Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از افزایش تسهیلات وام ویژه دانشجویان دکتری و تسهیل شدن روند پرداخت وام ویژه دکتری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان صبح امروز در نشست مطبوعاتی با اشاره به روند پرداخت وام ویژه دکتری گفت: ثبت نام وام ویژه دکتری از ۱۳ خردادماه آغاز شده و تا ۱۵ تیرماه ۹۶ ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حمایت های سازمان امور دانشجویان از دانشجویان دکتری براساس سیاست های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت علوم گفت: کمک هزینه تحصیلی، کمک هزینه مسکن، دوره های کوتاه مدت تحقیقاتی از جمله حوزه های دانشجویی است که توسط سازمان امور دانشجویان پیگیری می شود و دانشجویان دکتری در این سه حوزه حمایت می شوند.

صدیقی افزود: تا سال ۹۲، دانشجویان دکتری فقط پژوهانه دریافت می کردند که اعتبار آن توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تأمین می شد و تعداد محدودی از دانشجویان می توانستند از این وام استفاده کنند و هر بار حدود یک هزار نفر از دانشجویان تا سقف پرداخت ۵ میلیون تومان برای یک دوره می توانستند از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: یکی از سیاست های نقشه جامع علمی کشور این بود که سازمان امور دانشجویان از دانشجویان دکتری حمایت کند منتهی حمایت آن به صورت پرداخت بلاعوض نباشد و پرداخت تسهیلاتی باشد.

آیین نامه وام ویژه دکتری در سال ۹۳ تصویب شد

صدیقی خاطرنشان کرد: برهمین اساس آیین نامه وام ویژه دکتری در سال ۹۳ تصویب شد و آن سال در هر ماه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به دانشجویان دکتری، آن هم دانشجویانی که امتحان جامع را گذرانده بودند، پرداخت می شد.

استفاده ۳۰ هزار و ۵۶۲ نفر وام از وام دکتری در سال ۹۵

وی ادامه داد: سال ۹۳، دوهزار و ۵۹۹ نفر وام به مبلغ سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان پرداخت شد. درسال ۹۴، ۱۴ هزار و ۲۳۰ نفر وام به مبلغ ۲۰۱ میلیارد ریال (۲۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان) استفاده کردند. در سال ۹۵، ۶۵۰ هزار تومان برای سایر دانشجویان و ۷۵۰ هزار تومان برای دانشجویانی که پروژه های کاربردی دارند در هر ماه پرداخت شد و۳۰ هزار و ۵۶۲ نفر وام به مبلغ ۵۸ میلیارد تومان توسط دانشجویان استفاده شد.

اختصاص ۱۱۰ میلیارد تومان وام ویژه دکتری در سال جاری

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: در سال ۹۶، با هم افزایی که با بانک توسعه تعاون صورت گرفت و با تفاهم نامه ای که در اردیبهشت ماه سال جاری با حضور وزرای علوم، کار و تعاون امضاء شد، اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومان برای وام ویژه دکتری اختصاص داده شد.

روند اختصاص وام دکتری تسهیل شد

وی با اشاره به تسهیل شدن دریافت وام ویژه دکتری، ادامه داد: دانشجویان دکتری از ابتدای سال تحصیلی تا پایان چهار سال یعنی تا ۴۸ ماه می توانند از این وام استفاده کنند در گذشته صندوق رفاه دانشجویان، دو ترم این وام را ارایه می داد ولی در ارائه وام ویژه دکتری، ۱۲ ماه سال نیز این وام پرداخت می شود که متوسط ماهانه ۷۰۰ هزار تومان است. بازپرداخت این وام با صحبت هایی که با بانک ها صورت گرفته است مانند تمام وام های دیگر، ۶۰ ماهه است و دو سال برای آن تنفس در نظر گرفته شده است.

بازپرداخت بعد از ۲ سال از فارغ التحصیلی و در ۶۰ ماه

وی افزود: در گذشته، دانشجویان خانم، ۹ ماه بعد و دانشجویان آقا ۲ سال بعد وام خود را پرداخت می کردند که در این دوره، دانشجویان خانم و آقا هر دو، ۲ سال بعد از تحصیل آن را پرداخت خواهند کرد و دانشجویان به هر میزان که وام دریافت کرده باشند در ۶۰ ماه و با نرخ ۴ درصد آن را باز پرداخت خواهند کرد.

تسهیل ضامن بانکی برای دریافت وام ویژه دکتری

صدیقی به ضمانتی که دانشجویان برای دریافت وام باید ارایه کنند اشاره کرد و گفت: دانشجویان دکتری که تا سقف ۱۵ میلیون تومان وام دریافت کنند یک تعهد کارمند برای آن کافی بوده که می تواند کارمند رسمی، پیمانی و یا حتی قراردادی باشد. این دانشجویان حتی می توانند جواز کسب ارائه کنند و همان کافی است.

منتفی شدن ارایه سفته توسط دانشجویان

وی ادامه داد: دانشجویانی که بیشتر از ۱۵ میلیون تومان وام دریافت کنند باید دو کارمند به عنوان ضامن تعهد دهند. در گذشته دانشجویان دکتری مجبور بودند ضامن و دانشجو باهم برای ارایه ضمانت به دفترخانه مراجعه کنند، الان سیستم فرق کرده است و دانشجو جداگانه مراجعه کرده و ضامن هم می تواند در سراسر کشور به شعبه بانک مراجعه کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: برای سهولت کار مقرر شد نماینده بانک به حوزه دانشجویی دانشگاه مراجعه کرده و دانشجویان نیز آنجا مراجعه کرده و فرم ها را پر کنند و نیاز به مراجعه به بانک نباشد. هیچ تعهد و سفته ای نیز نیاز نیست.

صدیقی خاطر نشان کرد: همچنین کمیته نظارتی نیز، پیش بینی شده تا اگر مشکلی احیاناً در مسیر وام به وجود آمد رفع شود .مسیر دریافت وام نسبت به سال قبل راحت تر شده است.

ارایه سه نوع وام جدید دیگر به دانشجویان دکتری

وی افزود: دانشجویانی که می خواهند از همان مسیر قبلی، وام دریافت کنند، و مایل نیستند از همان سیستم استفاده کنند، می توانند از وام تحصیلی صندوق به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان هر ماه استفاده کنند، همچنین به دانشجویان دکتری، وام ضروری به مبلغ سه میلیون تومان توسط صندوق رفاه دانشجویان ارائه می شود و همچنین یک وام برای دانشجویان که دارای پایان نامه کاربردی هستند در نظر گرفته شده که ۲.۵ میلیون تومان است که دانشجویان دکتری روزانه غیر بورسیه یا بورسیه های جایابی نشده، می توانند از آن استفاده کنند.

حمایت سازمان امور دانشجویان از دوره های دکتری کوتاه مدت تحقیقاتی

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تصریح کرد: سازمان حمایتی نیز از دانشجویان دکتری در دوره کوتاه مدت تحقیقاتی دارد، که به مدت ۶ تا ۹ ماه است که رشد داشته است در سال ۹۱، ۵۹۹ نفر از این دوره ها استفاده کردند در سال ۹۵ نیز یک هزار و ۵۸۸ نفر از این دوره های تحقیقاتی کوتاه مدت استفاده کردند که تعداد مذکور یک هزار و ۱۰۲ نفر از آنها به خارج اعزام شده و ۴۸۶ نفر در دانشگاه های داخل مشغول شده اند.

صدیقی افزود: به دانشگاه های مقصد نیز بابت پذیرش این دانشجویان توسط سازمان کمک می شود. همچنین به این دانشجویان حقوق مربی پایه یک تعلق می گیرد، دانشجویانی که به خارج، اعزام می شوند، ۶ تا ۹ ماه ارز دریافت می کنند.

وی ادامه داد: این دانشجویان قبلاً ۶ ماه ارز دریافت می کردند، ۳ ماه دلار نیز توسط سازمان پرداخت می شد که اکنون ۴ ماه دلار پرداخت می شود، بلیط رفت و برگشت و هزینه بیمه دانشجویان نیز توسط سازمان دانشجویان پرداخت می شود. اساتید راهنما از این دوره ها بسیار استقبال کرده اند و امسال برنامه ما این است که تعداد آنها را به دو هزار نفر برسانیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۸۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!