Web Analytics Made Easy - Statcounter

۴۰۰ میلیارد تومان از بدهی دولت به هر یک از سازمان های گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با طلب دولت از این سازمان ها تهاتر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هیأت وزیران در جلسه 1396/3/3 به پیشنهاد شماره 1173418 مورخ 1396/2/26 سازمان برنامه و بودجه کشور و به استناد تبصره (22) قانون بودجه سال 1396 کل کشور، آیین ­نامه اجرایی بند (و) تبصره (7) قانون بودجه سال 1396 کل کشور را تصویب کرد که بر اساس آن بدهی دولت به سازمان های گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با طلب دولت از این سازمان ها تهاتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیین­ نامه اجرایی بند (و) تبصره (7) قانون بودجه سال 1396 کل کشور به شرح زیر است:

ماده1ـ در این آیین ­نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می­روند:

الف ـ سازمان: سازمان برنامه و بودجه کشور

ب ـ خزانه: خزانه ­داری کل کشور

پ ـ قانون: قانون بودجه سال 1396 کل کشور

ت ـ سازمان­های توسعه ­ای: سازمان­های گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت ملی صنایع پتروشیمی

ث ـ مطالبات سازمان­های توسعه­ ای: بدهی دولت مربوط به قبل از سال 1396 به سازمان­های گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بابت مشارکت در تأمین سرمایه بانک تخصصی صنعت و معدن و همچنین مطالبات سازمان­های توسعه ­ای بابت سهم آنها از واگذاری سهام مطابق قوانین مربوط که بر مبنای صورت­های مالی حسابرسی شده به تأیید سازمان حسابرسی می­رسد.

ج ـ بدهی سازمان­های توسعه ­ای: مطالبات دولت بابت مالیات (با تأیید سازمان امور مالیاتی کشور) و سود سهام (با تأیید خزانه) از سازمان­های توسعه ­ای و شرکت­های تابعه دولتی که بیش از پنجاه درصد (50%) سهام آنها متعلق به سازمان­های توسعه ­ای است.

ماده2ـ سازمان­های توسعه­ ای موظفند ظرف یک ماه پس از تصویب این آیین ­نامه، گزارش مطالبات، بدهی و مبالغ دریافتی از دولت طی برنامه­ های توسعه سوم و چهارم و ماده (29) قانون اجرای سیاست­های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی را تهیه و برای سازمان ارسال نمایند.

ماده3ـ سازمان خصوصی ­سازی موظف است ظرف یک ماه پس از تصویب این آیین ­نامه گزارشی از مبالغ واگذاری سهام شرکت­های تابعه و وابسته سازمان­های توسعه­ ای مربوط به برنامه ­های توسعه سوم و چهارم و قانون اجرای ­سیاست­های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی تا پایان سال 1395 را تهیه و به سازمان و خزانه ارایه نماید.

ماده4ـ سهم هر یک از سازمان­های توسعه ­ای برای استفاده از تهاتر موضوع این آیین­ نامه معادل یک سوم رقم مندرج در ردیف تملک دارایی­های مالی (14 ـ 101000) جدول شماره (8) قانون (4000 میلیارد ریال) می­باشد. در صورت عدم استفاده از این سهم توسط هر یک از سازمان­های توسعه ­ای تا پایان آذرماه سال 1396، با تأیید سازمان، سهم آنها توسط سایر سازمان­های توسعه ­ای قابل مصرف است.

ماده5 ـ در راستای اجرای این آیین­ نامه سازمان­های توسعه ­ای موظف به مبادله موافقتنامه با سازمان می­باشند.

ماده6 ـ خزانه موظف است پس از مبادله موافقتنامه موضوع ماده (5)، مطالبات سازمان­های توسعه­ ای را با بدهی آنها (بر مبنای تقاضای سازمان­های توسعه­ ای) تهاتر و اعمال حساب نماید.

ماده7ـ منابع تهاتر شده براساس این آیین ­نامه به منزله وصولی تلقی شده و در عملکرد ردیف درآمدی (160172) و منابع عمومی مورد تسویه موضوع جدول شماره (5) قانون تأمین و اعمال حساب می­شود.

ماده8 ـ در اجرای این آیین­ نامه، اجرای ماده (36) ضوابط اجرایی قانون، الزامی است.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,77,79/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال

به گزارش تابناک، امیرمهدی علوی در گفت‌وگوی تلفنی با اخبار ورزشی شبکه سوم سیما در خصوص حواشی اتفاقات دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر اظهار داشت: باید آیین‌نامه اجرایی کانون هواداری کشور تشکیل شود و اسامی تایید شده باشگاه‌ها به اطلاع فدراسیون فوتبال برسد تا در فایل مرتبط با بانک اطلاعاتی هواداری ذخیره شود. نکته دوم، بحث بلیت‌فروشی هوشمندانه برای مسابقات تیم میزبان رقابت‌های لیگ برتر برای فصل آینده است تا هر فردی به صورت هوشمند در صندلی خودش قرار بگیرد. این موضوع باعث نظم بیشتر می‌شود.

وی افزود: بحث سوم، تجهیزات در ورزشگاه‌ها است که باید در استاندارد برگزاری رقابت‌های لیگ برتر و بر اساس الزام‌های AFC باشد. همچنین هماهنگی‌هایی با سایت ثبت احوال در جریان است تا در حوزه بلیت فروشی آنلاین، افراد در صندلی مرتبط با خود قرار بگیرند.

مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه تضمینی برای اجرای این آیین‌نامه وجود دارد، گفت: اگر این الزامات انجام نشود، لیگ آینده به تعویق می‌افتد و تا انجام تمامی موارد آغاز نمی‌شود. پس از پایان لیگ امسال، موارد اجرایی را هفته به هفته به اطلاع می‌رسانیم. بر اساس همین آیین‌نامه، LOC برگزاری مسابقات لیگ برتر وقف برگزاری مسابقات کنفدراسیون آسیا خواهد بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم
 

دیگر خبرها

  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی