Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-05@04:48:19 GMT

طاهری: ۸۰ درصد مطالبات کادر فنی را دادیم

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۹۵۶۷۳

طاهری: ۸۰ درصد مطالبات کادر فنی را دادیم

سرپرست باشگاه پرسپولیس می‌گوید این باشگاه از محل سامانه هواداری تا به حال ۳۳ میلیارد تومان دریافتی داشته اما باز هم ۱۵ میلیارد تومان طلبکار است.

به گزارش "ورزش سه"، علی اکبر طاهری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط این روزهای باشگاه پرسپولیس و همین طور اختلافات میان باشگاه و ‌اسپانسر به صحبت پرداخت. سرپرست باشگاه پرسپولیس در بخشی از این گفت‌وگو عنوان کرد: باشگاه پرسپولیس از سامانه هواداری چیزی نزدیک به ۳۳ میلیارد تومان دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا برگزار شد و طبق این قرعه‌کشی پرسپولیس باید به مصاف الاهلی امارات برود. دیدارتان با الاهلی را چطور ارزیابی می‌کنید؟

قرعه‌کشی به نحوی بود که دو تیم از عربستان و یک تیم از امارات در قرعه حضور داشتند و می‌توانستند حریف ما شوند. ما دوست داشتیم شرایط به گونه‌ای می‌شد که می‌توانستیم در تهران میزبانی کنیم و تماشاگر داشته باشیم اما این الزامات را ایجاد کرده‌اند و در حال‌ حاضر این شرایط به وجود آمده است. در این مرحله خیلی‌ها صحبت می‌کنند و می‌گویند که بازی با الاهلی برای ما بهتر است اما من معتقدم که همه این چهار تیم قابلیت‌های خود را نشان داده‌اند تا به این مرحله صعود کنند. همه این تیم‌ها مدعی هستند. طبیعتا ما هم باید کار کنیم و نباید به این فکر کنیم که حریف در چه حدی قرار دارد. باید آن چنان مقابل این تیم قوی حاضر شویم که در بازی رفت و برگشت بتوانیم ان‌شاء‌الله این مرحله را بگذارنیم و در بازی مرحله بعد به فینال این رقابت‌ها برسیم. هدف کلی ما این است. خیلی نمی‌خواهیم به مسائل جزئی نظیر مصدومیت بازیکنان حریف بپردازیم.

* تیم‌تان قرار است از الاهلی در کجا میزبانی کند؟

برای انتخاب کشور ثالث شرایط مختلفی را از نظر آب و هوایی بررسی کردیم به طور مثال زمانی که عمان را به عنوان میزبان انتخاب کردیم انتظاراتی داشتیم نظیر این که هواداران‌مان و ایرانیان مقیم آن جا به ورزشگاه بیایند که البته تعداد کمی به ورزشگاه آمدند و بیشتر اعضای کانون هواداران‌مان که از تهران رفته بودند تیم را مورد تشویق قرار داده بودند. در نهایت تصمیم گرفتیم میزبانی خودمان را در یکی از کشورهای تاجیکستان یا ترکمنستان برگزار کنیم تا شاید وضعیت آب و هوایی در آن جا بهتر باشد. البته انتخاب کشور میزبان منوط به شرایط مختلفی از جمله شرایط پروازی خواهد بود. البته به بحث کشور قطر هم فکر می‌کنیم شاید این کشور را به عنوان میزبان انتخاب کنیم. فعلا در حال‌ رایزنی هستیم و تصمیم قطعی نگرفته‌ایم.

* طی روزهای اخیر رسانه‌های مختلفی نسبت به عملکرد شما در باشگاه پرسپولیس انتقاد کردند، چند درصد از این انتقادها را وارد می‌دانید؟

همه رسانه‌ها برای ما عزیز هستند. شاید نگاه‌ها با هم متفاوت باشد که چنین زمینه‌هایی را برای انتقاد ایجاد می‌کند. من همیشه به بحث ارتباطات احترام می‌گذارم و معتقدم که نقش مهم در ارتباطات، ابتدا ساختارها هستند، اما آن کسی که به این ساختارها - که همان رسانه‌ها هستند - معنا می‌دهند افراد و خبرنگاران هستند و همیشه گفته‌ام که نگاه ما باید طوری باشد که دل هواداران ما شاد شود. شاید خیلی از اتفاقاتی که منعکس می‌شود وقایع خوب را می پوشاند. حیف است که شما پوشش خوب را رها کنید و به یک نقطه ضعف کوچک بپردازید. من همیشه می گویم که همه چیز ما برای هواداران است. به همین خاطر انتظار دارم که رسانه‌ها همه تمرکزشان بر روی هواداران باشند. گاهی اوقات یک اتفاق رخ می‌دهد که باید آن خبر را منتشر کرد. به طور مثال روز چهارشنبه در مجلس شورای اسلامی یک اتفاق تروریستی رخ داد که باید آن را منتشر می‌کردیم یا به طور مثال در یک زمین فوتبال بازیکنی آسیب می‌بیند، باید خبر آن را منتشر کرد اما اگر بخواهیم این مساله را پررنگ کنیم، با سبک و سیاق من جور در نمی‌آید. بارها گفته‌ام که درباره یک مساله خاص بخش مثبت آن را پوشش بدهید. هیچ زمانی من درباره شنیده‌ها و همین طور اظهارات دیگران نسبت به خودم صحبتی نکرده‌ام. متاسفانه برخی از رسانه‌ها حرمت‌ها را نگه نمی‌دارند و یکی از عزیزان ما که در فوتبال است و از اسطوره‌های فوتبال ما محسوب می‌شود و در بخش مربیگری هم فعالیت دارد، بیایند به من بگویند که فلانی چنین حرفی زده است. من هم بگویم اگر او به من گفته شما چرا ناراحتید؟ باید مراقب باشیم حرمت خودمان را نگه داریم. اگر انتظار داریم طرف مقابل حرمت ما را نگه دارد ابتدا ما باید به او احترام بگذاریم. حتی یکی از خبرنگاران روزی به من گفت‌ که فلانی پس از یک بازی این توهین‌ها را خطاب به شما مطرح کرده است و گفت‌ که هواداران می‌خواهند که شما جواب آن فرد را بدهید اما من پاسخی ندادم.

* البته در این میان هم انتقاداتی از سوی مربی شما مطرح شد. آقای برانکو در یک مصاحبه انتقاداتی را نسبت به دریافت نکردن پاداش ۱۰ درصدی مطرح کرد.

در مورد مبلغ قراردادها باید بگویم که بهتر است به عرف باشگاه‌ها رجوع کنید. در خیلی از باشگاه‌ها تمام ۱۰۰ درصد پول را پرداخت نمی‌کنند. خیلی اگر خوب داده باشند ۸۰ درصد آن را پرداخت می‌کنند. ما هم خدا را شکر می‌کنیم که تا به امروز ۸۰ درصد از مبالغ قراردادها را پرداخت کردیم اما درباره پاداش‌ها و موارد این چنینی که مطرح می‌شود، باید بگویم که اینها آپشن هستند و باید محاسبه شوند. شاید یک بازیکن یا یک مربی تخلفاتی را انجام داده است؛ به طور مثال سازمان لیگ از کمیته‌ انضباطی باشگاه جریمه کرده باشد. این مسائل را به طور کلی مطرح می‌کنم و ربطی به آقای برانکو ندارد. حرف من این است که در مورد این آپشن‌ها باید حساب و کتاب انجام بدهیم و مسائل مختلف را بررسی کنیم و درباره نحوه پرداخت تصمیم گیری کنیم. در باشگاه پرسپولیس همه چیز بر اساس یک سیستم پیش‌ می‌رود و به ارتباط افراد با یکدیگر کاری نداریم. من اگر در باشگاه پرسپولیس فعالیت می‌کنم به دنبال این هستم که پرداخت‌ها به صورت سیستماتیک انجام شود و همه به یک اندازه پول بگیرند.

* یعنی شما می‌گویید که پول برانکو را به طور کامل پرداخت کرده‌اید؟

همه چیز بر اساس قرارداد پیش رفته است. دو سال قبل که ما آمدیم، ایشان چیزی دریافت نکرده بودند اما طی این سال‌ها به مرور پرداخت‌های مناسبی را انجام دادیم، البته نه فقط برای آقای برانکو،‌ بلکه برای همه بازیکنان به موقع پرداختی داشتیم. تمام پول‌هایی که پرداخت می‌شود به مرور و بر اساس ورودی باشگاه انجام خواهد شد.

* البته آقای برانکو انتقادات دیگری نظیر این که افرادی در باشگاه او را مقابل بازیکنان قرار می‌دهند هم مطرح کرده بود.

من به این مسائل کاری ندارم. وقتی فهمیدم که چنین مصاحبه‌ای از آقای برانکو منتشر شده است با خودشان تماس گرفتم و ایشان به من گفتند که من با رسانه‌ای مصاحبه‌ انجام نداده‌ام. من عین حرف برانکو را مطرح کردم و گفتم که برانکو گفته من مصاحبه نکرده‌ام. نه این که بخواهم بگویم که او مصاحبه نکرده است. شاید برانکو در نشستی به صورت خصوصی و خارج از مصاحبه حرف‌هایی زده باشد. کاری به این مسائل ندارم و فقط گفتم که برانکو به من گفته است مصاحبه نکرده‌ام. این هم نباید این قدر موضوع بزرگی شود. بهتر است به این فکر کنید که ما نتایج تیم را چگونه به دست آوردیم. آیا این نتایج با دعوا به دست آمده است؟

* طی روزهای گذشته اسناد زیادی در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر این که شما تا به امروز نزدیک به ۴۵ میلیارد تومان از سامانه هواداری دریافت کرده‌اید؛ یعنی چیزی حدود ۶ میلیارد تومان هم بابت فصل بعد گرفته‌اید. این موارد را تایید می‌کنید؟

هیچ کدام مورد تایید نیست. ما همین الان ۱۵ میلیارد تومان برای هزینه جاری کم داریم.

* یعنی ۱۵ میلیارد از ‌اسپانسر طلبکار هستید؟

بله . البته ما قراردادی با ‌اسپانسر داریم که در این قرارداد تعهداتی وجود دارد. بعضی‌ها چون عدد بزرگ است، نمی‌دانند که دقیقا موضوع چیست. قبل از این که پول به باشگاه بیاید هزینه‌هایش ایجاد شده است. یعنی محل هزینه‌های آن مشخص شده است. پول به بازیکن می‌دهیم، بابت اجاره زمین باید پرداختی داشته باشیم، پول برق، آب و دستمزد کادرفنی و همین طور هزینه‌های این چنینی را نیز باید پرداخت کنیم.

* یعنی شما دریافت ۴۵ میلیارد تومان را تایید می‌کنید؟

۴۵ میلیارد تومان از سامانه ۳۰۹۰ دریافت نکرده‌ایم. از طریق ‌اسپانسرمان یعنی ۳۰۹۰ حدود ۳۳ میلیارد تومان دریافتی داشته‌ایم. البته یک بخش کار ما با بانک کوثر است که قرارداد آن چیز دیگری است. یعنی هواداران در آن جا حساب باز می‌کنند و از سود پول آنها مبلغی را به باشگاه می‌دهند. یا به طور مثال با کرمان خودرو همکاری کردیم که بابت آن پولی را گرفته‌ایم یا با بیمه ایران هم همکاری داشته‌ایم.

* پس دریافتی شما ۴۵ میلیارد تومان نشده است؟

نه این گونه که شما می‌گویید نیست، چون دریافتی‌های ما همه قطعی نیست اما باید بنشینیم و مورد به مورد همه آنها را حساب و کتاب کنیم.

* شایعه شده بود که شما قرار بوده از وزارت ورزش و جوانان مبلغی را بابت پرداخت به مانوئل ژوزه دریافت کنید و به خاطر این مساله ناراحت هستید، این موضوع را تایید می‌کنید؟

من چنین صحبتی را با وزارت ورزش و جوانان نداشتم و قرار نبود که پول بگیریم اما از هر جایی که فکر کنید به دنبال کمک هستیم چون عدد پرداختی ما به ژوزه بسیار بالا است. البته هنوز مشخص نیست که باید چه مقدار را پرداخت کنیم.

* مساله دیگری که مطرح می‌شود این است که شایعه شده شما زمانی که به باشگاه پرسپولیس آمدید مبلغ محکومیت باشگاه پرسپولیس به خاطر پرونده مانوئل ژوزه حدود ۴۰۰ هزار یورو بوده است اما در حال‌ حاضر نزدیک به یک میلیون و ۷۰۰ هزار یورو شده است. درباره این مساله هم صحبت می‌کنید؟

(با خنده) من فقط به این صحبت می‌خندم. به خاطر مسائل خود پرونده نمی‌توانیم خیلی از مسائل را مطرح کنیم اما روزی که رای نهایی صادر شود مسئول کمیته‌ حقوقی باشگاه را مقابل رسانه‌ها می‌نشانم تا از ریز و جزئیات این پرونده برایتان صحبت کند. اصلا این حرف‌هایی که مطرح می‌شود صحت ندارد. قبل از این که من به باشگاه پرسپولیس بیایم حکم صادر شده بود. بعد ما تقاضای تجدید نظر کردیم و پرونده را در ادامه‌ پیگیری کردیم.

* یعنی فکر می‌کنید برخی به خاطر تضعیف شما و باشگاه پرسپولیس مدارکی از پول‌های دریافتی‌تان از ‌اسپانسر را در اختیار رسانه‌ها قرار دادند؟

خداوند همه را به راه راست هدایت کند.

پرسپولیس تهران علی اکبر طاهری (سرپرست)

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۵۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

تین نیوز

بانک ها آنقدر بنگاه و زیر مجموعه دارند که حتی منابع بانک ها کفاف بنگاه های زیرمجموعه خودشان را هم نمی دهد، چه برسد که بخواهند بقیه را هم برای وام دهی در نظر داشته باشند. حقیقت این است که هر شخصی که نسبت به اقتصاد مسلط باشد و در جایگاه مدیران بانک ها قرار گیرد با نگاهی عقلانی به نرخ تورم و نرخ سود تسهیلات، احتمالا تصمیم مشابهی می گیرد. فرض کنید که کودک شما مریض است و کودک همسایه هم بیمار و گرسنه است، اما شما مواد غذایی محدودی دارید، طبیعیست که عقلانیت حکم می کند که این غذا را به فرزند خودتان بدهید نه فرزند همسایه.

به گزارش تین نیوز به نقل از فرارو،  جلال محمودزاده، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت اعطای وام و تسهیلات بانکی در کشور گفت: «در بحث پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری، سردرگمی وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال، بانک ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج استنکاف می ورزند.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه وام ندادن شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده، گفت: «برای بخش تولید، نرخ سود تسهیلات با ۵درصد افزایش از ۱۸ به ۲۳درصد رسید. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره اندیشی شود.»

جدیدترین آمار رسمی و منتشر شده از عملکرد نظام بانکی کشور نشان می دهد در طرح نهضت ملی مسکن تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸ بانک کشور حتی یک ریال تسهیلات پرداخت نکرده اند. عملکرد بانک های اقتصاد نوین، ایران زمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن به روایت تازه ترین آمار بانک مرکزی صفر بوده است. جمع تسهیلات مسکن شهری پرداخت شده توسط ۲۶ بانک ۱.۰۹۸.۹۷۰ میلیارد ریال بوده و نکته قابل توجه این که در این بخش هم، عملکرد ۵ بانک صفر است. بر اساس همین آمارها، در ۴ سال گذشته، میانگین سهم سالانه بخش مسکن از کل وام های بانکی، ۷ درصد بوده و این در حالیست که این سهم در حالت نرمال و با هدف رونق غیرتورمی مسکن باید حداقل ۲۰ درصد باشد.

همچنین، بر اساس آمار های منتشر شده از بانک مرکزی، مجموعا حدود ۲۹۰ همت ارزش تسهیلات به اشخاص مرتبط ۲۳ بانک و موسسه اعتباری بوده است. البته نکته قابل توجه در این آمار ها این است که بانک خاورمیانه، مسکن، ایران و ونزوئلا و صنعت و معدن آمار مربوطه موسسات خود را منتشر نکرده اند.

نگاهی به امار ها نشان می دهد که در نظام بانکی کشور، روند اعطای وام به شرکت ها و موسسات خصوصی و مردم بسیار با تاخیر است. با توجه به این شرایط پرسش هایی مطرح است از جمله این که چرا روند وام دهی در کشور ما اینگونه است و وام های کلان بانک ها به چه اشخاص و نهاد هایی تعلق می گیرد؟ فرارو در راستای پاسخ دهی به این پرسش ها با وحید شقاقی، اقتصاددان و استاد دانشگاه گفتگو کرده است:

وام و تسهیلات کلان در اختیار زیرمجموعه بانک ها

وحید شقاقی به فرارو گفت: «ریشه اصلی وضعیت وام دهی بانک ها را باید در نرخ بهره حقیقی منفی ببینیم. بانک ها به اندازه کافی بنگاه، زیرمجموعه خود دارند. متاسفانه همه جای دنیا هلدینگ ها صاحب بانک هستند، اما در اقتصاد ایران برعکس است و بانک ها، صاحب هلیدنگ ها و بنگاه ها هستند. این نخستین مسئله و چالشی است که در کشور داریم. بانک های ما مشغول بنگاهداری هستند و به بهانه های مختلف و به تعداد زیاد، بنگاه، زیرمجموعه خود دارند. من اخیرا صورت های مالی یک بانک را مشاهده کردم که اصلا جا خوردم، چرا که دیدم در وبسایت «کدال» که صورت های مالی بانکی ذکر شده است، تعداد بالایی از صورت های مالی بنگاه های زیرمجموعه این بانک وجود دارد. از بنگاهی که برای ساخت و ساز مسکن بود تا دامداری و پتروشیمی و حتی فناوری اطلاعات. درواقع یک بانک که باید به ارائه خدمات مالی، پولی و بانکی مشغول باشد، درگیر بنگاهداری در وسعت بسیار بالا است. این موضوع چه تبعاتی خواهد داشت؟ نرخ بهره حقیقی در اقتصاد ایران منفی است. درواقع، مثلا انتظارات تورمی برای سال ۱۴۰۳ حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد است، در حالی که نرخ سودی که بانک ها ارائه می دهند، ۲۳ الی ۲۴ درصد است. این نرخ بهره حقیقی منفی در کنار بنگاهداری بانک ها، موجب می شود بانک ها هیچ علاقه ای به ارائه تسهیلات به مردم و بخش خصوصی نداشته باشند.»

وی افزود: «دلیل عدم علاقه بانک ها به پرداخت تسهیلات نیز مشخص است. بانک ها می گویند نرخ بهره حقیقی حداقل ۲۰ درصد منفی است و در نتیجه بانک چرا باید این ۲۰ درصد را به مردم ارائه دهد، آن هم در حالی که می تواند به بنگاه های زیرمجموعه خود ارائه دهد. اگر یک شخص بتواند از بانک تسهیلات دریافت کند، مبتنی بر تورم ۴۰ الی ۴۵ درصدی سال ۱۴۰۳، حداقل تا ۲۰ درصد سود می کند، چرا که نرخ بهره حقیقی منفی است. بانک ها هم از خود همین سوال را می پرسند که چرا باید به بخش خصوصی چنین لطف و کمکی ارائه کنند و هوای بنگاه های زیرمجموعه خود را نداشته باشند؛ بنابراین بیراه نیست بگوییم در حال حاضر بانک ها رفتار های عقلانی نشان می دهند و تمایلی ندارند به مردم و بخش خصوصی وام دهند و در نتیجه همه وام و تسهیلات کلان را به زیرمجموعه های خود اختصاص می دهند.»

نهایت هنر بانک ها پرداخت تسهیلات تکلیفی است

این استاد دانشگاه گفت: «وقتی بانک مرکزی به این رفتار بانک ها واکنش نشان داده و به آن ها فشار وارد می کند، بانک ها شروع به وام دهی ضربدری به یکدیگر می کنند. یعنی بانک یک به بنگاه های بانک دو وبالعکس وام می دهند و هر زمان فشار بانک مرکزی بر آن ها وارد می شود از این روش استفاده می کنند. آمار ها نشان می دهد که بانک ها به میزان بسیار کلانی، به زیرمجموعه های خود وام داده اند، لذا در چنین ساختاری نه مردم و نه بخش خصوصی جایگاه دریافت وام را ندارند و متاسفانه اقتصاد ایران نیز بانک محور است و بیش از ۹۰ درصد تامین مالی اقتصاد ایران از کانال بانک ها انجام می شود. همین مسئله موجب شده که هم بخش خصوصی و هم مردم در سطح خرد قفل شده اند و به منابع بانک ها دسترسی ندارد.»

وی افزود: «نکته جالب توجه این است که بانک ها آنقدر بنگاه و زیر مجموعه دارند که حتی منابع بانک ها کفاف بنگاه های زیرمجموعه خودشان را هم نمی دهد، چه برسد که بخواهند بقیه را هم برای وام دهی در نظر داشته باشند. حقیقت این است که هر شخصی که نسبت به اقتصاد مسلط باشد و در جایگاه مدیران بانک ها قرار گیرد با نگاهی عقلانی به نرخ تورم و نرخ سود تسهیلات، احتمالا تصمیم مشابهی می گیرد. فرض کنید که کودک شما مریض است و کودک همسایه هم بیمار و گرسنه است، اما شما مواد غذایی محدودی دارید، طبیعیست که عقلانیت حکم می کند که این غذا را به فرزند خودتان بدهید نه فرزند همسایه. در نتیجه همه این مواردی که اشاره کردم، نظام بانکی در برابر ارائه تسهیلات مقاومت می کند. نهایت هنری که بانک ها می توانند به خرج دهند این است که بخشی از تسهیلات تکلیفی دولت را پرداخت کنند.»

این اقتصاددان گفت: «چشم انداز چنین وضعیتی بسیار منفی است، یعنی ۹۰ درصد تامین مالی ایران که توسط بانک ها انجام می شود انحصاریست و فقط به زیرمجموعه های بانک ها ارائه می شود. ایراد اصلی این است که در هیچ کجای دنیا بانک ها بنگاه داری نمی کنند، ولی متاسفانه در ایران ما این کار به شکل بی حد و حصر در بانک ها انجام می شود و ترکیب این موضوع با نرخ بهره حقیقی منفی، همین می شود که می بینیم. اگر همین حالا با نرخ ۲۵ درصد وام میلیاردی بگیریم در همین بدو امر، ۲۰ درصد سود خواهیم کرد. پس بانک ها سود مذکور را به بنگاه های زیرمجموعه خود حواله می دهند. بانک ها تمایلی ندارند که حتی وام های خرد به مردم بدهند، اما دولت تکلیف می کند و بانک ها ناچارند گاهی هم به مردم وام دهند، اما حقیقت این است که هزینه ها تا حدی بالا رفته که مردم توان بازپرداخت اقساط این وام ها را هم ندارند.»

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق