Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پازوکی کارشناس اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با اشاره به بی تاثیر بودن حادثه تروریستی تهران بر جذب سرمایه گذاری خارجی به خصوص در صنعت نفت و اجرایی شدن قراردادهای جدید نفتی اظهار داشت: حوادث تروریستی نه تنها در ایران بلکه در کشورهای عضو اتحادیه اروپا مثل فرانسه آلمان و بریتانیا نیز وجود دارد بنابراین با توجه به اینکه ایران تنها کشوری در خاورمیانه است که از دموکراسی برخوردار است باید رویه تعاملی را پیش بگیرد به شرطی که همدلی داخلی وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه مشکلی در جذب سرمایه گذاری در ایران وجود ندارد، افزود: مردم در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم راه تعامل با جهان پیشرفته را انتخاب کردند و قضایای تروریستی در حدی نیست که خللی در جذب سرمایه گذاری بوجود آورد.

پازوکی تصریح کرد: اکنون نکته این است که برخی کوته فکران در داخل کشور که به دنبال بسته شدن اقتصاد ایران و رانت های اقتصادی هستند از این فرصت سوء استفاده می کنند و به دنبال این هستند که بر دولت فشار بیاورند، اما مردم در انتخابات نشان دادند که خواستار تغییر و تعامل با جهان بین الملل هستند.

او با اشاره به سیاست خارجی تحسین بر انگیز دولت تاکید کرد: ما همانگونه که در دنیا دشمنانی داریم، دوستانی هم داریم و با کشورهای مخالف تروریسم همگامیم و تروریست ها امکان منزوی کردن ایران را ندارند.

این کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: ما باید فرصت را از دست تفکرهای محدود اعم از داخلی و خارجی بگیریم و در دیدگاهی مشترک با کشورهای صلح طلب با تروریسم مقابله کنیم.

او با اشاره به اینکه تعامل با جهان به نفع اقتصاد ایران است، ابراز امیدواری کرد که دولت تحت تاثیر جوسازی های تندروها قرار نگیرد و تعامل با کشورهای پیشرفته را در دستور کار قرار دهد و بداند که حق جامعه ایران است که با جهان خارج ارتباط داشته باشد و به بازارهای بین الملل ورود کرده و موقعیت اقتصادی خود را تحکیم بخشد.

پازوکی گفت: دولت باید این نکته را در نظر داشته باشد که اتحاد ما با اتحادیه اروپا زمینه ساز مراودات اقتصادی برای تعامل بین المللی باشد و دولت تند روی امریکا نیز بداند که ایران تعامل خوبی با کشورهای فهیم و توسعه یافته دارد.

او با اشاره به اینکه حکومت تندروی امریکا با سلفی های منطقه ارتباط دارد، افزود: تعامل اقتصادی با کشورهای اتحادیه اروپا با توجه به سیاست ضد تروریسم هر دو طرف می تواند زمینه برای مطرح شدن ایران در سطح بین الملل باشد.

این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه ارتباط اقتصادی با اتحادیه اروپا به نفع ایران است، تاکید کرد: بر اساس سیاست موازنه منفی ما دوست نداریم زیر سلطه باشیبم و اهل زورگویی هم نیستیم بنا بر این خواستار ایجاد تعامل با کشورهای صاحب سرمایه و تکنولوژی برای شکوفایی اقتصاد کشورمان هستیم و اجازه نمی دهیم ایران منزوی شود ضمن اینکه به تندروی های داخلی نیز که اقتصاد کشور را نشانه گرفته اند اجازه دخالت نمی دهیم.

او با بیان اینکه ارتجاع منطقه و نیروهای تندروی داخلی در حمله به دولت فصل مشترک دارند، یادآور شد: امیدواریم سیاست دولت بر اساس تعامل مبتنی بر حفظ منافع ملی مورد توجه قرار گیرد.

پازوکی با بیان اینکه ایران به تداوم سیاست خارجی فعال نیاز دارد، ادامه داد: در صورت تداوم سیاست تعاملی دولت ما می توانیم در بازار نفت به جایگاه قبل خود بازگردیم و و همچون گذشته بخشی از تقاتضای نفت و انرژی اروپا از ایران تامین شود و به این ترتیب تجارت موفق تری را در بازار انرژی شاهد باشیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۹۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم

مصطفی صفاری گفت: اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی که از عوامل خارجی است کاهش پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد، امسال شاهد بهبود شاخص‌ها در بورس خواهیم بود.

مصطفی صفاری کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: شوک‌های سیاسی کوتاه مدت هستند و سریعا از بین می‌روند. اما شوک‌های اقتصادی اینطور نیستند و اثر بلند مدت دارند، گرچه اگر شوک سیاسی تبدیل به شوک اقتصادی شود، اثر آن بلند مدت می‌شود.

صفاری در ادامه بیان کرد: مرداد سال ۹۹ که ارزش بازار ۴۳۰ میلیارد دلار شده بود، سقوط وحشتناکی را تجربه کرد. پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ارزش بورس به ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و آقای رئیسی قول دادند که به این وضعیت رسیدگی کنند. اما به دلیل برخی سیاست‌های اقتصادی که در این دولت انجام شد و شوک‌های سیاسی که اتفاق افتاد، ارزش بورس به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.


این کارشناس اقتصادی درباره وضعیت آینده بازار بورس گفت: هرچقدر که حوادث سیاسی کمتر اتفاق رخ دهد، طبیعی است که انتظار داشته باشیم بازار سرمایه جاماندگی خود را برطرف کند. دو سال است که شاخص بورس جا مانده است. پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران این است که اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی صورت نگیرد، امسال شاهد افزایش شاخص بورس خواهیم بود. البته در قانون بودجه امسال مواردی ذکر شده بود که مخالف صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورس است امیدواریم مجلس جلوی آن‌ها را بگیرد.


وی درخصوص اعتراض شرکت‌های تامین سرمایه درباره بند ۳ بودجه ۱۴۰۳، گفت: قانون بند ۳ این بود که افراد حقیقی تا ۵۰ میلیارد و افراد حقوقی تا ۵۰۰ میلیارد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند و بیش از این مقدار باید مالیات بپردازند. واقعیت این بود که اکثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نهاد‌های مالی و هزار فعال بازار گفتند که این قانون مخالف سرمایه‌گذاری غیرمستقیمی است که قانونگذار تعیین کرده بود. در واقع قرار بود که این قانون کمک‌کننده باشد و این موضوع را برای بازار سرمایه مستثنی کنند.

وی در پایان گفت اگر بازار بورس مثبت شد، مردم مانند سال ۹۹ سریعا سرمایه خود را وارد بازار نکنند و از طریق سبدگردان‌های یا سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فرصت‌سنجی سناریوهای تعامل آمریکا در آینده جنگ غزه
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • استاد دانشگاه کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • اکسپو ۲۰۲۴، «نمایش امنیت» ایران
  • تروریست ها از خارج از مرزها وارد ایران می شوند /جریانات تروریستی داخل ایران و پاکستان هدایت شده سرویس های اطلاعاتی خارجی هستند
  • شناسایی ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران