Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -


با تغيير سبک زندگي مي توان از ابتلا به بيماريهاي کليوي پيشگيري کرد

7 عادت نادرست که سلامت کليه ها را به خطر مي اندازد!
کليه‌ها از اعضاي حياتي بدن ما هستند و مسئوليت تصفيه و دفع ضايعات بدن را از طريق ادرار بر عهده دارند. با وجود اينکه سلامت اين اعضاي لوبيايي شکل از اهميت بالايي برخوردار است اما خيلي از ما توجه چنداني به آن‌ها نداريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متأسفانه زماني متوجه علائم ناخوشي کليه‌ها مي‌شويم که کار از کار گذشته است و کليه‌ها با مشکلات جدي مواجه شده‌اند. اما خبر خوب اينکه مي‌شود با داشتن سبک زندگي سالم و ترک بعضي عادت‌هاي نادرست، خطر بروز مشکلات کليوي را تا حد زيادي کاهش داد. در اين مطلب 7 عادت نادرستي را معرفي مي‌کنيم که کليه‌ها را به زحمت مي‌اندازند و شما بايد با آن‌ها مقابله کنيد. لطفاً با ما همراه باشيد.



مصرف بيش از حد کافئين مشکلاتي در سلامتي کليه‌ها ايجاد مي‌کند

به خطر انداختن سلامت کليه ها با مصرف زياد کافئين
مصرف کافئين هيچ خطري براي سلامتي ندارد. مشکل زماني ايجاد مي‌شود که در جذب اين ماده دچار افراط مي‌شويد. در واقع مصرف بيش از حد کافئين مشکلاتي در سلامتي کليه‌ها ايجاد مي‌کند. اين ترکيب باعث افزايش فشارخون شده و به اين ترتيب سلامت کليه‌ها را به خطر مي‌اندازد. توصيه مي‌کنيم که در مصرف چاي و قهوه دچار افراط نشويد. از مصرف نوشيدني‌هاي انرژي‌زا خودداري کنيد. مصرف اسموتي‌هاي خانگي يا ميوه براي جذب انرژي اثربخش‌تر و سالم‌تر است.


نوشيدني‌هاي گازدار خطر تشکيل سنگ‌هاي کليوي را بالا مي‌برند

مصرف نوشيدني‌هاي شيرين و گازدار و ابتلا به بيماري هاي کليوي
نتايج پژوهشي که در دانشگاه اوساکاي ژاپن انجام شده است نشان مي‌دهد افرادي که روزانه حداقل دو مرتبه نوشيدني گازدار مي‌نوشند بيشتر در معرض بيماري‌هاي کليوي قرار مي‌گيرند. در اين پژوهش محققان روي 12000 نفر که ميزان زيادي از اين نوشيدني‌ها را مصرف مي‌کردند بررسي‌هايي انجام دادند و به اين نتيجه رسيدند که ميزان پروتئينوري ادرار اين افراد بيشتر است. ميزان پروتئينوري ادرار يکي از علائم نشان‌دهنده‌ي آسيب‌هاي کليوي است. اين نوشيدني‌ها خطر تشکيل سنگ‌هاي کليوي را بالا مي‌برند. توصيه مي‌کنيم به جاي مصرف نوشيدني‌هاي شيرين و گازدار، مصرف آب، آب‌ميوه‌هاي طبيعي و آب سبزيجات طبيعي را افزايش دهيد.

به خطر انداختن سلامت کليه ها با مصرف الکل
مصرف الکل به مرور زمان باعث مشکلات اساسي در کليه‌ها مي‌شود. در واقع الکل حاوي مواد سمي و ترکيبات شيميايي زيادي است که سلامت کليه‌ها و کبد را نشانه مي‌روند.
زياده‌روي در مصرف نمک و جذب سديم باعث مي‌شود که کليه‌ها به زحمت بيفتند و بيشتر از خود، کار بکشند. براي پيشگيري از اين مشکل توصيه مي‌کنيم که نمک زيادي به غذا اضافه نکنيد. چون اکثر مواد غذايي که از بازار خريده مي‌شود حاوي نمک هستند.


زياده‌روي در مصرف مسکن‌ها خطرات جدي براي کليه‌ها ايجاد مي‌کند

کليه‌هاي ناخوش با مصرف زياد داروهاي مسکن
فروش انواع مسکن‌ها بدون نسخه در داروخانه‌ها مجاز است و افراد زيادي بدون توجه داشتن به عوارض اين دارو مانند نقل و نبات مسکن مي‌خورند. توجه داشته باشيد که زياده‌روي در مصرف مسکن‌ها خطرات جدي براي کليه‌ها ايجاد مي‌کند. براي پيشگيري از مشکل بهتر است جايگزين‌هاي مناسبي براي داروهاي مسکن پيدا کنيد. خودسرانه دارو مصرف نکنيد. بهتر است از روش‌ها و درمان‌هاي طبيعي براي رفع و تسکين دردها استفاده کنيد.


زياده‌روي در مصرف مواد غذايي حاوي پروتئين باعث افزايش کار کليه‌ها مي شود

آسيب ديدن کليه ها با مصرف زياد پروتئين
پروتئين براي سلامت و عملکرد درست بدن لازم و ضروري است. اما زياده‌روي در مصرف مواد غذاي حاوي اين ترکيب به نفع سلامتي نيست. گوشت قرمز، ماهي و تخم‌مرغ جزو منابع غذايي پروتئين هستند. زياده‌روي در مصرف اين مواد غذايي باعث افزايش کار کليه‌ها شده و اين اعضا را خسته و آسيب‌پذير مي‌کنند. توصيه مي‌کنيم براي پيشگيري از بروز هرگونه مشکلي تغذيه‌ي سالم و متعادلي در پيش بگيريد. در مصرف پروتئين دچار افراط نشده و مصرف ميوه‌ها و سبزيجات تازه را افزايش دهيد. توجه داشته باشيد که پروتئين‌هاي گياهي زودهضم بوده و سالم‌تر هستند.


مصرف زياد نمک براي کليه ها مضر است

کليه‌هاي ناخوش در سايه‌ي مصرف زياد نمک
يکي از وظايف کليه‌ها سوخت و ساز سديمي است که از طريق مصرف مواد غذايي وارد بدن ما شده است. نمکي که به غذا اضافه مي‌کنيم منبع اصلي افزايش سديم بدن است که بايد به طور کامل دفع شود. زياده‌روي در مصرف نمک و جذب سديم باعث مي‌شود که کليه‌ها به زحمت بيفتند و بيشتر از خود، کار بکشند. براي پيشگيري از اين مشکل توصيه مي‌کنيم که نمک زيادي به غذا اضافه نکنيد. چون اکثر مواد غذايي که از بازار خريده مي‌شود حاوي نمک هستند. به جاي افزودن نمک زياد از ادويه‌ها و سبزيجات معطري مانند زردچوبه، فلفل، آويشن، زنجبيل، گشنيز و غيره استفاده کنيد.

آسيب ديدن کليه ها با نگهداشتن ادرار
علاوه بر عادت‌هاي غذايي که تأثير زيادي در سلامتي کليه‌ها دارند نگه داشتن ادرار نيز باعث بروز مشکلاتي خواهد شد. توصيه مي‌کنيم زماني که نياز به دفع ادرار داريد بلافاصله خودتان را به دستشويي برسانيد. نگه‌ داشتن ادرار اشتباه است و در طولاني‌مدت باعث بروز نارسايي کليوي و يا بي‌اختياري ادرار مي‌شود.
منبع : tebyan.net



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۴۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آدرخش و رقص فانتوم‌ها» در نمایشگاه کتاب طنین می‌اندازد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» شامل خاطرات آزاده خلبان حسینعلی ذوالفقاری نوشته صادق وفایی به‌تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

این‌کتاب پس از «بیگانه با ترس» و «شبح دوست‌داشتنی»، سومین‌کتابی است که صادق وفایی درباره خلبانان نیروی هوایی به‌ویژه خلبانان شکاری بمب‌افکن فانتوم F4 نوشته است.

حسینعلی ذوالفقاری متولد ۱۳۳۰ است که پس از ورود به نیروی هوایی، برای آموزش به آمریکا اعزام شد و پس از بازگشت به ایران، هواپیمای فانتوم را برای پرواز انتخاب کرد. ذوالفقاری یکی از خلبانان پایگاه سوم شکاری همدان بود که در دوران خدمت خود با خلبانان و اسطوره‌هایی چون قاسم پورگلچین، محمود اسکندری، داریوش ندیمی، فرج‌الله براتپور، جلیل پوررضایی و … همراه و هم‌نفس بوده است. او از چهره‌هایی چون شهید مصطفی چمران، شهید احمد کشوری و ابوالحسن بنی‌صدر نیز خاطراتی دارد.

این‌خلبان پس از پیروزی‌های مراحل مختلف عملیات بیت‌المقدس که به‌مرور باعث آزادسازی خرمشهر شدند، در روز ۱۸ اردیبهشت یعنی یک‌روز پس از بمباران موفق پل استراتژیک و شناور عراق روی اروندرود توسط محمود اسکندری، در ماموریت بمباران ۴ کیلومتر از جاده عقب‌نشینی نیروهای دشمن در جاده جفیر _ طلاییه، مورد اصابت پدافند زمین به هوا قرار گرفت و با محمدعلی اعظمی خلبان کابین عقب خود به‌طور ناگهانی از هواپیما خارج شد و به اسارت دشمن درآمد. او با تحمل بیش از ۸ سال اسارت و بودن در جمع اسرای مفقودالاثر، شهریور ۱۳۶۹ به میهن بازگشت.

ذوالفقاری از بازگشت از دوران اسارت، در قامت خلبان مسافربری به خدمت پرداخت و چندسال پیش بازنشسته شد.

خاطرات امیر آزاده خلبان ذوالفقاری در «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» در ۹ فصل تدوین شده‌اند که عناوین‌شان به این‌ترتیب است: «اتاق بازجویی و آن‌زن نامحترم»، «در ایران اجکت نداریم!»، «پشت پیکر شهدا پناه گرفته‌ایم!»، «مبارزه با دیوارهای زندان»، «شیر حلال!»، «رقص باله فانتوم‌ها بین دره‌ها»، «رویای آن‌بانوی روی‌پوشیده»، «نقشه فرار» و «برنمی‌گردید، زنده بمانید و بپرید بیرون!».

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم؛

* بعد از اچ ۳، عملیات‌های مهم ثامن‌الائمه، فتح‌المبین و بیت‌المقدس را داشتیم.

بله.

* که شما در پایان بیت‌المقدس اسیر شدید. گفتید در بازجویی استخبارات وقتی نگهبان بالای سرتان به گردنتان ضربه می‌زد، چون قبلاً یک اجکت دیگر داشتید، درد شدیدی به گردنتان و ستون مهره‌ها هجوم آورد. فکر کنم الان به خاطره اولین اجکتتان رسیده‌ایم؛ زمستان ۱۳۵۹ پیش از آن‌که در فروردین ۱۳۶۰ حمله به اچ‌۳ انجام شود.

بله. مربوط به بمباران العماره است که در مسیر برگشت از آن، اسکندری ناگهان سایت موشک‌های عراقی که دزفول را بمباران می‌کردند، دید.

زدن العماره دوبار انجام شد. بار اول هشت‌فروندی بودیم با لیدری براتپور. اسکندری هم ساب‌لیدر بود. ده روز بعد گفتند: «آن‌جا محل تجمع نیرو است. بروید بزنید!» طبق معمول، بمب‌های خوشه‌ای مال من بود. تمام بمب‌ها را در ارتفاع دویست‌پایی می‌زدیم، ولی این را باید صدپا می‌رفتی بالا. وگرنه مسلح و فعال نمی‌شد.

در مرتبه دومی که رفتیم العماره را بزنیم، من چیزی از هدف و تجمع نیرو ندیدم. برای همین گفتم حیف است بمب‌های گران خوشه‌ای را که برای بیت‌المال است، هدر بدهم. لاشه تانک و نفربر جلویمان بود. به‌همین‌خاطر نزدیم و برگشتیم. سر همین عقیده بود که من شش‌بار با بمب برگشتم و نشستم.

* که خیلی کار خطرناکی است!

بله. بعضی‌ها هم بودند که بمب‌هایشان را در مناطق پرت‌وپلا می‌زدند. نزدیک مرز ناگهان دیدم یکی از هواپیماها دارد با مسلسل جایی را می‌زند. صدایش در رادیو آمد. اسکندری بود: «بچه‌ها هرکه هرچه دارد خالی کند این‌جا. همان‌سایتی است که دزفول را می‌زند. کی بمب دارد؟» گفتم‌: «ذوالفقاری‌ام جناب سرگرد! دارمتان!» گفت: «حسین، یاابوالفضل! همان سایت است! بزنش!» این‌جا بود که حاجی‌ات دیوانه شد. بمب و مهمات داشتم دیگر! اسکندری هم که گفته بود. دیگر حجت تمام بود. گفتم خدایا شکرت! چون افت داشت بمب‌هایم را نزده برگردم! ولی نمی‌خواستم بمب‌ها را هدر بدهم و روی تانک سوخته مصرفشان کنم.

این‌کتاب با ۲۳۶ صفحه و شمارگان هزار و ۲۵۰ نسخه منتشر شده است.

کد خبر 6093057 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • این غذاهای دوست‌داشتنی دشمن مغزتان هستند؛ فراموشی در ۷۰ سالگی در انتظارتان است
  • موسیالا من را یاد مارادونا می‌اندازد!
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • «آدرخش و رقص فانتوم‌ها» در نمایشگاه کتاب طنین می‌اندازد
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید