Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@12:28:57 GMT

قانونگذاری کارآمدنیازمندکارپژوهشی وکارشناسی

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۱۵۳۳۲

قانونگذاری کارآمدنیازمندکارپژوهشی وکارشناسی

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه قانونگذاری کارآمد به کار پژوهشی و کارشناسی نیازمند است، گفت: مرکز پژوهش ها در تهیه گزارش های کارشناسی خود از نظرات کارشناسان و متخصصان مجرب استفاده می کند.
به گزارش جهان نيوز، گونار فورس رییس مرکز پژوهش‌های پارلمان سوئد صبح امروز شنبه 20 خرداد با کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاظم جلالی در این دیدار با ابراز تاسف از حوادث تروریستی روز چهارشنبه در مجلس و حرم مطهر امام خمینی(ره) این اقدام را ناشی از کینه‌توزی تروریست‌ها با جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران از قربانیان بزرگ تروریسم در دنیا به حساب می‌آید.
وی افزود: شهید احسان آقاجانی یکی از شهدای اقدامات تروریستی از پژوهشگران فرهیخته و ارزشمند مرکز پژوهش‎‌های مجلس بود که کارهای کارشناسی ارزشمندی را به انجام رسانده بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه این اقدامات تروریستی خللی بر امنیت و ثبات ایران در منطقه وارد نمی‌سازد، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره در صف نخست مبارزه واقعی با تروریسم ایستاده است و این ایستادگی الگویی برای کشورهایی است که تنها شعار مبارزه با تروریسم را سر می‌دهند.
جلالی در ادامه با اشاره به روند فعالیت و عملکرد مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس با سابقه بیش از دو دهه فعالیت در بخش‌های مختلف گزارش‌های کارشناسی را در اختیار نمایندگان محترم مجلس و برخی مسئولان و مقامات قرار می‌دهد.
وی با بیان اینکه قانونگذاری کارآمد به کار پژوهشی و کارشناسی نیازمند است، ‌تصریح کرد: تصویب قوانین با پشتوانه علمی قانونگذاری مطلوبتر و قانونگذاری اثربخشتری را به همراه دارد.
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس تاکید کرد:‌ تمام طرح‌ها و ولوایحی که به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌شود دارای پیوست کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس می‌شود.
وی با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در تهیه گزارش‌های کارشناسی خود از نظرات کارشناسان و متخصصان مجرب استفاده می‌کند،‌توضیح داد:‌این مرکز در طول چند سال اخیر تفاهم‌نامه همکاری مشترکی را با مراکز علمی و دانشگاهی به امضا رسانده است تا بتواند از توان و ظرفیت این مراکز به بهترین شکل ممکن استفاده کند.
جلالی یادآور شد: مرکز پژوهش‌های مجلس طی دو سال اخیر گزارش کاملی از وضعیت اقتصاد ایران با نگاه به تمامی جوانب تهیه و منتشر کرد که این کتاب‌ها حاصل همکاری تمامی گروه‌ها و بخش‌های مرکز بود
وی با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس در حوزه مسائل هسته‌ای و موضوع برجام گزارش‌های ارزشمندی تهیه کرد،‌خاطرنشان کرد: گزارش‌های مرکز پژوهش‌های مجلس به صورت نوبه‌ای در برخی بخش‌ها همچون فضای کسب‌وکار تهیه و منتشر می‌شود.
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس این نشست را سرآغاز همکاری‌های دوجانبه مراکز پژوهش پارلمانی ایران و سوئد دانست و گفت: دو مرکز پژوهش پارلمانی باید بتوانند از تجارب یکدیگر به بهترین شکل ممکن استفاده کنند و از این تجارب اصلاح روند کارها بهره ببرند.
وی افزود:‌تهیه مدل همکاری بین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و مرکز پژوهش‌های پارلمان سوئد می‌تواند نقشه راه مناسبی در روند این همکاری‌های دو جانبه باشد.
جلالی با استقبال از انتقال تجربه بین دو مرکز پژوهش پارلمانی ایران و سوئد،‌ تصریح کرد:‌ ما به دنبال استفاده از تجارب سایر مراکز پژوهش پارلمانی و استفاده از این تجارب در قالب مرکز پژوهش‌های مجلس براساس نیازهای مجلس شورای اسلامی است.
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس یادآور شد:‌ دستیابی به شیوه همکاری مشترک می‌تواند برای هردو مرکز پژوهشی مفید، موثر و قابل استفاده باشد.
‌گونار فورس رییس مرکز پژوهش‌های پارلمان سوئد نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و این نشست،‌ابراز امیدواری کرد تا این جلسه به گسترش و توسعه همکاری‌های دوجانبه بین مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز پژوهش‌های پارلمان سوئد منجر شود.
وی افزود:‌مرکز پژوهش‌های پارلمان سوئد به انتقال تجربه در زمینه پژوهش در قانونگذاری نیازمند است و امیدوار است تا بتواند از تجارب مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به خوبی بهره ببرد.
رییس مرکز پژوهش‌های پارلمان سوئد با تشریح روند فعالیت کاری مرکز پژوهش‌های پارلمان سوئد، تصریح کرد: قدمت بیش از 100 ساله قانونگذاری در دو کشور ایران و سوئد لزوم استفاده از پژوهش در امر قانونگذاری را بیش از پیش نمایان می‌سازد.

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت صدای رسانه ملی برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه ویژه برنامه‌های متنوعی را برای پخش تدارک دیده است. در گزارش ذیل به جزئیات برنامه‌های شبکه‌های رادیویی اشاره شده است.

رادیو ایران؛ روز انتخاب

شبکه رادیویی ایران در ویژه برنامه‌های «با ایرانیاران» ویژه انتخابات به دریافت تولیدات ایرانیاران (شبکه همراهان رادیو ایران در سراسر کشور) در قالب‌های مختلف برنامه‌سازی به جایگاه و نقش مجلس می‌پردازد. «با ایرانیاران» به تهیه کنندگی ندا حاجی اسماعیلی تا چهارشنبه ساعت ۱۶:۴۰ و پنجشنبه ساعت ۱۶:۱۵ تقدیم می‌شود. «خانه مردم» با هدف افزایش آگاهی مخاطبان نسبت به اهمیت جایگاه تقنینی و نظارتی مجلس و نیز جایگاه مردم تا پنجشنبه ۲۰ اردیبشهت ساعت ۱۲:۴۰ از رادیو ایران تقدیم می‌شود.

ایران است که در هفته منتهی به دور دوم انتخابات به صورت ویژه به این مهم می‌پردازد. «جهان سیاست» تا چهارشنبه ساعت ۱۵:۳۰ پخش می‌شود. «پرسا» در گروه ورزش و تفریحات رادیو ایران ویژه انتخابات طراحی شده و ساعت ۲۰ تقدیم می‌شود.

«بحث روز» هم با این محوریت روی آنتن می‌رود. "خانواده‌ای به نام ایران" ویژه برنامه دیگری است که پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت بعد از خبر ساعت ۱۷ تقدیم خانواده بزرگ ایران می‌شود؛ و «روز انتخاب» نام ویژه برنامه انتخاباتی رادیو ایران است که در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت از آغاز نخستین لحظات رای گیری آماده انعکاس این رویداد بزرگ است. همچنین برنامه‌های «سلام صبح بخیر، نمودار، ایرانشهر و راه شب» نیز در بخش‌های مختلف به موضوع انتخابات در رادیو ایران می‌پردازند.

رادیو جوان؛ سبز سفید سرخ

شبکه رادیویی جوان در برنامه‌های مختلف رادیویی با مسئولان و دست اندرکاران ستاد انتخابات در دور دوم انتخابات مجلس شورای به گفتگو می‌پردازد. در برنامه زنده "جوان ایرانی سلام" با دکتر محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفتگو شد و در برنامه "گپ تو" با معصومه نصیری (کارشناس سواد رسانه ای) درباره شاخصه‌های یک نماینده تراز انقلاب اسلامی صحبت شد. در برنامه "سبز سفید سرخ" گفتگو با دکتر جواد اقدس طینت (کارشناس اقتصادی) در خصوص اقتصاد داخلی ایران و اهمیت درست انتخاب کردن نمایندگان از طرف مردم صورت گرفت. در برنامه "منحصر به فرد" با دکتر علی ودایه (کارشناس سیاسی) درباره نقش نهاد‌های قانونگذاری در کشور‌های مختلف و اهمیت آنان و نقش مجلس قانونگذار در جمهوری اسلامی گفتگو شد. همچنین در برنامه زنده "جوونی مجاز" با محسن اسلامی در خصوص دور دوم انتخابات به گفتگو خواهد پرداخت.

رادیو فرهنگ؛ من مسئولم

رادیو فرهنگ برنامه‌های «من مسئولم»، «شمای نماینده». «صحن علنی»، «صندلی سبز» و «باهم برای ایران» را ویژه دور دوم انتخابات پخش می‌کند. برنامه «صحن علنی» از گروه تولید و تامین رادیو فرهنگ با هدف انعکاس خواسته‌های مردم از نمایندگان مجلس هر روز در فواصل برنامه‌ها پخش می‌شود. برنامه سرزمین من هر روز ساعت ۱۳ در بخش‌های مختلف به موضوع انتخابات در ایران از گذشته تا امروز می‌پردازد. همچنین وظایف نمایندگان مجلس و ویژگی نماینده تراز انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار می‌دهد. «صندلی سبز» مسابقه رادیویی ۳۰ دقیقه‌ای ویژه انتخابات است. این برنامه کاری مشترک از صدای مرکز سمنان و گروه تولید و تامین رادیو فرهنگ است که با هدف آموزش و شناساندن وظایف و اختیارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مخاطبان، تعامل مردم ورسانه و افزایش آگاهی و تقویت دانش سیاسی مردم برای انتخاب نماینده اصلح ساعت ۱۷پخش می‌شود. در هر برنامه شرکت کنندگان بر اساس سن و مدرک تحصیلی، در قالب گروه‌های سه نفره شرکت می‌کنند.

سئوالات این مسابقه پیرامون موضوعات مختلف از جمله وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوانین انتخابات همچنین سوالاتی درباره مجلس خبرگان است.

برنامه گفتگومحور «من مسئولم» همراه با مجری و چهار شرکت کننده از میان دانشجویان کشور به بررسی و موشکافی فرایند انتخابات در کشور اختصاص دارد.

برنامه «شمای نماینده» نیز با محوریت شرکت حداکثری در انتخابات، چرایی شرکت در انتخابات و ویژگی یک نماینده اصلح است که صبح‌ها ساعت ۷:۴۵ و ۱۲:۱۵ پخش می‌شود.

برنامه «باهم برای ایران» از ۸ صبح تا ۱۸ جمعه ۲۱ اردیبهشت به همت سه گروه کتاب و جامعه، تاریخ و اندیشه و ادب و هنر روی آنتن رادیو فرهنگ می‌رود. رادیو تهران؛ با ویژه برنامه «شهرآرا»

شبکه رادیویی تهران، با استقرار واحد سیار در مسجد لرزاده با ویژه برنامه» شهرآرا» لحظه به لحظه؛ اخبار، رویدادها، اتفاقات و حواشی انتخابات و... را منعکس می‌کند. محمدرضا پاکزادیان، تهیه کننده برنامه انتخاباتی «شهر آرا» ضمن اعلام این خبر گفت: شبکه رادیویی تهران، جمعه ۲۱ اردیبهشت روز برگزاری دور دوم انتخابات، به صورت زنده از مسجد لرزاده روی آنتن می‌رود.

برنامه «شهرآرا» لحظه به لحظه؛ اخبار، رویدادها، اتفاقات و حواشی انتخابات و حضور پرشور رای دهندگان و... تقدیم مخاطبان می‌کند. وی افزود: حضور گزارشگران رادیو تهران در محل‌های اخذ رای و گفت وگوی گزارشگران با مسئولان، رای دهنده‌ها و مردم بخشی از این ویژه برنامه است. تدارک بخش‌های کارشناسی، نمایش، طنز، پخش موسیقی شاد و انتخاباتی از دیگر بخش‌های ویژه برنامه شهرآراست.

پاکزادیان در پایان عنوان کرد: استقرار شبکه‌های تصویری و صوتی باعث تشویق و ترغیب بیشتر مردم برای حضور در پای صندوق‌های رای می‌شود. ما در این برنامه تلاش می‌کنیم تا علاوه بر آگاهی بخشی، با اطلاع رسانی دقیق و شفاف رضایت مخاطبان جلب شود.

رادیو قرآن؛ انتظار من

همزمان با آغاز دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی پخش برنامه «انتظار من» به مناسبت انتخابات تهیه و تقدیم شنوندگان رادیو قرآن می‌شود. همچنین برنامه‌های تسنیم و والعصر نیز به موضوعات انتخاباتی و پوشش خبری آن خواهند پرداخت.

رادیو صبا؛ از صبح صبا تا عصرصبا

شبکه رادیویی صبا متناسب با ماموریت شبکه در فضایی متفاوت به موضوع انتخابات و طرح و پاسخ دهی چالش‌های انتخاباتی می‌پردازد.

برنامه‌های «غیرعلنی و بی‌زحمت» به صورت ویژه با موضوع انتخابات روی آنتن رفتند.

هر یک از این برنامه‌ها متناسب با رویکرد و شعار برنامه با نگاهی طنزآمیز به مباحثی همچون اهمیت شرکت در انتخابات، باید‌ها و نباید‌های انتخاباتی، ویژگی‌های یک نامزد شایسته و چگونگی انتخاب و... می‌پردازد.

برنامه نمایشی «غیر علنی» در قالب طنز ماجرای انتخابات را در رادیو صبا به نمایش می‌گذارد. در این نمایش قرار است یک نفر از شخصیت‌های طنز به عنوان رییس اتحادیه طنزپردازان رادیو صبا انتخاب و معرفی شود.

در این برنامه شخصیت‌های شاخص طنز رادیو صبا همگی دور هم جمع شدن تا برای انتخاب شدن به عنوان رییس اتحادیه طنازان «رادیو صبا» با هم رقابت کنند که در این فرایند باماجرا‌ها و چالش‌های مختلفی رو به رو می‌شوند. «غیر علنی» هر روز ساعت ۱۰ صبح پخش می‌شود. برنامه طنز «بی زحمت» با شرکت شخصیت اصلی برنامه در انتخابات مجلس شورای اسلامی از چالش‌های انتخاباتی می‌گوید. این برنامه هر روز ساعت ۱۶:۱۵ تقدیم شنوندگان می‌شود. برنامه آموزشی «زنگ انشا» به پخش انشا‌های دانش آموزی با موضوع انتخاب و اهمیت انتخابات اختصاص دارد. این برنامه شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۴:۴۵ راهی آنتن می‌شود.

برنامه‌های زنده روزانه «صبح صبا و عصر صبا» در بخش‌های مختلف برنامه در قالب‌های متنوع با نگاهی طنز به موضوع‌های انتخاباتی می‌پردازد. «صبح صبا» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۶:۳۰ تقدیم مخاطبان می‌شود و برنامه «عصر صبا» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸:۳۰ راهی آنتن می‌شود.

رادیو نمایش؛ با هم رای

«هم رای» ویژه برنامه رادیو نمایش برای روز انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی است و اهمیت این موضوع که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم و رای بدهیم را مورد بررسی قرار می‌دهد. این برنامه به نویسندگی و تهیه کنندگی نسیم السادات صباغان و گویندگی نرجس فروغی، علیرضا تابان، گزارشگری و هماهنگی آتنا سادات محمدپناه روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه ساعت ۹:۳۰ صبح به صورت زنده از رادیو نمایش پخش می‌شود.

رادیو پیام؛ پیام انتخابات

ویژه‌برنامه انتخابات رادیو پیام با نام پیام انتخابات به تهیه کنندگی مجید امجدی فردخش می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات
  • فهرست انتخاباتی «جبهه ایران اسلامی» اعلام شد
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن در سوئد را محکوم کردند
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن کریم در سوئد را محکوم کردند
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت