Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار تویسرکان باید از ظرفیت بخش خصوصی برای تجهیز چهار درمانگاه تویسرکان به دستگاه بی خطرسازی پسماندها استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تویسرکان حبیب مومیوند بعد ظهر امروز در کارگروه مدیریت پسماند شهرستان تویسرکان اظهار داشت: روزانه شاهد تولید زباله به میزان 60 تن در شهر تویسرکان، سه تن در شهر سرکان و دو تن در شهر فرسفج به عنوان سه شهر شهرستان تویسرکان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر راهکار کارشناسانه و کاربردی برای مدیریت دفع زباله‌ها و پسماندها در شهرستان تویسرکان نداشته باشیم باید منتظر بروز بحران در این بخش باشیم.

مومیوند با اشاره به اینکه روزانه 200 کیلوگرم پسماند عفونی توسط دستگاه بی خطرساز بیمارستان ولی عصر(عج) تویسرکان بی خطرسازی می‌شود تصریح کرد: دستگاه بی خطر ساز پسماندهای عفونی بیمارستان تویسرکان از ظرفیت 500 لیتری برخوردار است که پاسخگوی نیازهای این حوزه در مراکز درمانی شهرستان نیست.

وی تاکید کرد: گرچه مشکل دفع پسماند یک مشکل فراگیر کشوری و حتی جهانی است اما هر منطقه و نقطه از کشور باید با توجه به شرایط اقلیمی و زیست محیطی خود تمهیدات لازم برای این مقوله را اجرایی کند.

فرماندار تویسرکان ابراز کرد: باید از ظرفیت بخش خصوصی برای تجهیز چهار درمانگاه تویسرکان به دستگاه بی خطرسازی پسماندها استفاده کرد.

وی گفت: باید علاوه بر توسعه تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در حوزه حفاظت از محیط زیست از ظرفیت نخبگان و اندیشمندان دانشگاهی به صورت کاربردی نهایت بهره وری را ایجاد کرد.

مومیوند از استفاده برخی از صیفی کاران از آب فاضلاب شهری انتقاد کرد و گفت: در حوزه سلامت عمومی اغماض از سوی هیچ یک از دستگاه‌های اجرایی پذیرفته نیست و باید با این گونه تخلفات قاطعانه برخورد شود.

وی افزود: تخریب محیط زیست اکنون به یک بحران جهانی تبدیل شده و تقابل آگاهانه عموم مردم با این پدیده شوم به فرهنگ‌سازی‌های گسترده و کارشناسانه نیاز دارد.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام اشتری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، افزود: اینکه از مجموع ۷۰ شهر آذربایجان شرقی تعداد ۱۲ شهر دارای طرح جامع مدیریت پسماند باشند، جای تأمل و البته نگرانی دارد، چون در صورت بی توجهی به این موضوع مهم زیست محیطی آینده بهداشت محیط و فضای عمومی شهرها با مخاطرات بسیار عدیده ای مواجه خواهد شد.

وی هر گونه توسعه پایدار بدون توجه به موازین و ضوابط زیست محیطی را بی نتیجه و منجر به بروز انواع مشکلات اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی دانست و یادآور شد: هر گونه توسعه باید با مد نظر قرار دادن مسائل زیست محیطی به ویژه در حوزه مدیریت پسماندها به انجام برسد.

اشتری از شهرداری و شوراهای اسلامی شهرهای آذربایجان شرقی خواست تا با نگرشی خاص به مساله حیاتی مدیریت پسماندها توجه و با اقدام به موقع و فوری خود زمینه‌های لازم و کافی برای تصویب این طرح‌ها را در ۵۸ را ایجاد کنند.

وی دفع پسماندهای غیر بهداشتی در کلانشهر تبریز در ۲ سال اخیر را مناسب توصیف و اظهار کرد: در این دوره زمانی شهرداری بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای دفع بهداشتی پسماندهای شهری هزینه کرده است که این امر نشان دهنده توجه و اهتمام خاص این مجموعه به مسائل زیست محیطی است، اما انتظار داریم این اقدامات متوقف نشده و با قدرت و حدت بیشتری ادامه یافته و تقویت شود.

اشتری یکی از چالش‌های بسیار مهم و محوری در مدیریت پسماندها در آذربایجان شرقی به خصوص تبریز را عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبدا اعلام کرد و یادآور شد: این طرح باید در دهه ۱۳۹۰ اجرایی می‌شد که بنا دلایلی هنوز شاهد اجرای آن در این کلانشهر ۲ میلیون نفری نیستیم.

وی موضوع دفع و جمع آوری بهداشتی زباله‌ها را مهم‌ترین چالش کنونی زمین و محیط زیست عنوان و اضافه کرد: مدیریت نادرست پسماندها امروز یکی از مهمترین معضلات محیط زیستی در جهان است که خسارت ناشی از آن ارقام بسیار بالا و هنگفتی را در بر می‌گیرد و باید توجه داشت که تفکیک زباله از مبدا به احترام زمین پاک می‌تواند ثمربخش باشد.

کد خبر 6090987

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • احتمال ریزش سنگ ریزه در جاده گنجنامه-تویسرکان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان بازگشایی شد
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه تویسرکان بازگشایی شد
  • کددار شدن درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن
  • جاده گنجنامه-تویسرکان بازگشایی شد