Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی آذربایجان غربی گفت: در طول سه سال اخیر کیفیت آب ۱۹۱ روستای حاشیه دریاچه ارومیه ارتقا یافته است.

کاظم محمدی اقدم کیفی بخشی کیفیت آب شرب روستاهای حاشیه دریاچه ارومیه از مهمترین اقدامات دولت عنوان کرد و اظهارداشت: ۲۳۲ روستای حاشیه دریاچه ارومیه که با مشکل افت کیفیت مواجه بودند، با تأمین وتغییر منشأ آب و اتصال به روستاها ومجتمع های دیگرآب آشامیدنی بخشی از این روستاها ارتقای کیفیت یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تأمین روزانه ۴۰ خانوار روستایی استان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی خبر داد و افزود: در مدت زمان سه سال اخیر با افزایش چهار برابری میزان اعتبارات مصوب و افزایش سه برابری اعتبارات تخصیص یافته روزانه ۴۰ خانوارروستایی دراستان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردار شده‌اند.

محمدی اقدم خدمات رسانی و تأمین و توزیع آب شرب روستاها را از مهمترین اقدامات این شرکت عنوان کرد و گفت: دراین راستا برای تأمین آب آشامیدنی روستاییان، طرح جامع آب روستایی درقالب برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت وبلند مدت تهیه وتدوین شده است.

157 روستا در قالب پروژه اقتصاد مقاومتی آبرسانی می شود

وی اعتبارلازم برای اجرای این برنامه‌ها را ۱۴ هزارمیلیارد ریال اعلام کرد و افزود: تاکنون عملیات آبرسانی به ۸۷ روستا به اتمام رسیده ومابقی روستاها نیر تا پایان سال ۹۶ به اتمام خواهند رسید.

محمدی اقدم اجرای پروژه‌های آبرسانی درقالب پروژه‌های اقتصاد مقاومتی را از دیگر برنامه‌ها برای تامین آب شرب روستایی عنوان کرد وافزود: دراین راستا مقرر بود درکل کشور حدود دو هزار روستا با بیش از دومیلیون نفرجمعیت آبرسانی شود که سهم استان آذربایجان غربی از این محل ۱۵۷ روستا با ۷۱ هزارنفرجمعیت بود.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی آذربایجان غربی گفت: دراین رابطه اقدامات خوبی به مرحله اجرا گذاشته شده بطوری که درطی هفته دولت ودهه فجر سال گذشته عملیات آبرسانی به ۸۶ روستا با ۳۸ هزارنفرجمعیت اتمام وبه بهره برداری رسیدند.

وی با اعلام اینکه برای ابرسانی به این روستاها ۴۵۰ کیلومتر خط انتقال آب اجرا شده است، اظهار داشت: عملیات آبرسانی درمابقی روستاها نیز از ۷۰ درصد پیشرفت برخورداراست که با تلاش وهمت همکاران درحداقل زمان اتمام وبهره برداری ازآنها نیز آغاز خواهد شد.

کیفیت آب شرب روستایی خط قرمز شرکت آب و فاضلاب روستایی است

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی آذربایجان غربی تخصیص اعتبارات ازمحل صندوق توسعه ملی را در اجرای پروژه‌های آبرسانی به روستاها مناسب ارزیابی کرد وافزود: درقالب این پروژه‌ها وبا تصویب وتخصیص ۴۶۲ میلیاردریال اعتبار، آبرسانی به ۲۵ مجتمع و ۳۱ تک روستایی تعریف شده که درمجموع ۱۹۱ روستا با ۱۹۰ هزارنفر جمعیت ازمزایای این پروژه‌ها برخوردارخواهند شد.

وی توجه به کیفیت آب آشامیدنی روستاها را از اهداف مهم شرکت برشمرد و اظهارداشت: کیفیت آب شرب خط قرمرشرکت آب وفاضلاب روستایی است که دراین راستا اقدامات موثری درکل استان صورت گرفته ومناطق مشکل دارازلحاظ کیفی شناسایی شده‌اند.

محمدی اقدم راه اندازی سامانه ۱۵۲۳ را ازدیگر اقدامات صورت گرفته درراستای تکریم ارباب رجوع عنوان کرد وافزود: مشترکین با استفاده از این سامانه می‌توانند مسائل ومشکلات خودرا مطرح ودرکمترین زمان ممکن نسبت به رفع آن اقدام شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، امام جمعه بجستان روز یکشنبه در گردهمایی گرامیداشت نهم اردیبهشت روز شوراها در بجستان نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب را یادآور شد و گفت: همه برنامه ریزی های مسوولان و دست اندرکاران ذیربط در این زمینه باید در مرحله نخست با نگاه به توانمندی ها و پتانسیلهای مناطق روستایی باشد.

حجت الاسلام دهقانی افزود: مناطق روستایی از ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه های مختلف تولیدی و کشاورزی متکی بر مشارکت مردمی برخوردارند و با حمایت از این بخش می توان بستر جهش تولید را فراهم و پتانسیلهای بالقوه تولیدی روستاها را با برنامه ریزی صحیح به فعلیت تبدیل کرد.

امام جمعه بجستان گفت: شوراهای اسلامی روستاها نقش بسیار مهمی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در این مناطق دارند و باید با تعامل با سایر دستگاههای اجرایی و مسوولان ذیربط برای عمران این مناطق و جهش تولید برنامه ریزی جامع داشته باشند.

حجت الاسلام دهقانی افزود: شوراهای اسلامی وابسته به هیچ جناح و حزبی نیستند، بلکه از توده مردم هستند و باید با همکاری سایر ادارات و سازمانها به مردم مناطق شهری و روستایی خدمت کنند.

فرماندار بجستان هم در این جلسه گفت: شوراهای اسلامی شهری و روستایی این شهرستان در ارایه خدمات به مردم پیشگام هستند و اتحاد و انسجام بین شوراها موجب خدمات اثر بخش و هدفمند به مردم و سرعت بخشی در رفع مشکلات جامعه می شود.

حسن حیدری ادامه داد: مشکلی در شهرستان نبوده که در بین اعضای شورا مطرح شود و آنان در ارایه خدمت به مردم جلوتر از سایر مسوولان شهرستان بجستان نباشند و این از نقاط قوت شوراهای اسلامی بجستان است.

نهم اردیبهشت به عنوان روز ملی شوراهای اسلامی نامگذاری شده است.

مرکز شهرستان بجستان در ۲۷۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

 
 

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • برخورداری بیش از ۵ هزار خانوار روستایی با اتمام طرح آبرسانی به مجتمع ۱۰۶ روستایی زون چایپاره
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها