Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛شرکت سامسونگ از نقشه ‌راه توسعه فناوری ریخته‌گری خود تا سال ۲۰۲۰ رونمایی کرد. این شرکت قرار است فرآیند ۸ نانومتری خود را در سال جاری میلادی تجاری‌سازی کرده و ریخته‌گری ۴ نانومتری را نیز در سال ۲۰۲۰ تجاری‌سازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت سامسونگ از نقشه راه خود برای سامانه ریخته‌گری ۴ نانومتری در سال ۲۰۲۰ رونمایی کرد. براساس اطلاعات منتشر شده درباره این برنامه، سامسونگ قصد دارد تا فرآیند ۸ نانومتری خود را در اواخر سال جاری میلادی تجاری‌سازی کند. فرآیند ۷ نانومتری سال آینده انجام خواهد شد و فرآیند ۶ نانومتری در سال ۲۰۱۹ آماده بهره‌برداری خواهد شد.


از دیگر برنامه‌های سامسونگ می‌توان به قرار دادن حافظه MRAM در FD_SOI ۱۸ نانومتری اشاره کرد که با توسعه این فناوری، تراشه‌هایی با قیمت پایین به بازار عرضه می‌شود. این شرکت قصد دارد تا پلتفورمی را کامل کند که در آن تابع فرکانس رادیویی و MRAM ترکیب می‌شوند. این فناوری در سال ۲۰۲۰ تجاری‌سازی می‌شود.


این نقشه راه در فروم ریخته‌گری سامسونگ اعلام عمومی شد و دپارتمان کسب و کار ریخته‌گری نیز در شرکت سامسونگ راه‌اندازی می‌شود.سامسونگ علاوه براین، فناوری LPP ۸ نانومتری (Low Power Plus) خود را که در سال جاری تجاری‌سازی می‌شود، معرفی کرد. این فناوری آخرین محصول در مقیاس میکرو خواهد بود. محصول دیگری که سامسونگ معرفی خواهد کرد، فناوری لیتوگرافی نانومقیاس است که قرار است در سال ۲۰۱۸ تجاری‌سازی شود.


سامسونگ پیش‌بینی می‌کند که این LPP ۶ نانومتری در سال ۲۰۱۹ معرفی شود که مبتنی بر فرآیند ۷ نانومتری بوده و درجه ترکیب و توان کم آن افزایش یافته است. LLP ۵ نانومتری قرار است همراه با فناوری LLP ۶ نانومتری در سال ۲۰۱۹ تجاری‌سازی شود.کیم کینام، مدیر شرکت سامسونگ، می‌گوید که ساختار ترانزیستور GAAFET یک گام پیشرفته‌تر از ترانزیستور FinFET است و برای اولین بار برای LLP ۴ نانومتری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فناوری قرار است در سال ۲۰۲۰ تجاری‌سازی شود.


یون چانگ شیک، قائم مقام شرکت سامسونگ، می‌گوید که نقش نیمه‌هادی در نسل جدید ادوات الکترونیکی متصل به هم در حال پررنگ‌تر شدن است. وی می‌افزاید: «به عنوان یک کسب و کار ریخته‌گری که دارای نقشه راه برای فرآیندهای فناوری‌بالا است، ما در حال بهینه‌سازی روش‌های و فرآیندهای خود با استفاده از همکاری مشترک با مشتریان‌مان هستیم.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی د ستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

کد خبر 6090203 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی