Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیوز، امروزه داروهای آنتی‌بیوتیک یکی از پرمصرف‌ترین و رایج‌ترین داروهایی است که در بیمارستان‌ها تجویز می‌شوند و این امر سبب شده است که سیستم گوارشی و ایمنی افراد مصرف کننده آنتی بیوتیک‌ها با مشکلات بسیار زیادی روبرو شوند. مصرف زیاد آنتی بیوتیک، باعث شده تا میکروب‌ها و دیگر موجودات ذره‌بینی که برای بدن انسان مضر هستند نسبت به آن مقاومت نشان داده و ما هم برای اینکه از شر بیماری‌ها خلاص شویم ناچاریم مصرف آنتی بیوتیک‌ها را بالا ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه ما به معجزه گیاهان و مواد طبیعی واقفیم، از این رو شما را با ۵ نمونه از مواد طبیعی آشنا می‌کنیم که در علم پزشکی اصطلاح آنتی بیوتیک‌های طبیعی را به خود اختصاص داده‌اند.

۱. سیر

سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی به حساب می‌آید این گیاه هزاران سال است که در تمام فرهنگ‌های جهان به عنوان یک داروی طبیعی، استفاده می‌شود. در سال ۱۷۰۰ میلادی سیر را برای دفع طاعون استفاده می‌کردند.

سیر دارای آنتی بیوتیک بسیار قوی بوده و خاصیت ضد ویروس، ضد قارچ، و خواص ضد میکروبی دارد. این گیاه قادر است بدن را در مقابل باکتری‌های مضر حفظ کند. همچنین سیر دارای آنتی اکسیدان‌های طبیعی بوده که باعث نابودی رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود. این گیاه معجزه‌گر قدرت سیستم ایمنی بدن را نیز افزایش می‌دهد.

عناصر فعال موجود در سیر چون آلیسین جزء کلیدی‌ترین عنصر‌هایی است که باکتری‌های مضر را از بدن دفع می‌کند. سیر له شده خیلی آسانتر این مواد مفید را دراختیارتان قرار می‌دهد. البته خوردن سیر خام و یا پخته شده در غذا با حرارت کم هم توصیه می‌شود.

۲. کلوئید نقره

کلوئید نقره به‌ عنوان یک آنتی‌بیوتیک موثر قرن‌ها است که شناخته شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. در اوایل سال ۱۹۰۰ جان سرل بنیانگذار شرکت‌های دارویی کشف کرد که کلوئید نقره باعث از بین رفتن عوامل بیماری‌زا می‌شود.

سرل اظهار داشت استفاده از کلوئید نقره به طور شگفت انگیزی موثر واقع می‌شود و بیماری میکروبی را ریشه‌کن می‌کند. بدون آنکه بدن را مسموم کند.

تحقیقات اخیر نشان داده است که یک نوع میکروب مقاوم به آنتی بیوتیک MRSA توسط کلوئید نقره نابود می‌شود. همچنین این آنتی‌بیوتیک قادر است آنفولانزای مرغی و سارس را نیز نابود کند.

۳. روغن پونه کوهی

روغن پونه کوهی قادر است بدون آنکه به باکتری‌های مفید آسیب بزند، باکتری‌های مضر بدن را نابود کند. همچنین خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی آن ثابت شده است. این آنتی‌بیوتیک طبیعی رقیب آنتی‌بیوتیک‌های شیمیایی مثل قرص‌ها و دیگر داروها است. البته قابل توجه است که با مصرف روغن پونه کوهی قدرت میکروب‌ها بعد از مدتی افزایش پیدا نمی‌کند.

عنصر کلیدی و ضد میکروبی موجود در روغن پونه کوهی کارواکرول نام دارد. برای اینکه اطمینان حاصل کنید که مصرف پونه موثر واقع می‌شود، باید ۷۰ در صد از محتوای کارواکرول را مصرف نمایید.

۴. کاسنیان (مخروطیان)

این گل نام یک سرده از زیرخانواده کاسنیان آستروئیده است که به طور سنتی صدها سال برای درمان طیف گسترده‌ای از عفونت‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

به طور سنتی، از آن برای درمان زخم‌های باز، دیفتری، مسمومیت خون، و سایر بیماری‌های مرتبط با باکتری‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

امروز، از این گیاهان قوی عمدتا برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می‌شود، البته این گیاه قادر است باکتری خطرناکی چون استاف اورئوس که بسیار مرگبار است را نابود کند.

۵. عسل طبیعی

شاید لقب خوش‌طعم‌ترین آنتی بیوتیک را به عسل طبیعی بدهیم که اینگونه نیز هست. عسل طبیعی نیز مثل دیگر آنتی بیوتیک‌هایی طبیعی که ذکر شد، نابود کننده باکتری‌ها است. در واقع باکتری‌ها در برابر عسل طبیعی هیچ مقاومتی از خود نشان نمی‌دهند.

در برخی مقالات و کتاب‌ها از عصاره برگ زیتون، گل میخک، زردچوبه و حتی لیمو به عنوان زرادخانه آنتی بیوتیک نام برده‌اند.

2024

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود

به گزارش همشهری آنلاین، طبق اعلام روابط عمومی منطقه ۷، اخیرا فیلمی در فضای مجازی به نمایش در آمده است که نشان می دهد شهرداری منطقه ۷ در باغ موزه قصر تعدادی درخت را قطع کرده است و این طور وانمود می کند که گویی شهرداری به دنبال قتل عام درختان و دشمنی با آنهاست!

این روابط عمومی طی اطلاعیه اظهار کرده است:

ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضاهای سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد.

از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد، شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می زند.

در پایان اعلام می کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه هستیم.

کد خبر 847230 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها منطقه ۷ فضای سبز گیاهان و درختان شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا