Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد حاج حسینی مسگر روز چهارشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب اظهار داشت: باید میزان فرو نشست در استان قم مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد بر اساس این اقداماتی را پیشنهاد کرده ایم تا در مناطقی از استان قم فاضلاب جمع آوری شود و به سفره های زیرزمینی تزریق شود.
وی افزود: در منطقه یک، چهار و هفت استان قم جمع آوری فاضلاب باید صورت بگیرد و این فاضلاب از طریق چاه های جذبی به سفره های زیرزمینی منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر این که در استان قم شاهد گسترش فرونشست زمین هستیم گفت: طبق مطالعات صورت گرفته در سال 1380 حدود 25 سانتی متر در قنوات فرونشست رخ داده است و با بررسی های انجام شده این فرونشست ها رو به گسترش است از این رو نیاز به مطالعه های دقیق برای اندازه گیری فرونشست در منطقه های مختلف استان داریم تا بتوانیم اقدام های لازم را در این حوزه اجرایی کنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قم افزود: کاهش آب های زیرزمینی یکی از دلایل فرونشست است در همین راستا باید منابع آبی مدیریت شود تا مشکلاتی را در آینده به وجود نیاورد.
وی با اشاره به این که بستر رودخانه قم رود باید اصلاح شود گفت: نفوذ جریان های آب می تواند در کاهش افت آب های زیرزمینی نقش مهمی ایفا کند از این رو شهرداری با حذف بتن از کانال رودخانه کمک به جذب آب در سفره های زیرزمینی و فرونشست می کند.
حاج حسینی افزود: نصب کنتور بر روی چاه های کشاورزی باعث مدیریت مصرف انرژی می شود که با ادامه نصب کنترها شاهد کاهش مصرف آب و انرژی در بخش کشاورزی و صنعتی باشیم.
وی بیان داشت: کنتورهای هوشمند با نام فهام (فراسامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت انرژی) هستند که از راه دور مدیریت مصرف انرژی را انجام می دهد از این رو بیش از 600 حلقه چاه مجهز به نصب کنتورهای هوشمند شده اند که تعدادی نیز تا پایان امسال مجهز می شوند.
وی با بیان این که منابع زیرزمینی باید مدیریت شود گفت: برای مقابله با بحران کم آبی و رهاسازی حقابه ‌های زیست محیطی باید گونه ‌های مقاوم به خشکی و شوری، رعایت الگوی کشت مناسب با منطقه، ارتقا شاخص بهره وری آب کشاورزی با توسعه روش‌های نوین آبیاری، ‌اعمال مدیریت تقاضای مصرف آب در استان صورت بگیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قم تصریح کرد: برای احیا و تقویت منابع آب‌های زیرزمینی باید روش ‌های مناسب تعادل بخشی، تغذیه مصنوعی، بخش سیلاب، آبخیزداری و آبخوان داری، نصب کنتور هوشمند حجمی آب و برق بر روی چاه‌ های دارای پروانه بهره‌ برداری انجام شود.
8138/ 6133/ خبرنگار: فرزانه پیری **انتشار- جعفرمسلمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۸۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت گفت: تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان انجام شود.

به گزارش مشرق، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، اظهار کرد: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هرگونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد