Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعیخبرگزاری دانشجو،مجید وفادار مدیرکل محیط زیست هرمزگان گفت: در سال گذشته 23 واحد آلاینده صنعتی استان اخطار گرفته اند که باید در سال جاری مشکل خود را برطرف کنند. شرکت تولید برق، نفت فلات قاره سیری، نفت قاره قشم و ... از صنایع آلاینده استان بودند که در هر چهار آزمایشی که سال گذشته داشتیم مشکل دار تشخیص داده شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: روند اجرای طرح خوداظهاری در پایش در استان هرمزگان صعودی است. در این استان حدود 110واحد تولیدی، صنعتی و خدماتی مشمول اجرای طرح خوداظهاری در پایش می باشند که از این میان در سال 1395 تعداد 50 واحد حدود 45 درصد اقدام به انجام طرح کرده اند.

وفادار ابراز داشت: پس از پایش و نمونه برداری از خروجی صنایع ؛ نتیجه آنالیز نمونه ها و میزان استاندارد پارامتر های اندازه گیری شده همراه با نظر کارشناسی مبنی بر رفع مقادیر پارامتر های بالاتر از حد استاندرد به واحدها اعلام شد که در سال 95 تعداد 60 تذکر به واحدهای آلاینده در استان داده شده است.

وی عنوان کرد: امسال تعطیلی واحدهای آلاینده نداشتیم. در پی این هستیم تا جرایم محیط زیستی شرکت نفت فلات قاره به هرمزگان تعلق گیرد. در سال 94 دو واحد صنعتی تعطیل شدند.

وفادار با بیان اینکه آلودگی های نفتی در استان کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: در حال جلوگیری از ورود تب کنگو به محیط زیست هستیم.

آلودگی میکروبی در بیشتر نقاط ساحل بندرعباس بالاتر از حد مجاز است

مدیرکل محیط زیست هرمزگان با اظهار اینکه در سال گذشته بیش از 230 مورد پایش میکروبی در شناگاه های ساحلی استان داشته ایم، تصریح کرد: شاخص های میکروبی در سورو، شیلات و خور گورسوزان بیش از حد مجاز است و ساحل پارک غدیر و پارک دولت پاک است.

وی ابرازداشت: در صورت وجود آلودگی باید به افرادی که قصد شنا دارند هشدار داده شود و معاون سیاسی- امنیتی و اجتماعی نیز در کمیته پایش شناگاه ها این مساله را پیگیری می کند، قبل از انتخابات برخی افراد اصرار داشتند یک سری مطالب مطرح نشود اما محیط زیست مربوط به این دولت و یا دولت دیگر نیست.

وفادار تصریح کرد: یکی از اثرات نامطلوب ورود پساب و فاضلابهای شهری به دریا، افزایش مقادیر شاخص های میکروبی است. طی پایشهای مستمر انجام شده در سال 94 و شش ماهه اول 95؛ شاخص های میکروبی در آبهای ساحلی شهر بندرعباس در نواحی مشرف به خوریات گورسوزان، سورو و شیلات، بیش از حد استاندارد ثبت شده است.

به گفته وی، در سایر نقاط ساحلی استان حدفاصل شهرستان جاسک تا پارسیان؛ شاخص های میکروبی از مقادیر بسیار پایین برخوردار بوده است.

مدیرکل محیط زیست هرمزگان خاطرنشان کرد: استفاده از آبهای ساحلی دریایی در صورت آلوده بودن قادر است میکروارگانیسم های بیماریزا را به انسان خصوصا کودکان انتقال دهد. در همین راستا برنامه پایش میکروبی سواحل استان از سال 1393 در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

احتمال رویش مجدد پدیده شکوفایی مضر جلبکی در خلیج فارس

وی اعلام کرد: یکی از مهمترین دلیل بروز شکوفایی مضر جلبکی تخلیه فاضلاب و پسابهای شهری به اکوسیستم های دریایی است. افزایش مقادیر فسفات و نیترات ناشی از ورود آلودگی های آلی و فاضلابهای شهری به محیط های دریایی موجب افزایش بیومس گونه های مولد شکوفایی مضر جلبکی و پدیده مرگ و میر آبزیان می شود.

وفادار تصریح کرد: با توجه به اینکه فیتوپلانکتونهای مولد شکوفایی مضر جلبکی که در آبهای استان شناسایی شده قابلیت تولید سموم جلبکی دارد، لذا احتمال بروز بحران مجدد کشند در تنگه هرمز دور از ذهن نیست.

وی گفت: از سال 1387 تاکنون تعداد زیادی رخداد شکوفایی مضر جلبکی در آب های استان رخ داده است. شدید ترین رخداد از مهر 87 لغایت شهریور 88 ثبت شد. با توجه به وضعیت نیمه بسته بودن خلیج فارس و وجود منابع آلاینده بسیار در حاشیه این خلیج، احتمال بروز مجدد شکوفایی مضر جلبکی دور از ذهن نیست.

وی افزود: برای مسکن مهر بندرعباس تصفیه خانه موردی در نظر گرفته شده که باید مکان آن تغییر یابد، تصفیه خانه بندرعباس به دلیل حجم کم و فرسودگی گنجایش مرکز استان را ندارد.

به گفته وی، 170 آب شیرین کن فعال مجاز در استان وجود دارد، از طریق آب شیرین کن 156 هزار مترمکعب آب در روز، آب صنایع استان​ را تامین می کند که باید مسائل زیست محیطی آن مد نظر قرار گیرد.

آب منطقه ای و سازمان بنادر و دریانوردی متولی حریم 60 متری هستند

مدیرکل محیط زیست هرمزگان افزود: لایه روبی سازمان بنادر در قشم مشکل زیست محیطی داشت که آن را متوقف کرده ایم، فاصله 60 متری به معنای رعایت حدود 60 متری از مد دریاست. دستگاه متولی در رعایت حریم 60 متری، آب منطقه ای و هر گونه ساخت و ساز در حریم دریا نیازمند مجوز سازمان بنادر و دریانوردی است و ما نظر مشاوره ای خود را می دهیم.

وفادار خاطرنشان کرد: اسکله صیادی هرمز، پلاژ بانوان، بازار ماهی فروشان، آکواریوم کپشکن و یادمان شهدای ایرباس مشکل زیست محیطی دارند. ما چهار سال است درباره این ساخت و سازها مخالفت کرده ایم و نظر خود را نیز به دادستانی اعلام​ کرده ایم. کار ما سیاسی نیست و برخورد سلیقه ای افراد با این پروژه ها به ما ربطی ندارد.

وی افزود: شکایت از ساخت آکواریوم کپشکن وظیفه آقای عفیفی پور مدیرکل بنادر بوده است و شکایت نیز کرده است و نباید حالا که فشار به وجود آمده این مساله را به دوش دیگر افراد بیاندازیم.

بیش از 55 پروژه مشکل دار زیست محیطی در دریا و ساحل استان هرمزگان

به گفته وفادار، مجتمع گردشگری هخامنش، موج شکن جنوب فرمانداری، پلاژ بانوان سورو و اسکله تخریبی قدیمی هرمز(نخل ناخدا) با تاکید سازمان محیط زیست در لیست 55 نقطه غیرمجاز قرار دارند.

وی عنوان کرد: بلوار ساحلی هم ماهیتا مشکل دارد و در زمان ساخت آن مردم باید از خودگذشتگی می کردند و دولت نیز با خرید بافت فرسوده باید زمینه حفظ محیط زیست و احیای صنعت گردشگری دریایی را به وجود می آورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق امضا از خطیر گرفته شد؟!

حق امتیاز و مالکیت باشگاه استقلال در حالی به صورت رسمی به هلدینگ خلیج فارس واگذار شد که با توجه به تغییرات ساختاری در این باشگاه و احتمال قریب به یقین تغییرات مدیریتی تا پایان فصل، طبق شنیده‌ها حق امضای علی خطیر از وی گرفته شده تا از این پس او با مجوز هیات مدیره باشگاه و افراد ذی‌ربط بالادستی از هلدینگ خلیج فارس، پای اسناد و نقل و انتقالات مالی را به امضا برساند.

در این خصوص شنیده می‌شود برخی تلاش‌های پشت‌پرده برای تداوم حضور در استقلال توسط مدیریت فعلی آبی‌ها ادامه داشته، اما گویا مدیران هلدینگ خلیج فارس در عبور از خطیر به جمع‌بندی رسیده و فقط زمان اجرایی شدن این تغییرات تا حدودی نامشخص باقی مانده که بر اساس شنیده‌ها این امر احتمالا در پایان فصل محقق خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • پرواز پاراگلایدرها در آستانه روز ملی خلیج فارس
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • امام جمعه بندرعباس: خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • حق امضا از خطیر گرفته شد؟!
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد