Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، این فراخوان با یاداشت کوتاهی از مریم کاظمی دبیر جشنواره بیست و چهارم آغاز شده که در آن آمده است : جشنواره بین المللی تئاترکودک و نوجوان بعد از بیست و سه دوره برگزاری ،یک اتفاق موقتی و یک جشن فرخنده چندروزه نیست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک تاریخ و یک فرهنگ است . تاریخ بخشی از تئاتر ایران که زنجیره سالها کار اجرایی نمایش های کودک ونوجوان رابه هم پیوند داده است و برایمان خاطره انگیز شده است.
وی ادامه یادآور شده : درطول زمان ،جشنواره پالوده شده ، تغییریافته وبه شکل کنونی آن درآمده است واگرازاین منظربه طور یکپارچه به جشنواره نگاه کنیم ،تغییر اجتناب ناپذیر است وباید منتظر تحول ودگرگونی مثبت در سالهای آینده نیز باشیم وخود را موافق وشریک آن بدانیم . با امید به رویدادی پویا به سمت آذرماه 96 پیش می رویم.

بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان که توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وانجمن هنرهای نمایشی ایران برگزار می شود ، شعار " کودکی ؛همسفر قصه ها "و هدف تقویت و رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش را چشم انداز برگزاری خود معرفی کرده است.
در این فراخوان اولویت انتخاب مضامین آثار شرکت کننده ، توجه به کیفیت هنری ، اخلاق اجتماعی و خانوادگی ، سنت های دین مبین اسلام، مهرودوستی ، فرهنگ اصیل ایرانی ، شادی و امید واری و توجه درست به مخاطب نمایش اعلام شده است.

بخش های تخصصی جشنواره شامل تئاترکودک ، تئاتر نوجوان ، تئاتر خردسالان ، تئاتر خیابانی ، تئاتر بین الملل ، مسابقه نمایشنامه نویسی، تئاتردانش آموزی و کارگاه های آموزشی خواهند بود.
مطابق فراخوان مهلت ارسال طرح و ایده اجرایی بخش تئاتر خردسالان وتئاترخیابانی تا تاریخ 31/4/96 ، مهلت ارسال آثارمتقاضی مسابقه

نمایشنامه نویسی مرحله نخست تا تاریخ 1/6/96، مهلت ارسال لوح فشرده نمایش های متقاضی بخش های تئاتر کودک و نوجوان تا تاریخ 4/7/96 خواهد بود.

ارزیابی و معرفی طرح های برگزیده بخش تئاترخردسالان وتئاتر خیابانی تا تاریخ 15/5/96 و مهلت دریافت لوح فشرده طرح های برگزیده بخش تئاتر خردسالان و تئاترخیابانی تا تاریخ 1/7/96 خواهد بود.

ارزیابی و معرفی آثار برگزیده مرحله نخست مسابقه نمایشنامه نویسی تا تاریخ 20/6/96 و ارزیابی و معرفی نمایش های برگزیده بخش های تئاتر کودک و نوجوان تا تاریخ 22/7/96به انجام خواهد رسید.

هنرمندان تئاتر و گروه های نمایشی می توانند با مطالعه دقیق فراخوان و ارسال فرم پر شده و مدارک مورد نیاز به دبیرخانه جشنواره آثار خود را در این جشنواره تخصصی شرکت دهند.
نشانی دبیرخانه همدان، بلوار بعثت،جنب پارک مردم، مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی، دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان. کد پستی: 6516933634 و شماره تماس :08138386949 و 08132512118- داخلی 127 - نشانی الکترونیکی festival24children@theater.ir برای ارتباط با هنرمندان اعلام شده است.
501

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۱۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم‌تبار که پیش از این در چهاردمین جشنواره بین‌المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه رفته بود، رتبه دوم بخش نقاد «منتقدین» جشنواره بین‌المللی مونودرامای تونس را از آن خود کرد.

جشنواره مونودرامای تونس در این دوره با محوریت مقاومت و صلح در حالی برگزار شد که ۱۶ کشور دنیا در آن حضور داشتند و در نهایت نمایش «آلاء» رتبه دوم بخش نقاد «منتقدین» را کسب کرد.

این بخش از جشنواره برگزیده‌هایی مجزا در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی نداشت و لوح قدردانی و نشان ویژه خود را به بهترین آثار برای کامل‌ترین نمایش به لحاظ فنی، طراحی، بازیگری، متن، میزانسن و طراحی صحنه اهدا کرد.

از دیگر عوامل نمایش می‌توان از صدا: فرهاد قائمیان، محمدرضا آزادفرد، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب، مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان و طراح لباس: سمیه پسندیده‌خواه، نام‌ برد.

کد خبر 6097163 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • نوجوان خوشابی در مسابقات آسیای ازبکستان تاریخ ساز شد
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد