Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@06:16:23 GMT

آخوندی بر سر دو راهی تفکیک وزارت راه از مسکن

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۸۷۶۷۱

آخوندی بر سر دو راهی تفکیک وزارت راه از مسکن

تین نیوز |

تین‌نیوز| دولت به تازگی از تهیه سه لایحه برای تفکیک سه وزارتخانه خبر داده است که یکی از این وزارتخانه‌ها وزارت راه و شهرسازی است و براساس این لایحه وزارت راه و شهرسازی به دو وزارتخانه راه و ترابری و مسکن و شهرسازی تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تفکیک و ایجاد دو وزارتخانه راه و ترابری و مسکن و شهرسازی علاوه بر هزینه‌های اضافی و ایجاد پست‌های سازمانی جدید که باعث بزرگ شدن دولت شده و برخلاف کوچک‌سازی دولت است موجب خواهد شد که این دو وزارتخانه حداقل چندین ماه در انجام وظیفه خود معطل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند برخی از کارشناسان معتقد هستند همانطور که ادغام با عجله بوده و بدون کار پژوهشی بود، اقدام جدید دولت برای تفکیک وزارتخانه‌ها نیز بدون هیچ کارشناسی و پژوهشی در حال انجام است.

اما نکته جالب در ماجرای تفکیک وزارتخانه‌ها این است که آخوندی وزیر کنونی راه و شهرسازی مخالف سرسخت و صد درصدی این سالها برای تفکیک و موافق بدون چون و چرای حفظ وضعیت ادغام بوده است.

آخوندی از ابتدای وزارت خود از سال 92 تاکنون بارها از ادغام وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی حمایت و تفکیک این دو وزارتخانه را نادرست دانسته بود.

آخوندی در 15 مردادماه سال 92 در جلسه‌ای که با اعضای کمیسیون عمران مجلس داشت ادغام دو وزارتخانه را مثبت ارزیابی و اعلام کرده و معتقد است هر دو بخش حمل و نقل و مسکن باید مدتی یکدیگر کار کنند.

در همان روزها برخی از نمایندگان مجلس مانند سید بهلول حسینی عضو کمیسیون عمران مجلس گفته بود که وزارت راه و ترابری بخش عظیم و گسترده‌ای استف دو وزارتخانه و بخش کاملاً تخصصی هستند و بنابراین ادغام شتاب زده و بدون بررسی است.

آخوندی همواره در طی این 4 سال در پاسخ به این سوال که آیا از تفکیک دو وزارتخانه راه و ترابری و مسکن و شهرسازی حمایت خواهید کرد، گفته بود که در تمام دنیا این دو وزارتخانه با هم هستند و تفکیک بی‌معنی است.

آخوندی معتقد است که بزرگترین خاصیتی که ادغام وزارت راه با شهرسازی دارد این است که سیاست توسعه سکونتگاه‌ها را با سیاست توسعه حمل و نقل یکی کنیم و گرنه این ادغام چه ویژگی‌های مثبتی خواهد داشت؟

آخوندی گفته بود که ویژگی مثبت آنجایی است که بتوانیم سیاست حمل و نقلی مناسب برای توسعه سکونتگاه‌ها داشته باشیم تا سکونتگاه‌های میانی بتوانند بهتر رشد کنند پس تنها در این صورت است که می‌شود از این ادغام حداکثر استفاده را برد.

حال با توجه به اینکه آخوندی وزیر راه و شهرسازی همواره مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی بوده و ادغام را یک اقدام خوب دانسته و آن را در تمام دنیا رایج می‌داند، باید دید چه اقداماتی برای اینکه این تفکیک رای نیاورد و یا اینکه این لایحه به مجلس ارائه نشود انجام خواهد داد.

وزیر راه و شهرسازی در حالیکه باید نسبت به لایحه جدید دولت برای تفکیک وزارت راه و شهرسازی واکنش نشان دهد، امروز در مطلبی در کانال تلگرامی‌اش به انتقادات از اقدام دولت در امضای سند 2030 واکنش نشان داد و مخالفان و منتقدان این سند را ناجوانمرد خواند.به نظر می رسد آخوندی با انتشار این مطلب نسبت به لایحه جدید بی تفاوت است و ادغام را همواره مناسب می داند.

به نظر می‌رسد تکاپوی شدیدی در وزارت راه و شهرسازی در حال جریان است تا اگر چنانچه مجلس با این لوایح موافقت و آن را تصویب کرد افرادی از خود وزارت راه و شهرسازی بر مسند وزارت راه و ترابری و وزارت مسکن و شهرسازی تکیه بزند تا آرایش کنونی این وزارتخانه بهم نخورد و اشخاصی از داخل همین وزارتخانه که در حال حاضر نیز مسئولیت‌های مهمی در راس این وزارتخانه دارند به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شوند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۸۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۸۴۰۴ واحد نهضت مسکن ملی در آذربایجان‌شرقی

با حضور وزیر راه و شهرسازی‌، هشت هزار و ۴۰۴ واحد مسکونی شهری و روستایی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، صبح امروز _جمعه، هفتم اردیبهشت_ با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی‌، هشت هزار و ۴۰۴ واحد مسکونی شهری و روستایی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد و همچنین عملیات ساخت ۱۰ هزار و ۲۲۱ واحد مسکونی نیز در استان آغاز شد.

فرایند آماده‌سازی نخستین دهکده شهری استان نیز با ظرفیت یک هزار و ۴۰۰ قطعه در شهرستان سراب با حضور وزیر کلید خواهد خورد.

افتتاح یک باب مدرسه هوشمند به مساحت هزار و ۸۶۵ متر مربع و کلنگ‌زنی چهار باب مدرسه ۱۲ کلاسه به مساحت ۱۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع در شهر جدید سهند و آغاز عملیات ساخت مسجد علامه محمد تقی جعفری به مساحت دو هزار و ۵۲۴ متر مربع و برآورد اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال در شهر سهند از جمله برنامه‌های وزیر راه در آذربایجان شرقی است.

به گزارش ایمنا، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی صبح امروز در راستای یک سفر کاری با استقبال استاندار آذربایجان شرقی و مدیران کل دستگاه‌های مرتبط وارد تبریز شد.

بازدید از قطعه ششم آزادراه تبریز ارومیه، افتتاح طرح نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند و بازدید از کمربندی ایلخچی از جمله برنامه‌های سفر یک روزه بذرپاش به آذربایجان شرقی است.

وزیر راه شهرسازی و معاونان وی امروز همچنین در جلسه شورای کاهش تصادفات رانندگی و شورای مسکن استان شرکت می‌کنند و پس از آن از ترمینال در دست ساخت شماره ۲ فرودگاه تبریز بازدید خواهند کرد.

کد خبر 748039

دیگر خبرها

  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • افتتاح ۸۴۰۴ واحد نهضت مسکن ملی در آذربایجان‌شرقی
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی
  • توجه ویژه برای توسعه راه های آذربایجان غربی
  • معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی
  • هشدار کنکوری مخبر به ۳ وزارتخانه
  • خریداران و فروشندگان مسکن بخوانند/ از خرداد منتظر این تغییر باشید
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه