Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، ترموپلاستی یکی از روندهای جدید درمان غیر دارویی آسم است که توسط دکتر عاطفه عابدینی و دکتر اردا کیانی فوق تخصصان ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری پنج شنبه ۱۸خردادماه برای اولین بار در سطح ایران بر روی یک بیمار مبتلا به آسم مقاوم با حضور دکتر ولایتی، گروه بیهوشی و اساتید برونکوسکوپی در بخش برونکوسکوپی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در خصوص این موفقیت و در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت : این اولین باری است که چنین موفقیتی در کشور برای درمان بیماری آسم مقاوم به دست می آید.

ولایتی در همین ارتباط افزود: شیوع آسم در ایران حدود ۸ تا ۱۰ درصد است که ۱ درصد آنان مبتلا به آسم مقاوم هستند و استفاده از درمان با ترکیبات کورتنی که شیوع دارد نیز عوارض جدی به دنبال داشته ضمن آن که درمان قطعی هم محسوب نمی گردد و این شیوه برای اولین بار و با استفاده از ترموپلاستی برای درمان قطعی استفاده می شود که شیوه ای جدید در دنیا محسوب می گردد و توسط متخصصان این بیمارستان آغاز شد .

این روش درمان برای اولین بار در بخش برونکوسکوپی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در سطح ایران بر روی بیمار مبتلا به آسم مورد استفاده قرار گرفت. تروموپلاستی با روش رادیوفرکونسی (Radiofrequency) و ایجاد ۱۸ وات گرما معادل ۶۵۰ باعث از بین رفتن عضلات صاف اطراف برونش در افراد مبتلا به آسم می شود که این امر موجب گشاد شدن راه های هوایی و درمان بیماران می گردد. در این روش به علت اینکه درمان از مجاری ریز هوایی آغاز می شود و عمل طولانی و قابل انجام برای کل ریه نمی باشد، ریه را به ۳ قسمت تقسیم کرده و در ۳ جلسه به فواصل ۳ هفته انجام می گردد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی

بهنام روندی، مسئول واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتور‌های انعقادی، روند انعقاد خون در آنها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را براساس کمبود فاکتور‌ها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتور‌هایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

مسئول واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثرا تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتور‌های انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

روندی با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و دارو‌ها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران دارو‌های خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • تهران قدیم| ماجرای ساخت اولین بیمارستان پایتخت/ تصویری خاص از فضای بیمارستان و بیماران در ۱۵۰ سال پیش
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور