Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون توسعه تجارت اتاق بازرگانی تهران توسعه تولید صادرات گرا را نیازمند تحقق وعده دولت دانست. محسن بهرامی ارض اقدس در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: تحقق وعده دولت در اعطای مشوق های صادراتی به افزایش تولید صادرات گرا و در پی آن به افزایش اشتغال و درآمدهای ارزی کشور منجر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برون نگری اقتصاد مقاومتی بر توسعه صادرات غیرنفتی استوار است افزود: غیر از نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی که قدرت دوم جهان هستیم و در محصولات پایین دستی نفت و گاز و میعانات هم سهم عمده‌ای از بازارهای جهانی را در اختیار داریم در زمینه هایی مانند صنایع کانی غیرفلزی، محصولات ساختمانی، فولاد، آلومینیم، مس، کالاهای کشاورزی، مواد غذایی و صنایع تبدیلی از ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه صادرات غیرنفتی برخورداریم.
وی اضافه کرد: اگر قدری مقررات زدایی شود و نرخ ارز تعیین تکلیف و واقعی شود اقتصاد پیش بینی پذیر و موجب می‌شود صادر کنندگان ما بتوانند برای صادرات برنامه ریزی و روی درآمدهای ارزی حساب کنند.
رئیس کمیسیون توسعه تجارت اتاق تهران ادامه داد: اگر تعامل با بانک‌های دنیا تسهیل شود، اصلاح ساختار در بانک‌های داخلی صورت گیرد و سهم تأمین منابع مالی برای صادر کنندگان بیشتر و قوانین و مقررات به ویژه در حوزه مالیات از سوی دولت اصلاح شود این امیدواری وجود دارد که مشکلات در مسیر صادرات به حداقل برسد.
بهرامی با بیان اینکه کشور ما از نظر منابع و ظرفیت‌های اقتصادی قدرتمند است گفت: با این وجود سهم ما از تجارت جهانی آنچنان که باید باشد نیست ضمن اینکه تناسبی میان شاخص‌های توسعه انسانی و رتبه ما در تجارت جهانی وجود ندارد.
وی افزود: از آنجا که سهم بخش خصوصی در کیک اقتصاد ملی، سهم کوچکی است حرکت بخش خصوصی در بستر آماده سازی‌های دولت صورت می‌گیرد از این رو بخش خصوصی و دولت باید با کمک هم تلاش کنند تولید ما صادرات محور شود.
بهرامی ارض اقدس گفت: تولید صادرات محور نیازمندی هایی دارد که از جمله آن جذب سرمایه خارجی است، زیرا ورود سرمایه خارجی می‌تواند همراه با دانش فنی، تجهیزات و فناوری مدرن، کالای تولیدی داخل را در بازارهای جهانی رقابت پذیر کند. ضمن اینکه در شرایط کنونی بستر مناسب برای ارتباطات منطقه‌ای و جهانی فراهم شده و مشکلات بانکی در تعاملات بین المللی در حال کاهش است.
وی افزود: استعدادهای خوب تولیدی در کشور و بازارهای بزرگ منطقه ای، فرصت خوبی را برای توسعه تولید صادرات گرا در اختیار ما قرار داده است.
رئیس کمیسیون توسعه تجارت اتاق تهران گفت: در نتیجه تبادل هیئت‌های اقتصادی و تجاری ایرانی و کشورهای اروپایی و آسیای شرقی، ۴ میلیارد دلار سرمایه خارجی در سال ۹۵ جذب شد که این میزان امسال به بیش از ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد.
بهرامی افزود: ورود این سرمایه‌ها به ویژه می‌تواند برای توسعه صنایع کوچک و متوسط که به طور عمده در دست بخش خصوصی است کمک کننده باشد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است

فرماندار ماکو با اشاره به دیدار خود با هیئت ترکیه در خصوص گمرک گوربولاق این کشور گفت: در این نشست درخواست کردیم تا تردد کامیون‌های معطل شده در دو سوی مرز با افزایش نیروها و امکانات تسهیل شود.

نادر کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی با اشاره به دیدار خود با هیئت ترکیه و رئیس اداره مدیریت مرزی این کشور در خصوص بررسی مسائل و مشکلات مرزی اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های دولت سیزدهم و پییگری‌های استاندار آذربایجان‌غربی و دیدار اخیر با استاندار وان ارتقا سطح روابط دو کشور در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: توجه به توسعه تجارت و مراودات مرزی و تسهیل ترددهای مرزی از جمله سیاست‌هایی است که پیگیری می‌شود.

فرماندار ماکو با اشاره به کندی تردد در گمرک بازرگان گفت: عملیات ساختمانی در گمرک گوربولاق ترکیه موجب ایجاد مشکل برای مسافران و خودروهای باری شده است.

کاظمی با اشاره به اینکه بازرگان بزرگ‌ترین گمرک زمینی کشور بوده و سالانه بیش از یک میلیون نفر مسافر از این گمرک تردد می‌کنند، تصریح کرد: در این نشست درخواست کردیم تا تردد کامیون‌های معطل شده در دو سوی مرز با افزایش نیروها و امکانات تسهیل شود.

وی مدیریت سیل در نواحی مرزی را نیز یکی از محورهای این دیدار بیان کرد و ادامه داد: سیل روستای سوریک یکی از موارد مورد بحث دیگر بود که دیواره مرزی ترکیه عامل آن تشخیص داده شده است که در این جلسه مطرح شد.

کاظمی عنوان کرد: به طرف مقابل گفته شد که در چندین نقطه از دیواره مرزی ترکیه آبراهه‌هایی برای پیشگیری از وقوع سیل پیش‌بینی شود.

کد خبر 749206

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • فیلم/ تحقق وعده یک میلیون اشتغال در دولت سیزدهم
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • گام عملی برای جهش تولید
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران