Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@16:39:05 GMT

نحوه احتساب دوره سربازی به عنوان سابقه بیمه

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۸۷۴۳۹

مدیر کل امور فنی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی گفت: با پرداخت دو سال حق بیمه دوره سربازی مشمولین به‌عنوان سابقه کار برای افراد محسوب می‌شود.

خبرگزاری میزان: منصور آتشی در خصوص احتساب دوره سربازی به عنوان سابقه کار گفت: براساس قانون مصوب شده در مجلس شورای اسلامی و آیین نامه اجرایی هیئت وزیران مدت خدمت نظام‌وظیفه و حضور داوطلبانه در جبهه کلیه مشمولین قانون تأمین اجتماعی با پرداخت حق بیمه دوره سربازی، به‌عنوان سابقه کار محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مشمولین قانون تأمین اجتماعی با دارا بودن شرایط مقرر قانونی از جمله بیمه‌پردازی در زمان ارائه تقاضا و داشتن دو سال سابقه بیمه و همچنین پرداخت حق بیمه متعلقه وفق ضوابط مقرر در ماده 3 آیین‌نامه اجرایی به نسبت کسر 7 درصد از 30 درصد حق بیمه شده و کسر 23 درصد از 30 درصد سهم دولت امکان‌پذیر می‌شود.

مدیر کل امور فنی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی خاطر نشان کرد: متقاضیان موصوف در صورت تمایل به احتساب سوابق مذکور می‌توانند جهت انجام فرایند مربوطه به آخرین شعب محل پرداخت حق بیمه مراجعه کرده و پس از ارائه درخواست و احراز شرایط مقرر زمینه اقدام لازم در احتساب دوره سربازی به عنوان سابقه کار از سوی شعب فراهم گردد.

وی عنوان کرد: در صورت عدم توانایی بیمه‌شده در پرداخت حق بیمه به‌صورت یکجا امکان تقسیط آن تا حداکثر 12 قسط وجود دارد.

آتشی در خصوص کمبود کارگزاری تأمین اجتماعی یادآور شد: در حال حاضر 200 کارگزاری در سراسر کشور در محدوده جغرافیایی 133 اداره کل تأمین اجتماعی استان‌ها مشغول به فعالیت هستند که امیدواریم این تعداد با توجه به برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده تا پایان سال 96 به 300 کارگزاری افزایش یابد.

وی در پایان گفت: سازمان تأمین اجتماعی ارائه خدمات غیرحضوری (اینترنتی) را به‌عنوان رویکرد اصلی کار خود قرار داده است و در نظر دارد در صورت توجیه اقتصادی و اجتماعی این اقدام را با تأسیس کارگزاری عملی کند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۸۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیک‌سیرت در جریان بازدید از مراحل تکمیل درمانگاه سبلان اردبیل، اظهار داشت: 2 بیمارستان تأمین اجتماعی در استان برای بیمه‌شدگان و اقشار مختلف مردم با ظرفیت کامل ارائه خدمات می‌کنند که بیمارستان سبلان در اردبیل و ارس در پارس‌آباد است.

وی از پیگیری‌ها برای صدور مجوز افزایش تخت‌های این بیمارستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در گام نخست تعداد تخت بیمارستان سبلان اردبیل قرار است از 160 تخت به 256 تخت ارتقا یابد که امیدواریم در سال‌جاری این برنامه توسعه اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: با توجه به ضریب اشغال 85 درصدی تخت بیمارستان سبلان اردبیل در وضعیت فعلی، تلاش شد تا مجوز ارتقا تا 256 تخت به نام سبلان اردبیل گرفته شود.

نیک‌سیرت افزود: 96 تخت به مجموع تخت بیمارستانی سبلان افزوده می‌شود که 300 میلیارد تومان منابع برای اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش و رایزنی‌های ما برای گرفتن این اعتبار و ارتقای تخت بیمارستانی سبلان در سال‌جاری است تا بتوانیم بیشترین خدمات را به مراجعان به ویژه بیماران و بیمه‌شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی در مناطق مختلف شهری اردبیل بدهیم.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: برای بیمارستان ارس پارس‌‌آباد نیز که شمال استان را پوشش می‌دهد، قرار است تعداد تخت از 64 به 96 تخت ارتقا یابد که در این زمینه نیز منابع مورد نیاز پیشنهاد شده است.

نیک‌سیرت بیان کرد: قرار است برای افزایش و تجهیز این بیمارستان به سی.تی.اسکن و سایر تجهیزات نیز تا 800 میلیارد تومان هزینه شود که در سفر اخیر مدیرعامل تأمین اجتماعی مجوز لازم گرفته شده و تاکید بر سرعت اجرای عملیاتی این پروژه‌ها است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در کنار این 2 بیمارستان، قرار است سه درمانگاه نیز در نمین، گرمی و بیله‌سوار عملیاتی شود که اعتبار مورد نیاز برای احداث و تکمیل این درمانگاه‌ها و همچنین درمانگاه سبلان در حال انجام است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: درمانگاه سبلان که در محوطه بیمارستان قرار گرفته تا 2 ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد و بیش از 100 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

نیک‌سیرت مساحت این درمانگاه را 4 هزار و 500 متر مربع و بهره‌برداری از آن را به صورت تخصصی یادآور شد و گفت: 4 هزار بیمه شده در مرکز استان از خدمات تأمین اجتماعی به ویژه بیمارستان سبلان و درمانگاه‌های تخصصی استفاده می‌کنند که امیدواریم با ارتقای این شرایط بتوانیم بهترین و کیفی‌ترین خدمات را به مراجعان و بیمه‌شدگان ارائه کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • چگونه سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم ؟