Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود خاقانی، کارشناس بین‌المللی نفت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره ماجرای تنش بین کشورهای عرب منطقه با قطر و بازار نفت اظهار داشت: این تنش ها در کوتاه مدت تاثیری بر بازار نفت ندارد باید صبر کنیم ببینیم نتیجه میانجیگری ها به کجا می رسد.

او افزود: نکته مهم اینکه آشکار شدن ماجرای اختلاف با قطر به رهبری عربستان بعد از ماجرای حمله تروریستی در لندن بود بنابراین بسیاری از صاحبنظران با دقت و تردید به موضوع نگاه می کنند و اعتقاد دارند که به سرعت نباید وارد نتیجه گیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاقانی تصریح کرد: قطر مرکز بزرگترین پایگاه نظامی امریکا است و از سویی می بینیم که در طول جنگی که امریکا در خلیج فاریس برای بازپس گیری کویت از صدام و حمله به عراق راه انداخت از ستاد فرماندهی که سالهای پیش در قطر به طور سری راه انداخته بود استفاده کرد بنا بر این ماجرای اعراب و قطر و مواضع امریکا فعلا مبهم است و اینکه ترامپ از عربستان در مقابله با قطر حمایت کرده مورد سوال است و باید گفت که یک بازی خاص سیاسی است.

او در ادامه با اشاره به تاثیر این تنش ها در بازار نفت خاطرنشان کرد: قطر در حال حاضر 30 درصد صادرات گاز مایع را دارد اما دلیل نمی شود که بدون گاز قطر دنیا دچار بحران می شود.

این تحلیلگر بازار انرژی گفت: اخیرا کشور استرالیا با پروژه ال ان جی وارد بازار شده بنا بر این قطر در مقام مقایسه با سرمایه گذاری که در صنعت ال ان جی کرده است و قیمتی که بازار می پردازد با مشکلات عدیده مواجه است.

او در ادامه با اشاره به ورود ایران به بازار ال ان جی اظهار داشت: ورود ایران به این بازار سرمایه گذاری عظیمی می خواهد و به راحتی میسر نیست بویژه اینکه علیرغم اظهارات رهبری مبنی بر لزوم یکصدایی در سیاست خارجی می بینیم که مخالفت هایی در داخل کشور نسبت به جذب سرمایه گذاری خارجی وجود دارد.

خاقانی تاکید کرد: در سیاست خارجی بهتر است یک صدا از ایران بیرون برود تا کسانی که می خواهند وارد مذاکره شوند و ریسک سرمایه گذاری در پروژه های سرمایه بر مثل ال ان جی را بپذیرند بدانند با چه کسی طرفند اما می بینیم که به این موضوع توجه نمی شود و برخی اظهار نظرهای غیر قابل قبول مطرح می کنند و این کارشکنی ها در حالی است که ورود به تجارت و صادرات گاز و ال ان جی سرمایه خارجی و تعامل با دنیا را می طلبد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود هیات قزاقستان به کابل

یک هیات بلندپایه دولتی و بخش خصوصی قزاقستان به ریاست معاون نخست‌وزیر این کشور، به منظور تحکیم و توسعه روابط دوجانبه، برگزاری نمایشگاه افغان - قزاق به کابل سفر کرده است.

وزارت صنعت و تجارت طالبان در اطلاعیه اعلام کرده است که هیات قزاقی قرار است در جریان این سفر در نشست سه‌جانبه افغانستان - قزاقستان - ترکمنستان جهت تسهیل و توسعه ترانزیت، تجارت و سرمایه‌گذاری‌های مشترک، شرکت کند.

پیش‌تر روز گذشته هیئت بلندپایه ‎ترکمنستان وارد کابل شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • چین میزبان مذاکرات آشتی میان حماس و فتح خواهد بود
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • تاثیر تثبیت بر انتظارات تورمی
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • ورود هیات قزاقستان به کابل