Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- در سال های اخیر شرکت "بیمه ما" به عنوان یکی از برترین شرکت های فعال در حوزه بیمه شناخته شده است. حضور مهندس صفدری در راس این شرکت، عاملی برای کسب موفقیت های روزافزون این مجموعه است. طرح حمایت از پلنگ ایرانی و روستاییان توسط "بیمه ما" دلیلی شد تا روز سه شنبه هفته گذشته دکتر جهانگیری، معاون اول رییس جمهور از مهندس مجید صفدری تقدیری را به عمل آورد و وی را مستحقق جایزه روز محیط زیست بداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه پای صحبت‎های مهندس صفدری نشستیم. او در گفت‎و گو رویداد۲۴ با اشاره به رشد صنعت بیمه تاکید کرد که به نتیجه رسیدن برجام گامی بزرگ در جهت تعامل صنعت بیمه کشور با دنیا بود و باید از این فضای به وجود آمده نهایت استفاده را برد.

***
بیمه به عنوان یک صنعت سودده در ایران شناخته می‌شود؟
بازدهی صنعت بیمه فاصله بین دریافت حق بیمه تا پرداخت خسارت است که به آن رسوب منابع مالی می گویند. وقتی ما بیمه نامه ای را صادر می کنیم زمان پرداخت خسارت بسیار اهمیت دارد یعنی اینکه کی، به چه صورت و به چه میزان قرار است این پرداخت انجام شود. این فاصله برای شرکت های بیمه بسیار حیاتی است زیرا سودهی آن ها در این بخش خود را نشان می دهد. در صنعت بیمه عملیات بیمه گری به دلیل خسارت، هزینه های سربار، مالیات و عوارض... سود آنچنانی ندارد. در همه دنیا هم اینگونه است. پس این رسوب منابع مالی است که می تواند سود را به سمت شرکت های بیمه سرازیر کند. شرکت های بیمه برای اداره و سوددهی نیاز به سرمایه گذاری در بخش های مختلف دارند و آن شرکت هایی موفق تر هستند که از این فرصت ها به بهترین نحو استفاده کنند.

بسیاری از اقتصاددانان معتقدند بانک ها به دلیل آنکه وارد بنگاه داری شده اند وظایف اصلی خود را فراموش کردند. به نظر شما سرمایه گذاری شرکت های بیمه در حوزه های مختلف آن‌ها را با همین انتقاد روبرو نمی‌کند؟
آیین نامه شماره 60 تکلیف سرمایه گذاری شرکت های بیمه را مشخص کرده است. شرکت های بیمه می توانند بخشی از منابع مالی خود را در بورس، ملک، طرح های عمرانی و ... سرمایه گذاری کنند. وظیفه بانک ها در تمام دنیا واسطه گری مالی است و همین تعریف نشان می دهد که شرح وظایف آن ها با شرکت های بیمه کاملا متفاوت است. در همین رابطه جناب آقای رییس جمهور اعلام کردند که بانک ها نباید بنگاه داری اقتصادی کنند و وظیفه اصلی آن ها واسطه گری مالی است.

نقش برجام در بهبود شرایط صنعت بیمه چه بوده است؟
برجام موفقیتی بود که با تلاش های آقای رییس جمهور و تیم مذاکره کننده کشورمان حاصل شد. برجام فرصتی را ایجاد کرد تا صنعت بیمه کشور با دنیا وارد تعامل شود. این تعامل باعث شده که بسیاری از ریسک ها از کشور ما دور شود. بی تردید اگر برجام نبود و روال گذشته ادامه پیدا می کرد با مشکلات اقتصادی زیادی مخصوصا در بیمه روبرو می شدیم. امروز شاهد تعاملات خوبی با شرکت های اروپایی در صنعت بیمه هستیم. امروز خوشبختانه کشتی ها و نفتکش هایی که در گذشته بیمه نبودند بیمه می شوند و این خود نشان از موفقیت ما در مذاکرات را دارد. پس از برجام فرصتی دست داد تا بتوانیم از علم و دانش متخصصان دیگر کشورها در راستای موضوعات مختلف در صنعت بیمه استفاده کنیم. اکنون ما ارتباط خوبی با کمپانی های فرانسوی و سوییسی داریم و از طریق فرستادن مدرس توسط آن ها برای آموزش نیروهای ما اتفاقات خوبی حاصل شده است. حال که برجام به سرانجام رسیده کشورهای خارجی به دنبال سرمایه گذاری در ایران هستند.

صنعت بیمه در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور چه نقشی را ایفا کرده است؟
صنعت بیمه باید آرامش، آسایش و اطمینان خاطر لازم را برای سرمایه گذاران و تمام بیمه گذاران خود ایجاد کند. هدف این صنعت کمک به چرخه اقتصادی کشور و فعالیت های حاصل از آن در جای جای ایران است. پرداخت خسارت توسط بیمه یعنی حفظ منابع مالی. ما برای پیشرفت اقتصادی کشور نیازمند تزریق آرامش به تمام سرمایه گذاران هستیم و بی‌شک ادامه این روند توام با موفقیت های مختلف در تمام عرصه های اقتصادی کشور خواهد شد.

روز سه شنبه هفته گذشته توسط معاون اول رییس جمهور از جنابعالی تقدیر شد، لطفا کمی راجع به این جلسه برای ما بگویید.
روز سه شنبه توسط جناب آقای دکتر جهانگیری، معاون اول رییس جمهور جایزه روز محیط زیست به مجموعه ما اهدا شد. شرکت "بیمه ما" افتخار دارد که بدون گرفتن حق بیمه و بصورت داوطلبانه حمایت خود را از روستاییان کشور داشته باشد. این حمایت به این صورت است که اگر پلنگ به احشام روستاییان عزیز لطمه ای وارد کند ما خسارت های حاصل از این اتفاق را برای حمایت از روستاییان پرداخت کنیم. ضمن اینکه اگر پلنگ به خود افراد زحمتکش روستایی هم حمله کند و باعث شود آن ها با مشکلات جسمی روبرو شوند باز ما برای پرداخت هزینه ها وارد موضوع می شویم. هدف دیگر ما از اجرای این طرح آن بود که روستاییان ما با اسلحه به پلنگ ایرانی حمله نکنند تا نسل این حیوان از بین نرود. ان شاالله که هم خود روستاییان و هم احشام آن ها از این بابت دچار مشکل نشوند اما ما برای آرامش فکری این قشر زحمتکش خود را موظف به حمایت از آن ها دانستیم که امیدوارم با رضایت این بزرگواران همراه باشد. جناب آقای دکتر جهانگیری هم پس از اطلاع از طرح ما بسیار خشنود شدند و از این بابت از مجموعه ما قدردانی کردند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۵۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود

سعید صادقی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران گفت:ناترازی انرژی در کشور وجود دارد و این مشکل در سال گذشته به خاطر اینکه ما خاموشی را در بخش‌های خانگی نداشته باشیم خاموشی بر روی صنعت آمده بود.

 او افزود:تا امروز ابلاغیه‌ای از سوی وزارت نیرو برای مدیریت مصرف بار  نداشته ایم، امسال هم به احتمال زیاد ما با مشکل خاموشی در بخش صنعت خواهیم داشت. 

 صادقی بیان کرد:بحث تامین انرژی به عهده وزارت نیرو است و ناترازی‌های انرژی را همیشه صنعت کمک کرده است و توانسته در چندسال گذشته با عدم خاموشی منازل مسکونی پیش ببریم خوشبختانه در کشور چندین شهرک انرژی احداث شده است و در استان تهران این شهرک‌ها احداث نشده ولی با سرمایه‌گذاری در این بخش این مهم به سرانجام خواهد رسید. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران اعلام آمادگی کرد زمین رایگان در اختیار نیروگاه‌های سی. اچ. پی (فناوری تولید همزمان انرژی الکتریکی و حرارت) قرار دهد.

صادقی گفت:جهش تولید که رهبری به آن اشاره کرده اند هم مصداق این است که امروز یکی از زیرساخت‌های اصلی مهم کشور شهرک‌های صنعتی است قطعا باید موانع بر سر سرمایه‌گذاری کشور برداشته شود تا بخش خصوصی بتواند به راحتی سرمایه‌گذاری در این بخش (شهرک‌های صنعتی) کند، خوشبختانه واحد‌های بزرگ پتروشیمی، فولادی و ... در تولید برق ورود پیدا کرده اند و سایر واحد‌های دیگر براساس ماده ۱۶ قانون جهش تولید می‌بایست سالی ۵ درصد از مصرف برق خود را به انرژی خورشیدی اختصاص دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود