Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر مجتبی علوی‌فاضل درباره برنامه‌ریزی‌های انجام مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی به صورت استانی گفت: «حسب تدبیر دکتر نوریان مصاحبه‌ها به صورت استانی برگزار می‌شوند. سیاست تمرکززدایی در دانشگاه یکی از برنامه‌های دکتر نوریان بوده است، ایشان تاکید داشته‌اند که تا حد امکان اختیارات را از سازمان مرکزی به استان‌ها واگذار و به بدنه دانشگاه اعتماد کنیم تا بتوانیم سیستم پاسخگویی و خدمات‌رسانی شایسته‌تری را به دانشجویان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس مقرر شد انجام مصاحبه دعوت‌شدگان به مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال 96 غیرمتمرکز برگزار شود، به این معنی که هر مرکز استان، متولی برگزاری جلسات مصاحبه رشته‌های مختلف واحدهای آن استان باشد.»

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «اتفاق دیگری که برای اولین بار افتاده است، این است که یک داوطلب براساس اولویت‌های انتخابی و نمره‌ای که در آزمون کتبی کسب کرده است، به جای اینکه فقط در یک مصاحبه شرکت کند، ممکن است در چند محل واجد شرایط دعوت به مصاحبه شده باشد و در اصل برای شرکت در مصاحبه می‌تواند به چند استان مراجعه کند. برای مثال اگر داوطلبی از مجموع کدرشته‌های انتخابی خود، در 8 کدرشته به مصاحبه دعوت شده باشد، می‌تواند به دلخواه خود در هر 8 محل برای مصاحبه شرکت کند. طبیعی است که این امکان مقایسه بهتر داوطلبان را فراهم می‌کند.»

شروع مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی از نیمه دوم تیر

او افزود: «استان‌ها در 8 گروه به صورت متمرکز تقسیم‌بندی شده‌اند و طوری برنامه‌ریزی شده است که داوطلبان با زمان مناسب و بدون هیچ مشکلی بتوانند بین استان‌ها جابه‌جا شوند. این کار به انتخاب بومی داوطلبان کمک می‌کند و هزینه سفر و بعد مسافت و زمان نیز در نظر گرفته شده است. امیدواریم از این طریق هم رضایت‌مندی داوطلبان افزایش پیدا کند و هم استان‌ها بتوانند مصاحبه‌های شایسته‌ای را انجام دهند و به اعتماد ریاست دانشگاه پاسخ دهند.»

به گفته علوی‌فاضل براساس برنامه‌ریزی‌های دانشگاه آزاد اسلامی، مصاحبه‌های دوره دکتری از نیمه تیر آغاز می‌شود و طبق برنامه زمان‌بندی که متعاقبا اعلام می‌شود، داوطلبان می‌توانند برای انجام مصاحبه به مرکز استان مربوطه مراجعه کنند.

رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها در ادامه گفت: «امیدواریم براساس این تصمیم ریاست دانشگاه هم سرعت کار افزایش پیدا کند، هم رضایت‌مندی داوطلبان و هم عدالت در انتخاب بهترین‌ها بیشتر شود و این برنامه‌ای است که دانشگاه در پیش گرفته و برای اولین بار است که اجرا می‌کند و مطمئنا به تلاش همکاران استانی و نظارت مناسب رئیس استان نیاز دارد، هرچند که نمایندگانی از معاونت آموزشی و مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی بر روی انجام مصاحبه‌ها و حوزه‌های مختلف نظارت مناسب را خواهند داشت. البته در دانشگاه‌های دولتی هم چنین روندی دنبال می‌شود و ما هم امیدواریم که نتایج نهایی را هم‌زمان و هماهنگ با سازمان سنجش اعلام کنیم.»

هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی اعتراضات به آزمون EPT را وارد ندانست

او درباره نتایج بررسی اعتراضات به آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: «آزمون زبان EPT تنها آزمون زبانی نیست که داوطلبان مجبور باشند، فقط در آن شرکت کنند. براساس بخشنامه‌ای که اعلام شده است، دانشجویان دوره دکتری می‌توانند در آزمون‌هایی از قبیل تافل، ام‌اس‌آرتی، آیلتس و سایر آزمون‌ها شرکت و مدرک آن را به دانشگاه ارائه دهند و این مدارک هم مورد تایید دانشگاه آزاد اسلامی است. آزمون زبان EPT یکی از آزمون‌های استاندارد زبان است که سنجش و پذیرش در این آزمون، نه اینکه ساده باشد، بلکه از سایر آزمون‌ها سخت‌تر نیست.»

علوی‌فاضل گفت: «نمره 50 از 100 نمره قبولی در این آزمون است. شائبه اقتصادی برای این آزمون مطرح می‌شود که به هیچ وجه مورد تایید نیست و اشتباه است. این آزمون در سطح سایر آزمون‌های زبان و مورد تایید سازمان سنجش برای دانشجویان دانشگاه‌های دولتی هم قرار گرفته است. اعتراضاتی نسبت به آزمونEPT وجود داشت که همگی بررسی شدند و کار کارشناسی به وسیله استادان مطرح زبان و برای چندمین بار انجام و ارزیابی شد و هیچ‌کدام از اعتراضات وارد نبود. آزمون EPT از نظر تست‌های آزمودنی، بسیار متعادل و قابل قبولی است و بنابراین دانشجویان باید سعی کنند تلاش و تمرکز بیشتری بر آموزش زبان داشته باشند.»

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «دانشگاه نمی‌تواند برای تعدادی که چندین بار در این آزمون شرکت کرده‌اند و نتوانسته‌اند نمره قبولی را کسب کنند، استانداردهای آموزشی را تقلیل دهد. در جلسه روز گذشته، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه باید حقوق دانشجویان در آزمون رعایت شود، اما اعتراضاتی را که مطرح شده بود، وارد ندانست و با کار کارشناسی هم که انجام شده بود، بیشتر در حقیقت فشاری برای اعلام قبولی دانست که امکان‌پذیر نیست و این شائبه که دانشگاه برای کار اقتصادی قبولی در این آزمون را محدود می‌کند، به هیچ وجه صحیح نیست. اجباری بر آزمون EPT وجود ندارد، EPT فقط یک آزمون زبان است و دانشجویان می‌توانند در سایر آزمون‌های استاندارد زبان که در کشور برگزار می‌شود، شرکت و مدرک قبولی را به دانشگاه آزاد اسلامی ارائه دهند.»

او در پایان گفت: «البته هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، راهکارهایی را برای تقویت زبان انگلیسی دانشجویان پیشنهاد داد و مقرر شد معاونت آموزشی دانشگاه راهکارها را بررسی کنند. همچنین موضوع سایر آزمون‌های استاندارد غیرانگلیسی هم برای برخی رشته‌های علوم انسانی هم مطرح شد که قرار شد بررسی شود تا بتوانیم در صورت تایید و نیز پذیرش از سوی مراجع قانونی، آزمون‌های استاندارد غیرانگلیسی را هم برای برخی رشته‌ها در نظر بگیریم.»

منبع: آنا

200

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۳۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی

دانشگاه جامع انقلاب اسلامی در هفت رشته در مقطع دکتری تخصصی دانشجو می پذیرد. - اخبار سیاسی -

مهدی شیری مدیر روابط عمومی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم از پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی (PhD) در هفت رشته برای سال تحصیلی 1403-1404 دانشگاه جامع انقلاب اسلامی خبر داد.

 به گفته وی روانشناسی تربیتی، حقوق بین الملل عمومی، مدیریت بحران،  مدیریت رسانه، مطالعات زنان و خانواده گرایش حقوق زن در اسلام، مطالعات زنان و خانواده گرایش مطالعات حقوق خانواده و مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی گرایش آینده پژوهی انقلاب اسلامی از جمله رشته هایی است که در این دانشگاه دانشجو جذب می شود.

علاقه مندان برای شرکت در آزمون این رشته ها می‌توانند تا 20 اردیبهشت 1403 به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی