Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>حوادث - ایران نوشت:پسر نوجوانی که برای کشتن دوستش، دو سال نقشه کشیده و سرانجام او را از پا درآورده بود، درحالی با حکم قضات دادگاه کیفری از قصاص گریخته بود که دیوانعالی کشور این حکم را نقض کرد.

چرا که آنها معتقدند، عامل قتل، هنگام ارتکاب جنایت از رشد عقلی کافی برخوردار بوده است. بدین‌ترتیب عامل جنایت بار دیگر پای میز محاکمه ایستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبح دیروز متهم نوجوان از کانون اصلاح و تربیت به شعبه هفتم دادگاه کیفری انتقال یافت و برای دومین بار پای میز محاکمه ایستاد.به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، بیست و هفتم آبان سال 93، مأموران پلیس شرق تهران، به دو پسر نوجوان مشکوک شدند که در حال انتقال یک کیسه پلاستیکی بزرگ بودند.مأموران گشت وقتی دهانه کیسه پلاستیکی را باز کردند در کمال ناباوری با جسد پسر نوجوانی روبه‌رو شدند و بلافاصله هر دو را دستگیر کردند.رامین – 14 ساله – در نخستین بازجویی راز جنایت را فاش کرد و بازپرس جنایی او را به اتهام قتل محمد به کانون اصلاح و تربیت فرستاد ولی دوست همراهش را بی گناه شناخت.
عامل جنایت، پس از محاکمه در دادگاه کیفری، با توجه به سن اندکش به پرداخت دیه و زندان محکوم شد. اما این حکم از سوی قضات دیوانعالی کشور نقض شد و او بار دیگر پای میز محاکمه ایستاد.
صبح دیروز رامین در شعبه هفتم دادگاه کیفری که به ریاست قاضی امین مقدم زهرا و با حضور قاضی حسینی – مستشار دادگاه – تشکیل جلسه داده بود به دفاع از خود پرداخت.
در ابتدای جلسه نماینده دادستان متن کیفرخواست را بیان کرد و آنگاه اولیای دم (پدر و مادر مقتول) از قضات، خواستار صدور حکم قصاص قاتل فرزندشان شدند. سپس متهم پای میز محاکمه ایستاد تا به سؤالات قضات پاسخ دهد.
چرا دوست خود را کشتی؟
پنج سال پیش و درست روز تولدم درحالی که به خاطر مصرف مشروبات الکلی در حال طبیعی نبودم، از سوی یکی از دوستانم مورد تعرض قرار گرفتم. به همین خاطر تصمیم گرفتم از او انتقام بگیرم.
چطور از این موضوع باخبر شدی؟
بعد از چند روز یکی از دوستانم موضوع را برایم تعریف کرد.
چطور نقشه قتلش را طراحی کردی؟
سعی کردم بیشتر با او رفاقت کنم و یک روز که در پارک بودیم و سالروز تولدم هم بود شوخی شوخی یک تسمه به گردنش انداختم و خفه‌اش کردم.
چرا موضوع قتل را به دوست دیگرت اطلاع دادی؟
به حمید اطلاع دادم تا به او نشان بدهم که انتقام خود را گرفته‌ام. بعد وقتی داشتیم جسد را به بیرون شهر منتقل می‌کردیم مأمور پلیس ما را دید و قضیه لو رفت.
اتهام‌ات را قبول داری؟
بله قبول دارم.
آیا کسی در کشتن مقتول کمکت کرد؟
نه، هرگز. من به تنهایی او را کشتم.
پشیمان هستی؟
بله در این مدت که در کانون اصلاح و تربیت بودم فهمیدم که چه اشتباه بزرگی مرتکب شده‌ام. ولی افسوس که دیر شده است!
در این جلسه، نماینده کانون اصلاح و تربیت که در جلسه رسیدگی به پرونده حضور داشت گفت: متهم نوجوان شخصیت نابهنجاری دارد و رفتارهای خشونت‌گرانه‌اش حاکی از این موضوع می‌باشد که نیازمند بررسی است.
در پایان جلسه محاکمه، دادرسان دادگاه وارد شور شدند تا رأی خود را درباره متهم صادر کنند.

302

کلید واژه‌ها : قصاص - قتل -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه

به گزارش "ورزش سه"، مدیران باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس این هفته در یک جلسه مهم دور هم جمع می‌شوند تا درباره یک قانون بحث برانگیز تصمیم گیری کنند.

سایت اتلتیک خبر داده اکثر باشگاه‌های لیگ برتری می‌خواهند قانونی را وضع کنند که سقف خرید باشگاه‌ها را محدود کند. این قانون که قرار است آن را "سقف دستمزد" بنامند، روز دوشنبه مورد بحث قرار می‌گیرد.

بر اساس این مفهوم، سقف دستمزد عملاً مقدار هزینه‌ای را که هر باشگاهی می‌تواند در تیمش سرمایه‌گذاری کند، محدود می‌کند و آن را به چند برابر آنچه کم‌درآمدترین باشگاه از حق پخش و معاملات تجاری لیگ دریافت می‌کند، کاهش می‌دهد.

اگر این قانون مطابق جدول فصل گذشته از ابتدای فصل جاری اعمال می‌شد، حداکثر هزینه قانونی حدود 550 میلیون یورو بود، یعنی پنج برابر حدود 110 میلیون یورویی که ساوتهمپتون قعرنشین با درآمد متمرکز به دست آورد.

بدین ترتیب جای تعجب وجود ندارد که این ایده در میان باشگاه‌هایی که کمتر از باشگاه‌های بالانشین جدول درآمد کسب می‌کنند، محبوب باشد. باشگاه‌های میان و حتی پایین جدولی این قانون را راهی برای جلوگیری از ولخرجی باشگاه‌های بزرگ می‌دانند. بدون این قانون، آن‌ها نگران هستند که تعادل رقابتی بین باشگاه‌های لیگ برتر بیشتر از قبل از بین برود.

منچستریونایتد، منچسترسیتی و چلسی با این قانون مخالف هستند و اعتقاد دارند که این طرح، قانون رسمی بریتانیا را نقض خواهد کرد. در شرایط کنونی چلسی این مرز را رد کرده است و سیتی هم فاصله چندانی با عبور از آن ندارد.

دیگر خبرها

  • حکم سینماگر مطرح لغو شد ؛ صدور دستور محاکمه جدید
  • تهیه‌کننده متهم به تجاوز، باید دوباره محاکمه شود
  • ویدیو/ مسعود رجوی همکار و نفوذی ساواک بوده است؟! 
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • (ویدئو) تصاویر هولناک از کفتار‌هایی که به خودشان هم رحم نمی‌کنند | خوردن گوش یک کفتار توسط دوستش!
  • ببینید | اردوغان جنجال به پا کرد؛ شانه زدن موهای رئیس‌جمهور هنگام ورود به دادگاه
  • ببینید | روایتی از آنچه در جلسه آغازین دور جدید دادگاه منافقین گذشت
  • لیبرال دموکراسی پایبند هیچ قانونی نیست/تاریخ پراز جنایت استکبار
  • قصاص یک زن و ۲ مرد در زندان
  • جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه