Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکرد- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: طی توافقات صورت گرفته با یکی از سرمایه گذاران استان،ساخت مجموعه تفریحی، ورزشی و اقامتی دهکده المپیک در شهر سامان با سرمایه گذاری حدود ۶۰۰ میلیارد تومان با گرفتن مجوزات اولیه در دست اقدام است.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین،بهمن عسگری سوادجانی شامگاه سه شنبه در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه و خبرنگاران با اشاره به شرایط مساعد در جذب سرمایه گذار در بخش گردشگری استان گفت:هر سرمایه گذاری که بخواهد در حوزه گردشگری سرمایه گذاری کند، تنها با داشتن ۲۵ درصد از سرمایه اولیه طرح پیشنهادی خود می تواند برای تامین ۷۵ درصد سرمایه موردنیاز از تسهیلات پیش بینی شده در این حوزه استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال ۹۵ حدود ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات در بحث گردشگری از محل صندوق توسعه ملی به متقاضیان ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری در استان اعطا شد.

وی خاطر نشان ساخت: در سال گذشته ۱۰۵۰ شغل در حوزه صنایع دستی و گردشگری ایجاد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در ادامه با اشاره به وجود۸۵۰نقطه گردشگری در استان، افزود:ایجاد و راه‌اندازی۱۲باغ گردشگری به منظور جذب گردشگر، افزایش۷۶خانه مسافر، افزایش ۱۵ واحد اقامتی، افزایش تخت های اقامتی در استان از ۸۰۰ تختخواب به ۲۴۰۰ تخت و راه‌اندازی هفت اقامت بوم‌گردی در استان از جمله اقدامات این اداره کل در سال های اخیر بوده است.

عسگری سوادجانیبا اشاره به راه اندازی مجموعه دهکده المپیک در استان گفت: طی توافقات صورت گرفته با یکی از سرمایه گذاران استان،ساخت مجموعه تفریحی، ورزشی و اقامتی دهکده المپیک در شهر سامان با سرمایه گذاری حدود ۶۰۰ میلیارد تومان با گرفتن مجوزات اولیه در دست اقدام است.

وی افزود: بهره برداری از مجتمع گردشگری چغاخور، راه اندازی شرکت تعاونی تهلیجان، احداث مجموعه تفریحی، گردشگری و سرگرمی در منظریه و ایجاد اردوگاه تفریحی چم زین در حوزه گردشگری در دستور کار این اداره قرار دارد.

مدیر کل میراث فرهنگی استان در ادامه با اشاره به پتانسیل های استان در حوزه گردشگری ورزشی گفت:استان قابلیت‌های بالایی در حوزه ورزشی دارد که انجام فعالیت‌های ورزشی در دوپلان از پروژه‌های سال جاری این اداره کل محسوب می شود.

وی با اشاره به حضور گردشگران خارجی در استان در سال گذشته گفت:در سال ۹۵ حدود پنج هزار نفر گردشگر خارجی از کشورهای آلمان،ایتالیا، چین و کره وارد استان شدند.

عسگری با تاکید بر جذب سرمایه گذار بخش خصوصی گفت: در سال جاری بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی در توسعه گردشگری استان جذب شده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در ادامه با اشاره به پرداخت تسهیلات در حوزه صنایع دستی افزود: در سال ۹۵ حدود ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات در حوزه صنایع دستی به متقاضیان پرداخت شد.

وی تصریح کرد: راه اندازی فروشگاه دائمی عرضه صنایع دستی در شهرکرد، راه اندازی فروشگاه مرکزی خرید تضمینی صنایع دستی، احیای گلیم در منطقه موگویی، آموزش رایگان و احداث کارگاه های تولید صنایع دستی از جمله اقدامات این اداره کل در حوزه صنایع دستی در سال های اخیر بوده است.

عسگری سوادجانی با اشاره به ایجاد اشتغال در حوزه صنایع دستی گفت: علاقمندان در حوزه صنایع دستی می توانند با مراجعه به این اداره کل با فراگیری آموزش های رایگان و راه اندازی کارگاه های تولیدی صنایع دستی از حمایت های همه جانبه این اداره برخوردار شوند.

وی افزود: علاوه بر تسهیلات ارزان قیمتی که در بخش صنایع دستی به متقاضیان پرداخت می شود، خرید محصولات تولیدی آن ها نیز توسط فروشگاه مرکزی این اداره کل تضمینی می باشد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: در حوزه میراث فرهنگی در سال های اخیر ۱۱ موزه جدید به موزه های استان اضافه شده است و همچنین راه اندازی موزه های فرش، فرهنگ و تمدن،موزه بلدیه بروجن و راه اندازی گالری های خانگی از دیگر برنامه های این اداره کل می باشد.

وی افزود: بزرگترین موزه ی استان در شهرکرد با ارائه آثار تاریخی ارزشمند راه اندازی خواهد شد.

عسگری خاطر نشان کرد:تعمیر و مرمت بناهای تاریخی استان، راه اندازی تشکل های میراث فرهنگی و احیای خانه های با قدمت بالا در استان از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه میراث فرهنگی است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۳۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه این استان در صنعت گردشگری در کشور مطرح است، افزود: بیش از ۸۵ نوع صنایع‌دستی توسط صنعتگران و هنرمندان ما در فارس تولید می‌شود.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه رونمایی  از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو  گفت: چنانچه صنایع‌دستی در زنجیره ارزش قرار گیرد و مسئله صادرات آن پیش‌بینی شود، می‌تواند بسیار کمک‌کننده به نسل‌های بعدی که ادامه‌دهنده هنر پدران و مادران خود باشند.

وی با مثبت ارزیابی کردن معرفی توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف در نمایشگاه اکسپو ایران گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای نمایش تلاش‌هایی است که در حوزه اقتصادی طی دو سال گذشته در فارس انجام ‌شده تا مورد استفاده و ملاحظه شرکت‌کنندگان قرار گیرد.

استاندار فارس ادامه داد: طی دو روز گذشته ۶۴ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذارانی از ایران و خارج از کشور انجام‌شده و امید است قراردادهای آن‌ها به‌زودی منعقد شود.

ایمانیه با اشاره به تکلیف قانونی فارس از نظر وزارت کشور در باب دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی و فولاد، گفت: زنجیره ارزش گندم و حلزون از جمله این تکلیف‌هاست که به‌عنوان ‌مثال حلزون استفاده دارویی برای لوازم‌آرایشی، بهداشتی و استفاده خوراکی برای غیر ایرانی‌ها خواهد داشت.

استاندار فارس همچنین به رونمایی از یک سامانه هوشمند بازاریابی مربوط به صادرات فارس در این نمایشگاه هم اشاره کرد و گفت: مذاکرات اولیه با اتاق‌های بازرگانی ایران و کشورهای دیگر انجام‌شده و امید در آینده‌ای نزدیک سایر اتاق‌های بازرگانی هم به این سامانه بپیوندند.

امروز، طی مراسمی که در غرفه استان فارس در نمایشگاه اکسپو ایران با حضور استاندار فارس و تنی چند از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد از کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس، کمپین کرامت مثلت نور با رویکرد گردشگری مذهبی بین سه استان فارس، خراسان رضوی و قم، همچنین کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»