Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: امام حسن(ع) اسطوره و مظهر شجاعت، عزت و عظمت بود که به خاطر حفظ مصالح مسلمین با معاویه قرارداد صلح امضا کرد.
حجت الاسلام ناصر رفیعی، بعد از ظهر شنبه در جلسه تفسیر در حرم حضرت معصومه(س) با اشاره به سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) با بیان اینکه امام حسن(ع) امام مقتدر و مظهر عظت و عظمت و شجاعت و در عین حال مظلومیت بود، افزود: امام اسطوره بردباری، عزت و عظمت و ناخدای صبر در مقابل مشکلات و مصیبت‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش نامه نیوز، وی با اشاره به فعالیت‌های امام حسن(ع) در طول اقامت خود در مدینه و بعد از اینکه مجبور به امضای قرار داد صلح شدند، اظهار داشت: امام حسن(ع) سرپرستی خانواده و بستگان و حمایت از اقوام و فامیل را در مدینه بر عهده داشتند.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به دستگیری از فقرا و یتیمان و ضعفا ادامه داد: در مدینه فقرای زیادی زندگی می‌کردند و یکی از کارهای مهم دستگیری از آنان بود که خود این مسئله می‌تواند موضوع تحقیقات پایان نامه‌ای قرار گیرد.
وی با اشاره به نمونه‌ای از کمک امام حسن(ع) به فردی که می‌خواست اموال خود را به علت بدهی بفروشد ولی امام با کمک به او مانع شدند، اضافه کرد: برخی افراد آن‌قدر بی‌انصاف هستند که وقتی می‌بینند فردی گرفتار است و یا بدهی دارد اموال او را با قیمت پایین‌تر می‌خرند که از اخلاق اسلامی به دور است.
حجت الاسلام رفیعی تأکید کرد: متأسفانه اختلاف طبقاتی در جامعه در سال‌های اخیر زیاد شده است و کسانی که اموال و ثروت دارند باید از افراد فقیر دستگیری کنند و به جای اینکه به دیگران حواله دهند خودشان پیشقدم شوند.
وی مبارزه با بدعت‌های معاویه را یکی از دیگر از فعالیت‌های امام در مدینه برشمرد و اضافه کرد: معاویه سب به امام علی(ع) را در منابر آزاد کرده بود و از صلوات بر پیامبر(ص) جلوگیری و احادیث زیادی علیه اهل بیت(ع) جعل کرده بود ولی امام از هر فرصتی برای روشنگری مردم بهره می‌بردند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی گفت: ابودرداء از کسانی است که مورد تأیید ما به لحاظ شخصیتی نیست ولی آنقدر ربا در دروه معاویه زیاد شده بود که صدای او هم در آمد و به معاویه اعتراض می‌کرد.
وی اضافه کرد: یکی از بزرگترین کارهای امام حسن(ع)، تربیت نیرو و به تعبیر مقام معظم رهبری کادرسازی بود همان طور که امام خمینی به تبعیت از ائمه(ع) در سال‌های ۱۳۴۲ تا ۵۷ به کادرسازی و تربیت نیرو مشغول شدند تا در انقلاب مفید واقع شوند.
حجت الاسلام فیعی اضافه کرد: برخی از کسانی که در کربلا به یاری امام حسین(ع) شتافتند و یا از توابین بودند در محضر امام حسن(ع) تربیت شده بودند.
وی مشورت را از اعمال مورد تأکید اسلام برشمرد و اظهار داشت: خداوند با اینکه پیامبر معصوم و عقل کل بود او را به مشورت توصیه فرمود تا مشورت در جامعه اسلامی به سنت تبدیل شود.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • دهقانی فیروزآبادی: «علم و فناوری» و «شجاعت و تدبیر» دو بال عملیات وعده صادق
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است
  • انجام ۲ پرواز به مقصد مدینه منوره
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • مردم پاکستان شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک