Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@18:33:16 GMT

آیا می‌شود با لنزهایمان بخوابیم؟

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۹۵۶۵۹

آیا می‌شود با لنزهایمان بخوابیم؟

پول‌نیوز - دکتر علی میرزاجانی: درمان با عدسی تماسی یا لنز یکی از خدمات استاندارد شده اپتومتری و روشی است که به کمک آن اپتومتریست‌ها مبادرت به درمان بینایی می‌کنند. لنز‌های تماسی، انواع گوناگون دارند و توسط شرکت‌های مختلف در دنیا ساخته می‌شوند. با توجه به استاندارد‌های لازم برای عدسی‌های تماسی، بعضی از این لنز‌ها معتبر و برخی فاقد اعتبار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اگر کسی دوست دارد به وسیله لنز‌های تماسی، بینایی خود را اصلاح کند بهتر است برای تهیه لنز تماسی خود حتما با یک اپتومتریست یا چشم پزشک مشورت کند. لنز‌های معتبر براحتی روی چشم شما قرار می‌گیرند و اکسیژن را در اختیار چشم و قرنیه (بخش شفاف جلویی چشم) قرار می‌دهند. ولی لنز‌هایی که معتبر نیستند ممکن است حتی اگر در ظاهر راحت روی چشم شما قرار گیرند ولی اکسیژن مناسبی را در اختیار قرنیه چشم قرار ندهند.

شرکت‌های معتبر مورد تایید وزارت بهداشت لنز‌های خود را تنها به موسسات و کلینیک‌های اپتومتریست‌ها و چشم پزشکان ارائه می‌کند. گروهی از لنز‌های استاندارد با ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود دارای قابلیت‌هایی از اکسیژن‌رسانی هستند که حتی بیمار می‌تواند با لنز خود بخوابد. ولی باید یادآوری کرد استفاده از این لنز‌ها حتما باید تحت نظارت و با مشورت‌های لازم تخصصی صورت گیرد.

تنها عضوی از بدن که اکسیژن مورد نیاز خود را به طور مستقیم از هوا دریافت می‌کند، قرنیه چشم است. اکسیژن از طریق هوا در اشک حل می‌شود و در تماس سطحی با قرنیه چشم، این اکسیژن را به قرنیه چشم انتقال می‌دهد.

هنگام خواب پلک‌ها بسته بوده و جریان اشک در چشم‌ها کندتر از زمانی است که فرد بیدار است و به طور متوسط 15 بار در دقیقه پلک می‌زند. استفاده از لنز‌های تماسی هنگام خواب غالبا توصیه نمی‌شود و حتی هنگام استفاده از لنز‌هایی که قابلیت استفاده هنگام خواب دارند نیز توصیه بر این است در صورت امکان لنز هنگام خواب از چشم خارج شود، ولی همان طور که گفته شد در موارد خاص و با تشخیص چشم‌پزشک و اپتومتریست خود با استفاده از لنز‌هایی با اکسیژن‌رسانی بالا می‌توانید با لنز‌های خود بخوابید.

لنز‌های تماسی سیلیکون هایدروژل ماهانه با اکسیژن‌رسانی بالا لنز‌هایی هستند که می‌توان آنها را هنگام خواب نیز در چشم نگه داشت و جالب این است که بدانیم برخی لنز‌ها ویژگی‌هایی دارند که می‌توانند اکسیژن‌رسانی بیشتری حتی نسبت به زمانی که لنزی در چشم نیست فراهم آورند.

منبع: جام جم

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۵۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ باز نشدن چرخ جلوی هواپیمای بوئینگ ۷۶۷ هنگام فرود

یک هواپیمای باری در استانبول که به علت مشکلات فنی چرخ جلوی آن موقع فرود باز نشد با موفقیت به زمین نشست.

دریافت 3 MB

دیگر خبرها

  • فیلم/ باز نشدن چرخ جلوی هواپیمای بوئینگ ۷۶۷ هنگام فرود
  • (ویدیو) باز نشدن چرخ جلوی هواپیما هنگام فرود
  • عوارض خطرناک قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن؛ از آسیب مغزی تا سرخوشی
  • اهداء ۲ دستگاه اکسیژن ساز به بانک امانات تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر سلماس
  • آسیب مغزی و فلج جوان انگلیسی در پی مصرف گاز خنده
  • دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس 
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟