Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمارش آرای بیش از نیمی از حوزه های انتخابیه انگلیس حکایت از رقابت نزدیک حزب کارگر به رهبری «جرمی کوربین» و محافظه کاران دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مردم انگلیس روز پنج شنبه هشتم ژوئن برای شرکت در انتخابات پارلمانی این کشور به پای صندوقهای رأی رفتند.

نتایج این انتخابات زودهنگام که تأثیری سرنوشت ساز بر مذاکرات برگزیت خواهد داشت، تعیین می کند که آیا «ترزا می» نخست وزیر کنونی و رهبر حزب محافظه کار انگلیس همچنان بالاترین مقام اجرایی این کشور خواهد ماند و یا «جرمی کوربین» از حزب کارگر بر کرسی نخست وزیری انگلیس تکیه خواهد زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج نظرسنجی انجام شده در درون شعب رأی گیری در سراسر انگلیس نشان می دهد که حزب محافظه کار به رهبری «ترزا می» در پایان انتخابات سراسری هشتم ژوئن، احتمالاً اکثریت را در پارلمان این کشور از دست خواهد داد.

نتایج تکان دهنده این نظرسنجی نشان می دهد که حزب محافظه کار انگلیس تنها ۳۱۴ کرسی از مجموع ۶۵۰ کرسی را در مجلس عوام این کشور تصاحب می کند. پیش بینی می شود که حزب کارگر به رهبری «جرمی کوربین»- رقیب اصلی محافظه کاران- نیز در نهایت ۲۶۶ کرسی را به خود اختصاص دهد.

طبق این نظرسنجی، «حزب ملی اسکاتلند» و «حزب لیبرال دموکرات» نیز به ترتیب ۳۴ و ۱۴ کرسی را بدست می آورند.

براساس آخرین آمار منتشر شده، حزب کارگر تاکنون با کسب ۶۰ کرسی از ۱۱۷ حوزه انتخابیه همچنان پیشتاز انتخابات است. حزب محافظه کار ۴۲ کرسی، حزب ملی اسکاتلند ۹ کرسی، حزب دموکراتیک اتحادگرای ایرلند شمالی ۳ کرسی و سایر احزاب نیز ۳ کرسی دیگر را به خود اختصاص داده اند.

آخرین نتایج شمارش آراء انتخابات پارلمانی انگلیس تا این لحظه نشان می دهد که حزب حاکم محافظه کار ۲۹۰ کرسی و حزب کارگر انگلیس تا کنون ۲۵۰ کرسی در پارلمان به دست آورده اند.

با شمارش ۲۲۲ حوزه انتخابیه محافظه کاران از حزب کارگر پیشی گرفته اند. این اختلاف ۲ حوزه ای است و نشان از نزدیکی رقابت میان دو حزب سنتی انگلستان دارد.

تا این لحظه با شمارش آرای ۲۹۴ حوزه انتخابیه، حزب کارگر ۱۳۸ کرسی، حزب محافظه کار ۱۲۳ کرسی، حزب ملی اسکاتلند ۱۸ کرسی، حزب دموکراتیک اتحادگرا (ایرلند شمالی) ۷ کرسی، و سایر احزاب ۶ کرسی را به خود اختصاص داده اند.

با شمارش بیش از نیمی از حوزه های انتخابیه انگلیس، حزب کارگر به رهبری جرمی کوربین همچنان با کسب ۱۶۷ کرسی تا این لحظه پیشتاز انتخابات است.

همچنین حزب محافظه کار ۱۵۳ کرسی، حزب ملی اسکاتلند ۲۶ کرسی، حزب لیبرال دموکرات ۴ کرسی، حزب دموکراتیک اتحادگرا ۹ کرسی و سایر احزاب ۸ کرسی را تا این لحظه به دست آوردند.

هم اکنون با شمارش آرای ۴۴۸ حوزه انتخابیه، حزب کارگر با کسب ۱۹۹ کرسی از رقیب خود- حزب محافظه کار با ۱۹۲ کرسی- پیش افتاده است.

همچنین حزب ملی اسکاتلند ۲۹ کرسی، حزب لیبرال دموکرات ۹ کرسی، حزب دموکراتیک اتحادگرا ۱۰ کرسی و سایر احزاب روی هم رفته ۹ کرسی را تا این لحظه از آن خود ساخته اند.

حال با آغاز فرآیند شمارش آراء، نتایج۱۵ حوزه انتخابیه انگلیس نشان می دهد که تاکنون۱۰ نامزد از حزب کارگر و ۵ نامزد از حزب محافظه کار به پارلمان این کشور راه یافته اند.

با اتمام شمارش آرا در ۴۵ حوزه انتخابیه، حزب کارگر با کسب ۲۶ کرسی همچنان پیشتاز است و در مقابل، محافظه‌کاران ۱۴ کرسی را به خود اختصاص داده‌اند.

تعداد کرسی های حزب ملی اسکاتلند نیز به ۳ کرسی افزایش یافت و در بین سایر احزاب، حزب دموکراتیک اتحادگرا (ایرلند شمالی) تا این لحظه ۲ کرسی به خود اختصاص داده است.

در تازه ترین آمار منتشر شده از شمارش آرای انتخابات پارلمان انگلیس، حزب کارگر تاکنون با کسب ۵۲ کرسی از ۹۸ حوزه انتخابیه همچنان پیشتاز انتخابات است. حزب محافظه کار ۳۳ کرسی، حزب ملی اسکاتلند ۷ کرسی، حزب دموکراتیک اتحادگرای ایرلند شمالی ۳ کرسی و سایر احزاب نیز ۳ کرسی دیگر را تا این لحظه به خود اختصاص داده اند.

در حال تکمیل...

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۶۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش تابناک، بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، تبلیغات دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است. در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتخابات در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه، چهار صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، سه صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

برای دومین دور از انتخابات مجلس دوازدهم حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در نظر گرفته شده است که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود.

عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنج‌شنبه «۱۳ اردیبهشت ماه» آغاز می‌شود و تا پنج‌شنبه «۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳» ساعت هشت صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • پیش‌بینی ۲۳۰ شعبه أخذ رأی در مرحله دوم انتخابات گنبدکاووس
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • جزئیات جدید از برگزاری انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف