Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان البرز با بیان اینکه در طرح نظارتی در ماه مبارک رمضان از ۷۰۰ واحد صنفی بازدید شده است، گفت: در حال حاضر ۲۷ واحد صنفی پلمب و به ۱۸۶ مورد تذکر داده شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سرهنگ موسی تقی‌پور صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه کهدر اداره اماکن برگزار شد، اظهار داشت: هر ساله بنا به دستورالعمل کمیسیون نظارت بر اماکن عمومی، مسئولیت واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضانمشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان البرز با بیان اینکه اعضای این کمیسیون متشکل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان البرز، دادستان، تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن، اتاق اصناف واتحادیه پزندگان و قنادان است، ادامه داد: در این کمیسیون به 25 واحد صنفی اغذیه‌فروشمجوز فعالیت به صورت بیرون بر در ماه مبارک رمضان داده شده است.

وی با اشاره به اینکه باید این واحدهای صنفی نصب بنر داشته باشند، بیان کرد: در ترمینال مسافربری و قطار بین شهری به واحدهای صنفی اجازه فعالیت رسمی داده شده است.

تقی‌پور با بیان اینکه استان البرز یکی از استان‌های ارتباطی بین چند استان دیگر است، اضافه کرد: واحدهای صنفی که در مسیرها از حد ترخص بگذرند، با رعایت شئونات می‌توانند فعالیت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر به واحدهای بستنی فروشی مجوز فعالیت ارائه می‌شد، عنوان کرد: به سبب تخلفاتی که در این واحدها انجام شد در سال جاری اجازه فعالیت در طول روز به آن‌ها داده نشد.

رئیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان البرز با بیان اینکه افرادی که نیاز به آب‌درمانی دارند با مجوز پزشکی و کسانی که آموزش شنا می‌بینند و زیر سن تکلیف هستند، می‌توانند از استخر در طول روز استفاده کنند، افزود: در دهه نخست ماه مبارک رمضان واحدهای گشت اداره اماکن مستمر در حال سرکشی از واحدهای صنفی بودند که 700 واحد مورد بازدید و بازرسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه برای 39 واحد صنفی به سبب عدم رعایت شئونات اسلامی اخطاریه صادر شده است، عنوان کرد: 27 واحد صنفی پلمب و به 186 مورد تذکر داده شده است.

تقی‌پور با بیان اینکه ساعت کاری واحدهای صنفی در فصل تابستان ابلاغ شده است، ادامه داد: واحدهای صنفی در منطقه عظیمیهو جاده چالوس تا ساعت یک نیمه شب می‌توانند فعالیت داشته باشند مابقی واحدها تا 12 شب مجوز فعالیت دارند.

وی با اشاره به حوزه پوشاک و قاچاق آن، اظهار داشت: پوشاکی که تصاویر مستهجن و نوشته لاتین داشته باشدقاچاق محسوب می‌شود و واحدهای صنفی نباید آنها را خریداری کنند که در صورت فروش واحد متخلف پلمب و ضبط اموال می‌شود.

تقی پوربا اشاره به استفاده از برندهای خارجی و پرچم‌های بیگانه در واحدهای صنفی، تاکید کرد: استفاده از این‌ها تخلف است حتیاگر آن واحد نماینده یک برند خارجی باشد.

رئیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان البرز با بیان اینکه قلیان از رستوران‌ها و مکان‌هایی که مجوز ندارند جمع‌آوری و در بسیاری از چایخانه داران دوربین متصل به اداره اماکن نصب شده است، افزود: 3 هزار واحد صنفی در بحث قلیان در استان فعالیت دارند ودر سال گذشته بیش از 2 هزار قلیان از سطح استان جمع‌آوری شده است.

وی با بیان اینکه 137 تالار در سطح شهر کرج وجود دارد، افزود: این واحدها توسط اداره اماکن کنترل می‌شوند و قرار است برای تالارها در قسمت محوطه باز و سالن آقایان دوربین جهت اتصال به اداره اماکن نصب شود.

انتهای پیام/

R41451/P41362/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمهدی شاهین زاده بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، انجام خدمات الکترونیک است و در این راستا مجوزها بویژه پروانه کسب اصناف از سوی درگاه ملی مجوزها صادر می‌شود که به همین منظور تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلات و خدماتی که دولت ارائه خواهد داد، باید کد شناسه یکتا داشته باشند.

سرپرست اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان گناوه افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود.

وی گفت: تا پیش از این، افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای مربوطه انجام می‌گرفت تا اعتبار پروانه کسب آنها بررسی شود، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد بستر جهت دریافت کد یکتا دیگر نیازی به موارد ذکر شده نیست.

شاهین زاده با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که در حال حاضر اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی به دنبال آن هستند اخذ شناسه یکتا توسط بازاریان و کسبه است، افزود: متقاضیان می‌توانند با ورود سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه یا کد مجوز و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها، به سرعت و به صورت رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت کنند.

شاهین زاده تاکید کرد: با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، کسبه‌ای که مجوز الکترونیک نداشته باشد و نام آن‌ها در بانک اطلاعات کسب و کار کشور نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد.

سرپرست اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان گناوه گفت: اتاق اصناف شهرستان و اتحادیه‌های صنفی آماده پاسخگویی در این مورد به کسبه و بازاریان است.

کد خبر 6098535

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین