Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به نیروگاه‌های فسیلی محیط زیست استان را آلوده کرده است، گفت: دولت برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در مازندران حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، قاسم شهابی عصر امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه مازندران اظهار داشت: با افزایش گرما و نزدیک شدن فصل تابستان، مصرف برق افزایش می‌یابد که ضرورت مدیریت مصرف برق امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت توزیع برق مازندران دارای 16 امور، 6 اداره، 18 شعبه و 17 قطب برق و دارای یک میلیون و 285 هزار و 777 مشترک از گلوگاه تا آمل را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به اینکه بیشترین مشکل مالی صنعت برق در سالهای 94 و 95 بوده است، تصریح کرد: با وجود تنگناهای مالی 475 کیلومتر شبکه فشار قوی و 1120 کیلومتر شبکه فشار ضعیف نصب شده است.

شهابی با بیان اینکه میزان اعتبارات شرکت در سال 95 بالغ بر 105 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بیش از 70 درصد این اعتبارات جذب شده است.

وی با اعلام اینکه 120 مانور عملیاتی گسترده با هدف جمع آوری انشعابات غیرمجاز و دستکاری کنتور صورت گرفته است، گفت: درصد تلفات انرژی در استان با برگزاری مانوارهای فوری 120 درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با بیان اینکه 150 مانور عملیاتی با هدف اصلاح و مقاوم‌سازی شبکه‌های برقرسانی استان برگزار شده است، افزود: ترانس‌های کوچک کم تلفات برای متقاضیان شهرهای کوچک و روستاهای کم جمعیت راه‌اندازی شده است.

شهابی با اشاره به اینکه در حال حاضر 3 هزار متقاضی در نوبت در شرکت توزیع برق مازندران وجود دارند، گفت: تعداد متقاضیان شهری و روستایی شهرستان‌های استان در سال قبل بالغ بر 12 هزار متقاضی بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با بیان اینکه در جهت کاهش پیک بار و مدیریت مصرف برق در استان اقداماتی صورت گرفته است، تصریح کرد: برای این امر از زیرساخت جی آی اس به منظور مدیریت مصرف انرژی اقداماتی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه زیرساخت فناوری اطلاعات با استفاده از فیبرنوری مخابران و برق منطقه ای را در شرکت توزیع برق استان فراهم شده است، گفت: هم‌اکنون تمامی شهرهای زیرپوشش توزیع برق مازندران مجهز به فیبرنوری شدند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با بیان اینکه طرح کلید در دست نصب انشهابات در امور توزی نیروی برق شمال ساری و امور توزیع نیروی برق جنوب ساری اجرایی شده است، تصریح کرد: پیمانکاران کنتورها را به شکل استاندارد نصب و تحویل مشترکان می‌دهد.

شهابی با اشاره به اینکه در آینده قصد داریم مراجعه حضوری را به ادارات توزیع برق استان را از طریق توسعه خدمات الکترونیک کاهش دهیم، گفت: قصد داریم در این راستا مذاکراتی برای ایجاد دفاتر پیشخوان دولت صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه ساخت نیروگاه کوچک در استان مازندران آغاز شده است، افزود: متقاضیان احداث نیروگاه‌های یک تا هفت مگاواتی برای سرمایه‌گذاری افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به اینکه تاکنون 220 کیلوولت از انرژی استان توسط نیروگاه‌های خورشیدی تامین می‌شود، تصریح کرد: دولت بر احداث نیروگاه‌ خورشیدی در مازندران حمایت می‌کند.

شهابی با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و افزایش گرمای هوای استان، افزود: بیشترین مصرف برق در تابستان در مرداد انجام می‌شود که ضرورت صرفه‌جویی و مدیریت در انرژی از سوی مردم و ادارات احساس خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با بیان اینکه 70 درصد مصرف برق استان توسط نیروگاه نکا تامین می‌شود، تصریح کرد: در صورت عدم مصرف صحیح برق در تابستان، مجبور به تامین برق استان از طریق استان‌های همجوار یا ترکمنستان خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 200 میلیارد تومان برای بهسازی شبکه‌های فرسوده استان اعتبار نیاز است، گفت: شرکت توزیع نیروی برق مازندران حدود 35 میلیارد تومان به پیمانکاران و فروشندگان بدهکار است.

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۵۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم از اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در سه شهرک صنعتی این جزیره خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مرتضی صابری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن بین‌المللی مرکز رشد برگزار شد، اظهار داشت: این شمار نیروی کار در 230 شرکت فعال در شهرک‌های فجر، تولا و کاوه منطقه آزاد قشم مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه صنعتی و معدنی در قشم و حمایت ویژه سازمان منطقه آزاد قشم از سرمایه‌گذاران در این جزیره، گفت: این منطقه دارای یک سایت هاب انرژی، یک سایت صنایع شیلاتی و سه شهرک صنعتی بزرگ است که حمایت‌ها و امتیارات ویژه‌ای برای فعالان سرمایه‌گذاری در این مراکز وجود دارد.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم یکی از مهمترین اولویت‌های کاری این واحد را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: در راستای رفع موانع تولید واحدهای تولیدی جزیره قشم، موفق به مصوبه‌ای برای حذف مالیات بر ارزش افزوده چند شرکت دانش‌بنیان در قشم شدیم که در زمینه تولید کود گیاهی از جلبک‌ها و ماهی‌های خشک فعالیت دارند.

صابری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته برای کاهش بروکراسی ادارای تصریح کرد: در همین راستا نیز پارسال با حذف دریافت اسناد اعتباری از سرمایه‌گذاران، موفق شدیم پروانه بهره‌برداری 5 شرکت فعال در شهرک صنعتی تولا که به دلایلی موفق به دریافت پروانه نشده بودند را صادر و آنها را به چرخه تولید و اشتغال جزیره بازگردانیم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذارانی که با وجود دریافت زمین اما هنوز با گذشت سالهای بسیار اقدام به فعالیت نکرده‌اند، قراردادشان فسخ می‌شود، گفت: در همین راستا نیز بیش از 13 هکتار از زمین‌های واگذار شده در حوزه صنعت و معدن به 19 سرمایه‌گذار که با وجود گذشت بیش از دو دهه از واگذاری هنوز اقدامی انجام نداده بودند، فسخ شد.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶