Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@04:56:07 GMT

سخنی با رئیس‌جمهور و انتخاب وزاری دولت‌دوازدهم

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۱۸۷۲۰

سخنی با رئیس‌جمهور و انتخاب وزاری دولت‌دوازدهم

وبلاگ>اوشال، سید جمشید - اخیرا شایعاتی برای انتخاب وزاری دولت دوازدهم در سایت ها و کانال های مجازی مطرح میشود که قدری نگران کننده هستند .

حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم .

بنده از سال 1392 یکی از حامیان و طرفداران جدی جنابعالی بوده و هستم .

علت طرفداری بنده در ابتدا شعارهای شما بود و در ادامه مراجعه به عملکرد دولت شما با توجه به آمارها است و در این انتخابات نیز چون دیدم عملکرد شما در بخش اقتصادی ایجاد حرکت نه جهشی بلکه حرکتی آهسته برای خروج اقتصاد کشور از وضعیت رکود است لذا در مقام دفاع از شما ایستادم و هنوز هم بر این نگاه به شما اعتماد دارم و پشتیبان شما هستم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا شایعاتی در ارتباط با انتخاب وزیران در کابینه دوازدهم در سایت ها و شبکه های ارتباطی مجازی مشاهده میشود که ظاهرا زنگ خطری است برای آینده کشور و لذا بر خود واجب دیدم همانطوری که در انتخابات برای رقیبان شما در مقابل دیدن و شنیدن شعارها و اهداف بی منطق قلم بزنم و سخن بگویم امروز نیز برای انتخاب وزیران در جایگاه یک شهروند بنویسم و بگویم .

جناب آقای دکتر روحانی عزیز .

اشخاصی که در لیست ها مشاهده میشوند تعدادی از ایشان ظاهرا وزیران ناکارآمد و تقریبا رفوزه شده دولت آقای هاشمی و دولت آقای خاتمی در دهه 70 و ابتدای دهه 80 بوده اند ؟

اگر این شایعات صحت دارد ، سئوالی ایجاد میشود :

آیا جنابعالی وام دار دولت های آقای هاشمی و آقای خاتمی هستید ؟

به استحضار رئیس محترم جمهور منتخب محبوب ملت ایران برسانم که :

مطمئن باشید انتخاب شما توسط گروه هاشمی و خاتمی نبود بلکه تشخیص و اراده ملت ایران و اعتماد به شعارها و اهداف شما بود که منتخب بیش از 24 میلیون رای شدید و رئیس جمهور 80 میلیون ایرانی مصمم به داشتن ایران آباد و مستقل و سرفراز و مقتدر و عزتمند هستید .
به عبارت ساده تر شما وام دار و متعهد به 80 میلیون ایرانی هستید .

جنابعالی قول هایی دادید که ما منتظر اجرای آن هستیم و حتما و قطعا کمکتان هم میکنیم .

مطمئن هستیم شما توان اجرای این قول ها را دارید .

به لحاظ ساختار اجرایی کشور ، این قول ها و اهداف باید در بدنه دولت و توسط وزرای انتخابی شما و مدیران کارآمد کار بلد و حرفه ای محقق شوند و مردم در آینده بسیار نزدیک شاهد تحقق آن ها خواهند بود . ان شاء الله

جناب آقای دکتر روحانی عزیز .

جنابعالی که رئیس جمهور تازه کاری نیستید و بحمدلله در مرحله دوم دوره مدیریتی خودتان تجربه ای ارزشمند دارید .

بحران های مختلف را پشت سرتان گذاشتید و بحمدلله در این آزمایش در مقابل رهبری معظم انقلاب و مردم سربلند بودید .

ما نمیدانیم که این شایعات صحیح است یا غلط اما میدانیم و مطمئنا شما بهتر میدانید که :

1- شهروندی که بیکار و فقیر است ، شهروندی که دخل و خرج زندگیش برابر و متعادل و متناسب با قیمت های در کشور نیست و همیشه حسرت میخورد اگر در حقوق شهروندی چیزی از این موضوعات نوشته نشده یا به آن ها اشاره نشده این، حقوق شهروندی را نمیخواهد بلکه او حسن معاش متناسب با نیازهای زندگیش میخواهد .

2- او بدنبال کار سیاسی و اجتماعی و فرهنگی یا امثال اینها و سیاهی لشگر شدن ها نیست او بدنبال حل مشکلات زندگی خود از جمله داشتن کار دائم و سالم و با پشتوانه برای تامین امروز و آینده خود و برای سیر کردن شکم خانواده و سلامت خانواده و تحصیل و تربیت فرزندانش و مسکن و پوشاک و رفاه و حسن معاشرت با خانواده و بستگان و دوستان است . به همین دلیل او به شما اعتماد کرد و به یارانه های عجیب و غریب نه گفت .

3- او از شما میخواهد حقش ضایع نشود و در کشور عدالت باشد و فساد و رانت نباشد.

4- او میداند حل و فصل امور سیاسی و فرهنگی و اجتماعی باید در احزاب و سازمان های مردم نهاد و موسسات فرهنگی و توسط نخبگان و فرهیختگان و متخصصانش محقق شود . اما اولویت اول او زندگی و بودن و خوب زندگی کردن است و این حق اوست .

5- پس باید کار و اقتصاد و معاش و رفاه و تامین آینده مردم که امروز شکل میگیرد از سیاست بازی ها و جناح بازی ها بدور بیفتد و توسط آدم های حرفه ای امین و صالح و در دست توانمند این اشخاص بیفتد و محقق شود .

جناب آقای دکتر روحانی عزیز .

مطمئنا به فکر توسعه یافتگی و تحقق ایران 1404 در 8 سال آینده هستید . توسعه یافتگی با الگوی ایرانی - اسلامی و مطابق سیاست های چشم انداز یعنی تحقق تمامی یا اکثر شعارهای شما.

مطمئنا میدانید ما باید در سال 1404 کشور اول منطقه جنوب غرب آسیا شویم و همسایگان در کشورهای منطقه جنوب غرب آسیا بیکار ننشستند و ببینند ما چه میکنیم بلکه با شتاب مضاعف بدنبال دستیابی به جایگاه اول بودن در منطقه هستند .

در این برنامه توسعه یافتگی که قدم اول ورود به محیط پیشرفت ایرانی اسلامی و جهانی شدن ایران اسلامی است دولت و کشور باید دارای برنامه و مدیرانی باشد که بتوانند رشد اقتصادی و تورم حدود 10 درصدی در کشور با تعداد بیکاران کشور که قول رفع مشکلاتشان را دادید همراه و همسو نمایند . یعنی تولید و اشتغال مداوم و مستمر و این یعنی :

1- پاک شدن موضوع فقر و محرومیت در کشور و تامین زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری برای ایجاد توازن عمومی و حداقل های زندگی برای تمامی کشور و حل بحران آمایش جمعیتی و مهاجرت روستائیان و حل مشکل حاشیه نشینی ها که ناشی از نبود آب و برنامه مناسب و الزام آور برای حفظ معاش و فرصت های کار در روستا هستند

2- خروج از رکودی که ناشی از بی برنامگی دولت های قبل بود و دولت فعلی شما وارث آن شد ، نیاز به کار مدبرانه و جهادی با حداقل بروکراسی شفاف ضد فساد و رانت و باند بازی و جهش به سمت تحقق نظریه و برنامه های اقتصاد مقاومتی که قولش را دادید .

3- به روز رسانی توانمندی اقتصاد و نوآوری و نوسازی و اصلاح الگوهای کار و مصرف در واحدهای صنعتی و تولیدی و خدماتی و توزیعی کشور که سالیان سال است در رقابت ها منطبق با استانداردهای روز نیستند و متاسفانه دارای صرفه و توجیه اقتصادی برای ادامه کار نمیباشند که در نهایت با ادامه این روند مجبور به تعطیل و اضافه شدن به خیل بیکاران خواهند بود .

4- مطالعه و محاسبه حداقل های زندگی و بازنگری در دخل و خرج و زندگی مردم ، بگونه ای که مردم بتوانند تا پایان هر ماه با آن حقوق بدون دغدغه زندگی کنند و حداقل نیاز غذایی و سلامت و پوشاک و مسکن و تحصیل خود را داشته باشند و باید این حداقل حقوق کفاف زندگی ایشان را بدهد .

5- و در نهایت تحقق شعار تدبیر زندگی خوب مادی و معنوی برای هر ایرانی و امید در زندگی عزتمند و مستقل و با آبرو برای امروز و فردای بهتر تمامی ایرانیان و مسلمانان جهان

جناب آقای دکتر روحانی عزیز .

مطمئنا جنابعالی در جایگاه رئیس جمهور با تجربه و توانمند ایران اسلامی خوب میداند که :

دولت دوازدهم ریل گذار دولت های قبل و بعد از سال 1404 یعنی سال ورود به مرحله ایران توسعه یافته میباشد و حداقل نیاز به ورود مرحله توسعه یافتگی مواردی است که بخشی از آنرا خدمت شما نوشتم و ان شاء الله در مقالات بعدی بیشر و با اعداد و ارقام به آن توجه خواهد شد .

آیا دولت دوازدهم با اشخاصی که شایعاتی برای وزارت آنهاست توانمندی تحقق شعارهای شما و مواردی که به نظر میرسد حداقل نیازهاست را دارد.

آیا معیار شما در وزارت رفاقت و اطاعت محض است یا اینکه وزیران شما باید دارای تعهد و تخصص و انگیزه و برنامه و آشنایی و باور به تحقق شعارهای شما داشته باشند .

اگر بلی ما هم در کنار شما جاده صاف کن این اهداف هستیم .

اما خدایی کاری کنیم تا پایان همین سال در مقابل مردم خجل نشویم.

یا علی به سید علی

با احترام و ارادت - سید جمشید اوشال

شنبه 20 خرداد 1396

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد

«اسدالله بادامچیان» دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص اهمیت دور دوم انتخابات مجلس به خصوص در حوزه تهران، گفت: انتخابات مرحله دوم مجلس دوازدهم نزدیک است و طبیعی است که این فرآیند بخشی از این مجلس است، زیرا در مجلس حتی یک نماینده هم موثر است و آن به این علت است که گاهی یک وزیر با یک رأی انتخاب می شود یا برعکس آن رأی نمی آورد و این موضوعی است که در گذشته اتفاق افتاده و شاهد آن بوده ایم.

وی افزود: بنابراین در دور دوم انتخابات حتی اگر یک نفر باقی مانده باشد، باید تلاش شود این یک نفر، فرد موثر، متخصص، کارشناس و مفید برای مجلس و مردم باشد؛ مخصوصاً اینکه در این دوره هم نظر مقام معظم رهبری به تحول در مجلس است تا مشکلات کشور حل شود.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با اشاره به برخی مشکلات کلان اقتصادی کشور، تاکید کرد: اگر ما مسأله ارز یا گرانی ها و تورم را داریم و ادامه دار است و حل نمی شود، اینها نیازمند آن است که مجلس مقتدر و قوی با یک پشتوانه مردمی شکل گیرد که در آن بتوانند هم سیاست های دولت را مورد بررسی و تایید یا نقد قرار دهند و هم اینکه در انتخاب وزرا و مسوولان ذی ربط دقت لازم را انجام دهند. در نتیجه اگر مسوولی توانمندی به خرج نداد، او را کنار بگذارند.

بادامچیان با اشاره به ۴۵ کرسی باقی مانده در انتخابات مجلس دوازدهم، اذعان کرد: در سراسر کشور ۴۵ نفر برای مجلس باقی مانده که تعداد بالایی است و نقش این تعداد نماینده مسلماً در کارایی یا خدایی نکرده در ناکارایی مجلس موثر است، زیرا ملت اگر بخواهد مشکلات و مسائل آن حل شود، اولین انتخاب آنها، مسأله نمایندگان مجلس است تا با نظارت قوی مجلس این کار انجام شود.

نماینده ادوار مجلس بیان کرد: ان‌شاالله در دور دوم هم ملت ما حضور خوب و گسترده ای در انتخابات خواهند داشت که البته در تهران باید از بین ۳۲ نفر، ۱۶ نفر را انتخاب کنند.

وی افزود: یک نماینده مانند «مدرس» در مجلس می تواند آن همه کار کند و یک نماینده مثل «تدین» می تواند آن همه خیانت کند؛ بنابراین مهم اینجا است که بین این ۳۲ نفر عناصر آنچنانی که خدایی نکرده اهل خلاف باشند، نداریم ولی بالاخره میان این افراد باید توجه شود که کدام اصلح و شایسته‌تر هستند؛ لذا امیدواریم مردم ما، چه در تهران و چه در شهرستان ها محکم در این زمینه بایستند و انتخاب کنند.

فردی انتخاب شود که برای گام دوم انقلاب اثرگذار باشد

بادامچیان با اشاره به فعالیت گروه های سیاسی در آستانه مرحله دوم انتخابات مجلس، گفت: طبعاً گروه های سیاسی نظرات خود را خواهند داد و ما هم در حزب موتلفه اسلامی ضمن دعوت مردم به حضور و مشارکت گسترده و انتخاب از بین این افراد که همه آنها بنا به تایید شورای نگهبان آمدند، توصیه می کنیم فردی که برای مجلس و گام دوم انقلاب، تمدن نوین اسلامی، جامعه نمونه اسلامی و برای دولت مناسب تر است، انتخاب شود.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه اولویت مجلس دوازدهم را چگونه ارزیابی می کنید، اظهار کرد: ما در حزب موتلفه اسلامی اعلام کردیم نماینده مجلس دوازدهم چهار اولویت اصلی دارد که اولین آن بودجه است، زیرا مسأله اصلی در کشور ما بودجه است؛ ضمن آنکه ثبات قیمت‌ها، موضوع آب و اصلاح نظام اداری نیز اولویت های دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: بودجه باید به گونه‌ای تنظیم شود که از این وضع موجود خارج شود، چرا که در وضع موجود بودجه، تکالیف بودجه ای که بر اساس قانون گذاری یک ساله است و می تواند برای کشور مفید باشد، بایستی خارج شود و کل دریافت های دولت وارد بودجه شود و به خزانه نرود. در اصل قانون اساسی هم این است که کل دریافت و کل پرداخت های دولت در چارچوب ردیف های تعیین شده از طرف نمایندگان باشد. اگر این امر محقق شود، آن وقت مشکل سو استفاده، ریخت و پاش‌ها، حقوق نجومی و خرج های زائد از بین می رود.

نماینده ادوار مجلس ادامه داد: باید مشخص شود مثلاً فلان دستگاه در مورد فلان پروژه و کار چقدر زمان برای انجام وظیفه نیاز دارد و اگر این مبلغ عظیمی در اختیار آن سازمان قرار می گیرد، باید مشخص شود که برای چه موضوعی است؛ لذا این طور نباشد که صرفاً اعلام کنند فلان دستگاه به این مقدار پول نیاز دارد. بنابراین موردی که مهم است و باید در اولویت اول قرار گیرد، بودجه است.

بادامچیان با اشاره به اولویت دوم در مجلس دوازدهم، اذعان کرد: اولویت دوم، مسأله ثبات قیمت ها است. دولت باید مجلس را موظف کند که حق گران کردن چیزی را ندارد. اگر این ثبات قیمت پدید آید، هم مشکلات اقتصادی حل خواهد شد، هم مسأله هزینه ها تنظیم می شود و هم اینکه تورم از بین می رود. رشد تولید و افزایش صادرات در ثبات قیمت ها است و این موضوعی است که به نمایندگان فراکسیون حزب موتلفه گفته ایم که در مجلس پیگیر آن باشند.

حل مشکل آب با طرح جامع و علمی توزیع آب در کشور

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به موضوع آب، بیان کرد: مسأله سوم کشور آب است. ما در کشوری بی آب نیستیم، اما کمبود آب داریم و می توانیم با یک مدیریت صحیح و با طرح جامع و علمی توزیع آب در کشور این مشکل را حل کنیم.

وی ادامه داد: اولویت چهارم برای مجلس مسأله نظام اداری است، نباید نظام اداری به گونه ای باشد که بگویند بودجه عمرانی نداریم چون بودجه جاری کل دریافتی های بودجه را می بلعد، بنابراین بودجه عمرانی باید تامین شود. از طرفی می توانیم با نظام کارفرمایی، کارگری و اداری و با ثبات اقتصادی مسائل را حل کنیم.

بادامچیان اذعان کرد: برای مجلس دوازدهم چهار اولویت مهم داریم و اینکه من در حال حاضر می گویم برای این است که سایر نمایندگان هم بدانند؛ هرکدام با هر سلیقه سیاسی که هستند، هیچ اشکالی هم ندارد و باید به همه سلیقه ها احترام گذاشت زیرا همه فرزندان این کشور هستند، اما کاری کنند که مملکت به یک شکوفایی اقتصادی و تکامل برسد. به همین علت ما مجلس دوازدهم را مجلس تحول و تکامل می دانیم، نه مجلسی که وضع موجود گذشته را اداره می کند.

کد خبر 6092821

دیگر خبرها

  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر صرفا با امضای رئیس جمهور؟ توصیه می‌کنم دوباره قانون را بخوانید
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است