Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از مبارزه شیمیایی علیه آفت ملخ در سطح ۵۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنانبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، عباس مشیریان با اشاره به آغاز مبارزه شیمیایی علیه آفت ملخ در سطح اراضی کشاورزی این استان اظهار داشت: تا کنون مبارزه شیمیایی در سطح یک هزار و 500 هکتار از اراضی علیه آفت ملخ انجام شده و پیش‌بینی می‌شود در صورت ادامه روند این شرایط اقلیمی سطح مبارزات به 5000 هکتار افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظهور آفت ملخ در سطح برخی از اراضی کشاورزی استان سمنان افزود: تا کنون جلسات و کارگروه‌های مختلف در راستای مبارزه با این آفت انجام شده است.

وی با اشاره به تشکیل شبکه مراقبت گیاه پزشکی برای رصد جمعیت ملخ در کانون‌های آلوده این استان افزود: با توجه به گزارش‌هایی که اعلام شد اجرای مبارزه با آفت از اواسط اردیبهشت ماه از شرقی‌ترین قسمت استان یعنی شهرستان میامی آغاز شد و در غربی‌ترین منطقه استان و در شهرستان گرمسار این روند تکمیلی در حال انجام است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به انجام مبارزه شیمیایی علیه آفت ملخ در سایر نقاط استان سمنان خاطرنشان کرد: روند مبارزه علیه آفت ملخ در شهرستان‌های شاهرود، دامغان و مهدیشهر نیز در حال انجام است.

مشیریان با اشاره به روش‌های مبارزه علیه آفت ملخ گفت: مبارزات شیمیایی با این آفت با دستگاه‌های سمپاش « یو. ال. وی» ، توربولاینر صورت می‌گیرد.

وی از وجود گونه‌های مختلف ملخ نظیر ایتالیایی، مراکشی و غیره در سطح استان خبر داد و به زمان مبارزه شیمیایی علیه این آفت اشاره کرد و افزود: بهترین زمان مبارزه با این آفت زمانی است که این آفت کاملا از کپسول‌های تخم خارج شده و به زمان جفت‌گیری نرسیده باشد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: مبارزه با این آفت باید در کانون آن صورت گیرد چرا که انتشار این آفت کار کنترل آن را سخت‌تر می‌کند.

مشیریان تصریح کرد: قبل از آغاز فرآیند مبارزه علیه این آفت، اطلاع رسانی لازم به دامداران، عشایر و بهره‌برداران مراتع صورت گرفته و از زمان سم‌پاشی به مدت یک تا تا ده روز از چرای دام و آوردن دام به منطقه جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/

R41366/P1336/S6,64/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون

حمید رشیدی در گفت و گو با  خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: در پی فعالیت سامانه بارشی و بارش تگرگ روز جمعه ۱۴ اردیبهشت در این شهرستان مزارع گندم، سبز‌ی و صیفی و جاده‌های بین مزارع دچار آسیب‌های شدید شده اند.

او تصریح کرد: بر اساس بررسی کارشناسان جهاد کشاورزی ۶ هزار هکتار گندم آبی، ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار گندم دیم ، ۸۰۰ هکتار گوجه فرنگی، ۱۷۰ هکتار هندوانه، ۱۵۶ هکتار احمدی،  ۵۰۷ هکتار سایر سبزیجات و صیفی جات، ۱۷۰ هکتار  مرکبات،۸۴ هکتار  انار، ۱۷ هکتار زیتون آسیب دیده است.

مدیر جهاد کشاورزی کازرون گفت: همچنین ۳ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶ کیلومتر کانال آبرسانی و ۹۰۰ متر قنات بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت دیده است.

 

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • سمپاشی مزارع گندم ارومیه علیه سن غلات و علفهای هرز
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان