Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- تاکيد بر اهميت راي مردم در اداره امور کشور مهمترين محور سخنان رييس جمهوري در ضيافت افطار مسوولان قواي مجريه و مقننه بود. رييس جمهوري در اين ضيافت از همه قوا و مردم خواست تا در اداره کشور به دولت ياري رسانند.

به گزارش گروه پژوهش و تحليل خبري ايرنا، اظهارات «حسن روحاني» رييس جمهوري در ضيافت افطاري با مسوولان اجرايي و نمايندگان مجلس دهم در روزنامه هاي امروز بازتاب يافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع تنش در روابط قطر و عربستان در کنار گمانه زني ها در خصوص ترکيب کابينه دوازدهم و ضرورت تغييرات در هيات دولت از ديگر محورهاي مهم مورد توجه در روزنامه هاي چاپ چهارشنبه 17 خرداد بود.

**ضيافتي براي تجديد همدلي مسوولان
رييس جمهوري شامگاه روز سه شنبه در ضيافت افطار با نمايندگان مجلس با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات 29 ارديبهشت، از تقويت وحدت در جامعه و تلاش همگاني براي تحقق اهداف بلند کشور سخن گفت. اظهارات روحاني و رييس مجلس در اين ضيافت و تاکيد بر همکاري و همدلي دولت و مجلس، مورد توجه روزنامه هاي امروز قرار گرفت.
روزنامه «ايران» در گزارش خود از ديدار رييس جمهوري با نمايندگان مجلس دهم نوشت: رئيس جمهوري در جمع نمايندگان مجلس شوراي اسلامي اجراي خواست مردم را يگانه هدف غايي نمايندگان ملت در دولت و مجلس دانست. او گفت که مردم به ما رأي بلاشرط ندادند، رأي مردم مشروط است؛ مشروط به اينکه دولت، رئيس جمهوري و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در مسير خواست و مطالبات آنان حرکت کنند، نه اينکه هر کس دنبال فکر، خط و جناح خود برود. جناح و فکر محفوظ و محترم، اما اساس، خواست و رأي مردم است و ما به عنوان نمايندگان ملت، بايد دنبال اجراي خواست مردم باشيم. روحاني انتخابات رياست جمهوري دوره دوازدهم را به نزول باران رحمت الهي توصيف کرد و اضافه کرد که حضور پرشور مردم، تلاش دشمناني را که مي‌خواستند کشور را تحت فشار بيشتر قرار دهند، خنثي کرد.
«نه دولت بنگاه‌دار خوبي است نه عزيزان نظامي» عنوان گزارش روزنامه «شرق» از سخنان روحاني در جمع نمايندگان است که در بخش هايي از آن مي خوانيم: رئيس‌جمهور اظهار کرد که بايد سياست از عرصه اقتصاد کنار برود تا ميدان براي بخش خصوصي باز شود. بايد دولت اقتصاد را رها کند؛ نه دولت بنگاه‌دار خوبي است و نه عزيزان نظامي ما. بايد اقتصاد را به مردم واگذار کنيم و يک ميدان رقابت آزاد براي مردم به وجود بياوريم. شما نمايندگان، خودتان در برنامه آورده‌‌ايد که بخشي از سرمايه‌گذاري لازم در پنج سال آينده بايد از خارج تأمين شود و سرمايه داخلي براي تحقق اهداف کشور کافي نيست. در 20 سال گذشته کمتر از پنج‌ميليارد دلار سرمايه‌گذاري خارجي جذب کرده‌ايم که با اين ارقام تحقق رشد اقتصادي هشت‌درصدي و ايجاد 955 هزار شغل ممکن نيست.
در روزنامه «ابتکار» مي خوانيم: نمايندگان مجلس شوراي اسلامي شامگاه ديروز ميهمان ضيافت افطاري رئيس‌جمهوري و دولت بودند. رئيس‌جمهوري از رئيس مجلس، هيات رئيسه و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي که در اين انتخابات حضوري فعال و تاثيرگذار در سطح کشور و در حوزه‌هاي انتخابيه داشتند تشکر و خاطرنشان کرد که اين شور بايد حفظ شود. اگر دولت و مجلس با هم باشند، اين شور حفظ مي‌شود. البته همه قوا بايد با هم باشند، منتها سر و کار دولت بيشتر با نمايندگان مجلس است. اين نمايندگان مجلس هستند که با راي به کابينه پيشنهادي دولت، به هيات دولت مشروعيت بيشتر مي‌دهند تا کارشان را شروع کنند. روحاني گفت از ديد ما مجلس تنها يک مرجع قانونگذاري نيست و حتي تنها مرجع قانونگذاري و نظارت هم نيست؛ از نظر ما مجلس نقش بسيار مهمي دارد و همانطور که امام(ره) فرمود، مجلس از نظر ما عصاره فضائل يک ملت بزرگ است.
«آخرين فرصت دولت و مجلس» هم عنوان گزارش روزنامه «آرمان» از سخنان «علي لاريجاني» رييس مجلس است که در بخش هايي از آن آمده است: سالن اجلاس سران ديروز پذيراي مردان بهارستان و پاستور بود و عصر روز سه‌شنبه نمايندگان مجلس و اعضاي دولت يک بر يک وارد مي‌شدند و افطار را مهمان رئيس جمهور بودند. مراسم افطاري دو قوه رسمي است که در اکثر سال‌ها برگزار شده و هدف آن تقويت روابط و با هم بودن است. رئيس مجلس ديروز براي دولت سنگ تمام گذاشت و اطمينان داد که بهارستان در کنار پاستورنشينان است. علي لاريجاني گفت: خوشبختانه انتخابات رياست‌جمهوري با حضور گسترده مردم برگزار شد و دولت دوازدهم در حال استقرار است و اميدواريم رئيس‌جمهور، اعضاي کابينه را در زمان مقتضي به مجلس معرفي کرده تا کشور زودتر در مدار اجرايي قرار گيرد.
روزنامه «تجارت» هم با اختصاص تصوير صفحه اول خود به ضيافت افطار قواي مقننه و مجريه، به نقل از رييس جمهوري نوشت: همه بايد در کنار هم به حل مشکلات کشور کمک کنند. دولت به تنهايي نمي‌تواند بر مشکلات بزرگ کشور مثل اشتغال و رسيدن به رشد حداقل 8 درصدي فائق آيد. مگر مي‌شود با رشد 4 درصدي هدف ايجاد 955 هزار شغل در سال را محقق کرد. اگر مي‌خواهيم مشکل اشتغال را درست کنيم و با فقر مبارزه کنيم، بايد همه به هم کمک کنيم. شعارها و اهداف همه کانديداها در اين انتخابات تقريبا يکي بود و فقط با شيوه‌هاي متفاوت بيان شد. همه به دنبال رفع مشکل اشتغال، رشد اقتصادي و حفظ برجام بودند. همه بر سر اين که اهداف اصلي کدامند، اتفاق نظر داشتيم و حالا بايد تحقق اين اهداف را دنبال کنيم.

**ادامه تنش هاي سياسي در حاشيه خليج فارس
بحران گسترده در روابط عربستان سعودي و قطر مهمترين محور خبري- تحليلي بسياري از رسانه هاي جهان و ايران است. روزنامه هاي چاپ امروز با اشاره به پيام توييتري «دونالد ترامپ» رييس جمهوري آمريکا درباره نقش قطر در تروريسم منطقه، به تحليل تحولات منطقه، نقش ايران در شرايط کنوني و تاثير دخالت هاي بيگانه در شکل گيري تنش ميان قطر و عربستان پرداختند.
روزنامه «اعتماد» نوشت: منطقه خاورميانه که هنوز درگير حل وفصل بحران‌هاي چند ساله سوريه، عراق، يمن و ليبي است طي چند روز گذشته با بحران تازه‌اي دست و پنجه نرم مي‌کند، بحران کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس. محمد بن عبدالرحمن آل ثاني، وزير خارجه قطر در گفت‌وگو با شبکه خبري الجزيره تاکيد کرد که پيش از تنش‌سازي اخير عليه قطر جنگ رسانه‌اي تمام عياري عليه دوحه شکل گرفته بود و يادآور شد که کشورش مي‌خواهد با تامل در خصوص تماس‌هايي که براي حل اين بحران در حال برقراري است برخورد خواهد کرد. ايران، ترکيه، الجزاير و برخي کشورهاي ديگر منطقه خواستار ايجاد کانال‌هاي گفت‌وگو ميان قطر و ديگر کشورهاي عربي منطقه شده‌اند و بريتانيا نيز با تاکيد بر لزوم رسيدن به راه‌حلي براي اين بحران ابراز اميدواري کرده که شوراي همکاري خليج فارس وحدت خود را بازيابد. در همين راستا و با توجه به اينکه کويت تجربه ميانجيگري ميان قطر و ديگر کشورهاي عربي را در جريان بحران هشت‌ماهه سال 2014 داشته، دوحه اعلام کرد که شيخ صباح الاحمد الصباح امير کويت تلاش‌هايي را براي رسيدن به راهکار در اين زمينه، آغاز کرده است.
در روزنامه «کيهان» مي خوانيم: رئيس‌جمهور آمريکا در سفر جنجالي اخير خود به عربستان و سياست‌هاي جانبدارانه‌اش در رياض، کشورهاي حاشيه خليج فارس را به جان هم انداخت تا بدين‌ترتيب نخستين دستاورد اين سفر افزايش تنش و آمدن سايه جنگ بر منطقه باشد. مقامات قطري که اصولاً هيچ‌گاه به طور حقيقي با سران رياض همدل نبوده و نيستند، وضعيت متزلزل ائتلاف سعودي در يمن را با جايگاه مستحکم جبهه مقاومت و ايران در سوريه مقايسه مي‌کنند و به همين خاطر، اظهارات ترامپ در عربستان نه تنها براي آنها دلگرم کننده نيست، بلکه مي‌ترسند که قرباني سبکسري‌هاي رئيس‌جمهور آمريکا بشوند. در اين ميان، چيزي که خشم و نگراني امير قطر را بيشتر کرده، متهم شدن در نشست رياض بود، و توئيتي که ديروز از طرف ترامپ منتشر شد، اين قضيه را کاملاً برملا کرد. رئيس‌جمهور آمريکا نوشت: «در سفرم به خاورميانه گفتم، ديگر نمي‌توان کمک‌هاي مالي به ايدئولوژي‌هاي افراط‌گرا را تحمل کرد. رهبران (حاضر در نشست) انگشتشان را به سمت قطر نشانه رفتند. شايد اين آغاز پايان وحشت از تروريسم باشد!»
«تطميع قطر با چماق و هويج سعودي» عنوان گزارش روزنامه «مردم سالاري» از تنش در روابط قطر و عربستان است که در بخش هايي از آن مي خوانيم: مناقشه رياض با دوحه که بي شباهت به حمله گازانبري نيست به سوژه رسانه‌ها تبديل شده است. سعودي‌ها يقه آل ثاني را گرفته اند اما قطر در موضعي که نشان‌دهنده نگراني است مي‌گويد که آمادگي دارد ميانجيگري کويت را براي حل اختلافات ميان خود با عربستان، امارات متحده عربي، بحرين و مصر بپذيرد و به همين دليل فعلا از اقدام متقابل و پاسخ دادن به اتهامات آنها خودداري مي‌کند. آمريکا دلايلي براي آرام کردن تنش‌ها دارد. از جمله اينکه، قطر ميزبان بزرگترين پايگاه هوايي آمريکا در خاورميانه است که از آنجا حملاتي عليه گروه شبه‌نظامي داعش انجام مي‌دهد. علاوه بر اين، تمايل قطر براي استقبال از گروه‌هايي مانند حماس و يا طالبان، به آمريکا اجازه مي‌دهد تا در صورت نياز با اين گروه‌ها تماس داشته باشد.
روزنامه «سياست روز» نوشت: در تبيين اوضاع فعلي حاکم بر روابط عربستان سعودي و قطر بايستي عنوان نمود که تضاد و اختلافات اين دو کشور، محدود به اين چند روز و چند هفته نمي‌باشد بلکه ريشه‌هايي بس عميق در ابعاد سرزميني و ايدئولوژي حاکم بر سردمداران اين دو کشور عرب زبان دارد که در اين مجال به منظور جلوگيري از اطاله کلام قصد پرداختن به اين موضوعات را نداريم بلکه مي‌خواهيم به واکاوي علت اصلي اتخاذ اين قبيل سياست‌هاي تنش‌آفرين از سوي عربستان بپردازيم. عربستاني که در جايي با شعله‌ور کردن فتنه تکفير در منطقه به صورت نيابتي به سراغ سوريه و عراق رفته و اين دو کشور را ويران ساخته و در جايي ديگر به صورت مستقيم وارد جنگ با مردم مظلوم يمن شده و آن کشور را آماج حملات وحشيانه خود قرار داده و به مانند متحد نامشروعش مُهر کودک‌کشي بر پيشاني خود زده و به آن مي‌نازد.
«آتش در خيمه ارتجاع» عنوان يادداشت روزنامه «رسالت» به قلم «حشمت الله فلاحت پيشه» نماينده پيشين مجلس است که در بخش هايي از آن مي خوانيم: ريشه يابي موضوع ابتدا مهم است. قطر و عربستان دو کشوري هستند که در شوراي همکاري خليج فارس با يکديگر رقابت داشته اند. حتي در دهه 1990 ميلادي شاهد وقوع درگيري هاي محدود مرزي ميان اين دو کشور بوديم. طرفين در اين درگيري کشته دادند. چند اتفاق موضوع اختلافات اين دو کشور را جدي تر کرد. اختلافاتي که در سال 2004 تحت الشعاع ادعاي ايران هراسي قرار گرفته بود. از زماني که ايران، به ويژه از 3 آذر 1393 که توافقنامه ژنو شکل گرفت (و پس از آن شاهد توافق هسته اي بوديم) و ايران هراسي ديگر محملي نداشت برخي از اختلافات داخلي کشورهاي عربي که به حاشيه رانده شده بود دوباره سر باز کرد. اولين اختلاف جدي، مربوط به شرايط دموکراسي سازي يا بيداري عربي در منطقه بود.در آن زمان قطر سعي کرد نمايندگي رسانه اي مردم و جوانان را در اختيار بگيرد و الجزيره بيشتر در همين راستا عمل کرد. البته سياستهاي دولت قطر چندجانبه است.

**کابينه دوازدهم و گمانه زني هاي رسانه اي
ترکيب هيات دولت آينده محور مهم گمانه زني هاي رسانه اي طي روزهاي پس از انتخابات است. تغييرات در کابينه با انتشار بخشي از سخنان منتشر نشده رييس جمهوري در جمع وزرا و مديران دولتي، محتمل تر از گذشته به نظر مي رسد. اين اظهارات و تحليل ترکيب هيات دولت دوازدهم در روزنامه هاي امروز مورد توجه قرار گرفت.
روزنامه «آرمان» در گفتگو با «عبدالله ناصري» فعال سياسي درباره ضرورت تغييرات کابينه به نقل از وي نوشت: تغيير در کابينه صد‌درصد بايد صورت گيرد. آقاي نجفي اين تغييرات را به ديد حداقلي بيان کرده‌اند.آقاي روحاني در 3 روز گذشته در جمع مديران ارشد، قوه اجرايي کشور در تمام سطوح و از جمله اعضاي کابينه و مديران را به صراحت به دو دسته تقسيم کردند. همان‌طور که آقاي روحاني اذعان داشتند، عده‌اي با دولت همکاري لازم را داشتند و تمام‌قد از دولت دفاع مي‌کردند و عده‌اي هم نصفه و نيمه دولت را همراهي مي‌کردند. اينها نشان از عزم جدي آقاي روحاني در تغيير کابينه و مديران در سطوح استاني و منطقه‌اي دارد. رئيس جمهور اول هفته را آتشين شروع کرد. با سخناني که هم صريح بود و هم روي سخنانش اشخاص خاصي بودند.
«سانسور رئيس دولت در دولت!» عنوان گزارش روزنامه «آفتاب يزد» است که در بخش هايي از آن مي خوانيم: سايت انتخاب بخش‌ها‌ي سانسور شده از سخنان روز شنبه روحاني را منتشر کرده. همان بخش‌ها‌يي که ظاهرا به مزاج کساني در نهاد رياست جمهوري خوش نيامده که آن‌ را در پايگاه رياست جمهوري نياوردند؛ بايد گفت قطع، حذف و سانسور حرف‌ها‌ي رئيس جمهور از سوي دفتر وسايت رياست جمهوري نوبر است (!)از تيم فشل و ضعيف اطلاع رساني دولت هرچيزي انتظار مي‌رفت جز اين سانسور. تيم سانسورچي دولت که بسياري ضعفش را بلاي جان دولت مي‌دانند، آنقدر دراين سالها خموده و سست عمل کردتا خيلي‌ها‌ عامل اصلي هجمه‌ها‌ي اصولگرايي به روحاني را همين تيم و عدم پاسخگويي‌ها‌ي به موقع آن تعبير کنند. تيمي که حالا با سانسور حرف‌ها‌ي رئيس جمهورشاهکار فاجعه بارش را به منصه ظهور گذاشت تا نشان دهد روحاني در چهار ساله دوم بايد فکري به حال تغييرات در اين بخش کند.
روزنامه اعتماد هم در تحليل سخنان رييس جمهوري درباره عملکرد انتخاباتي برخي از وزرا و مديران دولتي نوشت: وزيران؟ معاونان؟ يا استانداران و فرمانداران؟! پاشنه گيوه کدام‌يک از «آنان» خوابيده بود؟ «آنان» که اين قسمت از سخنان رييس‌جمهور براي‌شان گران تمام مي‌شد که اقدام به حذف آن کرده‌اند؟ يا «آنان» که مصلحت‌شان از سوي برخي همکاران درنظر گرفته شده تا مجبور به چشم‌پوشي از مهم‌ترين بخش از سخنان رييس‌جمهور منتخب شوند؟ هرچند روي سخنان روحاني را وزيران کابينه مي‌دانيم و طرح مبحث تغيير 50 درصد از اعضاي کابينه از سوي محمدعلي نجفي، مشاور اقتصادي او را بر مبناي همين استدلال قرار مي‌دهيم، اما باز هم بايد منتظر مرداد ماهي بمانيم که براي هر دولتي زمان تسويه حساب براي اعضاي کابينه در دوره دوم استقرار است. اينکه روحاني با چند نفر از گيوه‌کشان، مسير دولت دوازدهم را آماده حرکت مي‌کند، به بسياري از گمانه‌زني‌ها در خصوص رفتارهاي يک ماه اخير دولتمردان يازدهم پاسخ خواهد داد.
روزنامه «همدلي» اظهارات «صادق زيباکلام» استاد دانشگاه تهران درباره ضرورت تغييرات در کابينه را منتشر کرد. در بخش هايي از اين گزارش به نقل از زيباکلام مي خوانيم: شما کمتر وزير دولت را مي ديديد، کمتر کسي را در حلقه ي نزديک روحاني مي ديديد که در انتخابات آستينش را بالا زده باشد و رخت کار تنش کرده باشند و قرص و محکم وارد ميدان شده باشد. در واقع، هشتاد تا نود درصد، بار انتخابات را خود روحاني تنها به دوش مي‌کشيد. در استان‌ها و شهرستان‌ها، روحاني تک و تنها بود. از آن حلقه نزديک، مثل نهاونديان، نوبخت، واقعا کسي را نمي‌ديديم که ايشان را همراهي کند. برخي وزرا و نزديکان روحاني حتي به اندازه رحماني فضلي اصول‌گرا هم پا به ميدان نگذاشتند و حتي يک سفر همراه با روحاني نرفتند، البته به جز دکتر ظريف. واقعا هيچ حرکت خاصي از دستياران و نزديکان روحاني در طول انتخابات نديدم. نمي دانم اينها چرا انقدر ملاحظه‌کاري و محافظه‌کاري مي‌کردند.
پژوهشم**9402**9279**خبرنگار: ليلا واحدي**انتشاردهنده: سيدمحمد موسي کاظمي

ايرنا پژوهش،کانالي براي انعکاس تازه ترين تحليل ها، گزارش ها و مطالب پژوهشي ايران و جهان، https://t.me/Irnaresearch با ما همراه شويد.



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند

گزارش کمیسیون تلفیق درباره جدوال لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستور هفته آینده مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

به گزارش ایسنا، جلسات مجلس شورای اسلامی در هفته آینده در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه تشکیل می شود که موارد کاری آن به شرح زیر است:

گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت  تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و ‌توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس.تی.سی) به داوری

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی به مقررات مالی دولت (۱)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه تبصره ۲ ماده واحده قانون اصلاح بند و ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش، فرهنگ، ورزش، جوانان، گردشگری و رسانه های جمعی

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره طرح استفساریه جزء یک بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تاسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه

گزارش کمیسیون شوراهای درباره طرح اصلاح جدول حوزه های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن ها

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۳)

گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ماده (۸) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه

گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی درباره طرح اصلح قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه اصلاح تبصره ۵ الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری های اسلامی

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح الحاق ۷ تبصره به ماده ۷ اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح اصلاح موادی از قانون معادن کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه ارجاع اختلاف قراردادی با کشور سودان به داوری

گزارش کمیسیون مشترک درباره طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقت نامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت ژاپن درباره کمک و همکاری متقابل اداری در امور گمرکی

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور

بررسی طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اقدامات کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی

گزارش کمیسیون عمران در مورد  طرح اصلاح ماده(۱۰۰) قانون شهرداری‌ها

گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح یک تبصره به ماده ۴ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی

گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره (۱) ماده (۲) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح قانونی استفساریه ماده (۶) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور

گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درمورد طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد اسلامی

گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مامورین نیروهای مسلح در موارد ضروری

گزارش کمیسیون انرژی در مورد طرح توسعه بهره برداری صلح آمیز از فناوری هسته ای

گزارش کمیسیون عمران درباره لایحه اصلاح قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت

گزارش رد کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمین

گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه ارجاع اختلاف بین بانک توسعه صادرات ایران و شرکت اسپیتمن‌اویل تاجیکستان به داوری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه معاهده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت مالزی در زمینه معاضدت حقوقی متقابل در امور کیفری

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه وین درباره تأسیس طبقه بندی بین المللی عناصر تصویری علایم و موافقتنامه استراسبورگ درباره طبقه بندی بین المللی اختراعات

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سند ژنو موافقتنامه لیسبون درباره اسامی مبدا و نشانه های جغرافیایی

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه موافقت‌نامه ترجیحی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اندونزی

موارد زیر نیز در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد:

گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره نقض و استنکاف در اجرای قانون خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی با اصلاحات و الحاقات بعدی

گزارش کمیسیون انرژی در مورد اجرای ناقص تکالیف قانونی مربوط به جمع آوری گازهای همراه تولید نفت و مشعل

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به استفاده سوخت مازوت توسط نیروگاه‌ها

بررسی تقاضای عده ای از نمایندگان درباره رسیدگی به  طرح ساماندهی و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف آن پس از فوت مالک مطابق اصل ۸۵

گزارش رییس دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند