود.

به گزارش خبرنگار افکارنیوز، موضوع مدرک تحصیلی حسین فریدون یکی از دستورات کاری این کمیسیون بود که محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون در جلسه از محمد قمی رئیس کمیته سه نفره بررسی مدرک تحصیلی فریدون انتقاد کرد و خطاب به وی گفت: بر اساس ماده 236 آیین نامه داخلی مجلس، شما موظف بودید ظرف 10 روز گزارش تهیه و به کمیسیون ارائه کنید اما اکنون بیش از چهار ماه سپری شده و این گزارش هنوز نهایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از سخنان زاهدی، محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس، گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مسائل اصلی دارد که باید به آن بررسی کند و تهیه این گزارش مساله اصلی نیست.

عارف افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس باید به مسائل آموزشی و پرورشی کشور و مشکلات مرتبط بپردازد.

این سخنان عارف در واقع مخالفت ضمنی با تهیه گزارش درباره مدارک تحصیلی فریدون بود. این مخالفت عارف در حالی صورت می گیرد که کمیته سه نفره بررسی مدرک برادر رئیس‌جمهور، تخلف فریدون در مدرک تحصیلی را اثبات‌شده می‌داند.

موضوع مدکر تحصیلی برادر رئیس جمهور در مقطع دکترا در جلسه روز یکشنبه دهم بهمن سال گذشته در کمیسیون آموزش و تحقیقات مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس تصمیم این کمیسیون کمیته سه نفره ای تشکیل شد تا برای برای اعمال ماده 236 آیین نامه داخلی مجلس گزارشی تهیه و ظرف حداکثر ده روز گزارش به کمیسیون ارائه شود.

محمد جواد ابطحی نماینده خمینی شهر، محمد قمی نماینده پاکدشت و کارن خانلری نماینده ارامنه بعنوان اعضای این کمیته هستند.

بر اساس این ماده هر گاه حداقل ده‌ نفر از نمایندگان و یا هر کدام از کمیسیون‌ها، عدم رعایت شؤونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس جمهور و یا وزیر و یا مسؤولان دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد.کمیسیون حداکثر ظرف ده‌ روز موضوع را رسیدگی و در صورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت ‌رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.

اما این گزارش به رغم گذشته چهار ماه و بیش از 120 روز هنوز به مجلس ارائه نشد.

کمیته سه نفره باید گزارش خود را در همان بهمن و یا حدکثر اسفند سال گذشته به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه می کرد و این کمیسیون نیز پس از تصویب گزارش، جهت قرائت آنرا تحویل هیئت رئیسه مجلس می داد اما با کارشکنی اعضای کمیته این قانون رعایت نشد.

در همین راستا در اردیبهشت امسال محمد قمی در مصاحبه ای اعلام کرد که «کاری می‌کنیم انتشار گزارش مدرک فریدون به پس از انتخابات موکول شود چرا که در رای حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری تاثیر منفی دارد».

تنها ابطحی عضو این کمیته بر جمع بندی و ارائه گزارش تاکید داشت و 2 عضو دیگر این کمیته با وقت کشی و عدم حضور در جلسه مانع نهایی شدن گزارش مدرک تحصیلی فریدون شدند.

علاوه بر قمی و خانلری که نقش اصلی را در تاخیر گزارش مدرک تحصیلی به صحن مجلس داشتند، هیئت رئیسه مجلس هم در این زمینه کوتاهی داشت و نقض آئین نامه از سوی این نمایندگان را متذکر نشدند.

بر اساس اطلاع خبرنگار افکار نیوز، موضوع معدل حسین فریدون که به دانشگاه 17 اعلام شده در حالی‌که معدل واقعی او 13 بوده و همچنین تحصیل وی در دانشگاه شهید بهشتی به رغم آنکه وی قبولی سال ۹۱ در دانشگاه گیلان بود و بررسی شرایط فریدون در گروه آموزشی که اعضای آن از دوستان رئیس‌جمهور و منصوب وی در نهاد ریاست جمهوری بودند، مانند محمود سریع‌القلم استاد دانشگاه شهید بهشتی، از مواردی است که کمیته سه نفره کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بعنوان تخلف فریدون بر آن تاکید دارد.

بنا به گفته ابطحی، و چنانچه طبق آئین نامه داخلی مجلس عمل شود و فردی مانع آن نشود و در این زمینه سنگ اندازی نکند، این گزارش باید در روزهای آینده در صحن مجلس قرائت شود.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۳۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه نقدی و محرومیت برای سرمربی آلومینیوم اراک

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رآی سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک را صادر کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی درباره تخلف انتسابی مجتبی حسینی، سرمربی تیم آلومینیوم اراک مبنی بر نشر اکاذیب از طریق مصاحبه پس از دیدار برابر شمس آذر قزوین، تخلف وی محرز و مسلم تشخیص داده شده و مستند به ماده ۷۱ مقررات انضباطی و با رعایت ماده ۹۴ این مقررات، وی به پرداخت یک میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

رای صادره غیرقابل اجرا بوده و قابل تجدید نظر پس از مدت ۷ روز از تاریخ این ابلاغ است.

ضمنا یک جلسه محرومیت تعلیقی این مربی طی دادنامه ۱۰۰۴ پس از قطعی شدن این حکم قابلیت اجرایی خواهد داشت و از دستور موقت صادره به شماره ۲۲۴ نیز رفع اثر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتمام بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در کمیسیون تلفیق
  • جاعلان مدارک تحصیلی در کرمان دستگیر شدند
  • جریمه نقدی و محرومیت برای سرمربی آلومینیوم اراک
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • ماموریت مجلس به سازمان محیط زیست برای رفع مشکلات زیستی
  • ۲۴ واحد متخلف در اصفهان ۶ میلیارد ریال جریمه شدند
  • قالیباف: گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت هفته آینده در صحن ارائه می‌شود
  • گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت هفته آینده در صحن ارائه می‌شود