Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعیخبرگزاری دانشجو، سمیره صباح - معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو درباره مطلب منتشر شده در خصوص سرایت بیماری خطرناک از طریق خفاش‌ها در خرماهای بم اظهار داشت: جای بسی تاسف دارد که ساخت و انتشار شایعات در خصوص فراورده‌های غذایی به تفریح جذابی در کشور ما تبدیل شده است و حالا حالاها قصد فروکش ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صباح با بیان اینکه آتش شایعات یکبار به بهانه خرماهای سمی شده توسط داعش، فراگیر می‌شود و بار دیگر سخنش درباره خرماهای بم پراکنده می‌شود صراحتا اعلام کرد: مطلب منتشر شده در خصوص ایجاد بیماری خطرناکی که از طریق خفاش به خرماهای بم سرایت کرده و هرگونه اخبار پیرامون آنرا تکذیب می‌شود.

وی ضمن درخواست از مردم برای بالا بردن قدرت تحلیل خود در مواجه با شایعات اظهار داشت: گرچه استعلامات از بم خط بطلان بر شایعات کشید اما بد نیست مردم بدانند که اصولا در خود بم به ندرت خفاشی مشاهده می‌شود که بخواهد دستاویز چنین شایعاتی پیرامون خرماهای آن باشد و مهمتر آنکه خرماهای فراوری شده این شهرستان، قطعاً با نظارت مسئول فنی و کسب تائیدیه‌های بهداشتی در مراکز فروش عرضه می‌شوند.

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: تنها راه علاج بیماران شایعه ساز عدم توجه به مطالب کذب آنها و سنجش مطالب مطروحه با مبانی عقلی و علمی و عدم انتشار آنها است ضمن آنکه امید می‌رود پلیس فتا در کنار فعالیت‌های فرهنگی خود برای ارتقای فرهنگ نه به شایعات، به مبارزه بیش از پیش با اخلالگران فضاهای مجازی اهتمام بورزد و متخلفان را به جامعه معرفی کند تا جرم بودن این شوخی‌های سیاه برای مردم بهتر عیان شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در باره بیماری گیجی گوسفندان

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی جغتای گفت: سنوروزیس (گیجی) نام بیماری ناشی از سنوروس سربرالیس است. سنوروس سربرالیس مرحله نوزادی انگل تنیا مولتی سپس مولتی‏سپس است.

 

دکتر ابراهیم سپهر افزود:انگل بالغ در روده سگ و سگ سانان زندگی می‌کند. مرحله لاروی این انگل عمدتا تمایل به سیستم اعصاب مرکزی بخصوص مغز و نخاع شوکی نشخوارکنندگان دارد که موجب کاهش اشتهای شدید، کاهش بینایی به طورت یک طرفه یا نامتقارن، عدم تعادل در ایستادن و راه رفتن، به دور خود چرخیدن، چرخاندن سر و کوبیدن سر به دیوار توسط دام می‌شود.

 

وی افزود: وجود سگ آلوده در محیط نگهداری دام و آلوده نمودن علوفه موجود در محیط از طریق دفع مدفوع و همچنین نشستن بر روی علوفه و خوراکی که مورد مصرف دام قرار می‌گیرد، زمینه بیماری سنوروزیس را در گوسفندان به وجود می‌آورند،.

این نوع کرم و انگل خطرناک ابتدا به داخل خون می‌رود و سپس از طریق خون وارد مغز گوسفند شده و با ایجاد یک کیست نسبتا بزرگ در مغز دام، بیماری گیجی را به وجود می‌آورد

 

دیگر خبرها

  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • شایعات خطرناک درباره جلال‌الدین ماشاریپوف؛ بوی پیراهن قرمز!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به شایعات در خصوص نقل‌وانتقالات
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علل عمده آن | آیا خطرناک است؟
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در باره بیماری گیجی گوسفندان
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری سنوروزیس ،گیجی در گوسفندان