Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سیدجلال ساداتیان» کارشناس مسائل بریتانیا در تشریح ابعاد گوناگون نتیجه انتخابات پارلمانی بریتانیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: نخست‌وزیر بریتانیا به امید این که بتواند در انتخابات زودهنگام به آرای حزب خود بیفزاید و از سوی دیگر با قاطعیت بتواند وارد گفت‌وگو با اتحادیه اروپا شود، اقدام به برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، فشارهای داخلی از جمله اصرار حزب ملی‌گرای اسکاتلند بر استقلال از بریتانیا یکی از دلایلی بود که ترزا مِی بحث انتخابات زودهنگام را به میان کشید تا بتواند با کسب اکثریت مطلق وجهه قانونی و سیاسی خود در لندن را افزایش دهد اما شاهد بودیم که حزب محافظه‌کار چیزی حدود ۱۲ کرسی از دست داد و حزب کارگر به رهبری «جرمی کوربین» توانست آرای خود را افزایش دهد.

وی ادامه داد: کوربین از گذشته موافق ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا بود اما احزاب ملی‌گرای اسکاتلند تهدید کرده بدوند که اگر بریتانیا از اتحادیه خارج شود، بدون تردید از پادشاهی بریتانیا که متشکل از اسکاتلند، ولز، انگلند و ایرلند است، خارج خواهند شد؛ از این نظر اگر خیزش اسکاتلند همانند گذشته ادامه پیدا کند، بدون تردید ایرلند برای خروج از مجموعه بریتانیا و استقلال، بیشتر تلاش خواهد کرد.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل با اشاره به ائتلافی بودن دولت آینده بریتانیا عنوان کرد: خروجی انتخابات فعلی نشان می‌دهد که موقعیت ترزا مِی در بریتانیا تا حدود زیادی ضعیف شده و نمی‌تواند دولت مستقل تشکیل دهد؛ از این جهت وی باید اقدام به تشکیل دولت ائتلافی کند که به نظر می‌رسد نمی‌تواند با حزب کارگر بریتانیا بر سر این موضوع توافق کند، چراکه تضادهای زیادی میان کوربین و بدنه حزب محافظه‌کار وجود دارد و از این نظر باید بگوییم که احتمال اینکه ترزامی به عنوان نخست‌وزیر بریتانیا با حزب ملی‌گرای اسکاتلند ائتلاف کند، بیشتر است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل عدم استقرار دولت مشخص حالت تعلیق پارلمان به وجود آمده است. این وضعیت زمانی بر پارلمان بریتانیا حاکم می‌شود که حزب مشخص و دولت مورد نظر بر پارلمان حاکم نباشد از این جهت به نظر می‌آید که محافظه‌کاران در صدد هستند تا برای کسب ۳۲۶ کرسی حداقلی، با حزب ملی‌گرای اسکاتلند ائتلاف کنند که البته در این بین باید امتیازهایی به اسکاتلند داده شود. از سوی دیگر، ترزا می در داخل بریتانیا خواهان ورود مستقیم به مذاکرات برگزیت است و احتمال دارد که این موضوع را با توجه به شرایط فعلی به بوریس جانسون وزیر خارجه کابینه خود بسپارد اما به هر ترتیب باید بگوییم شرایط فعلی بریتانیا یک وضعیت بلاتکلیفی نامشخص را نمایان می‌کند و باید منتظر باشیم تا ببینیم محافظه‌کاران و شخص ترزا می به سمت کدام حزب برای تشکیل دولت ائتلافی متمایل می‌شوند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۸۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پشنهاد فعلی مصر بهترین پیشنهاد داده شده به ما در ماه‌های اخیر است

یک منبع در جنبش حماس با تاکید بر اینکه پشنهاد فعلی مصر، بهترین پیشنهاد ارائه شده به این جنبش طی ماه‌های گذشته است، گفت که امکان دستیابی به توافقی در این زمینه طی روزهای آتی وجود دارد.

به گزارش ایسنا، یکی از مسؤولان جنبش حماس امروز سه‌شنبه پیشنهاد فعلی مصر را بهترین پیشنهاد ارائه شده به این جنبش طی ماه‌های گذشته دانست و ضمن اشاره به وجود اختلاف‌نظری درباره تعداد اسرایی که قرار است آزاد شوند، اظهار کرد: پیشنهاد مصر درباره قرارداد تبادل اسرا با اسرائیل و آتش‌بس در غزه مورد قبول دو طرف است.

به گزارش شبکه خبری «روسیا الیوم»، این منبع در حماس گفت: امکان دستیابی به توافقی طی روزهای آتی وجود دارد.

از سوی دیگر، رسانه‌های عبری در شبکه‌های اجتماعی نوشتند: «به نظر می‌رسد السنوار  برای تایید چراغ سبز داده است.»

امروز «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی این رژیم نشستی داشت.

همچنین قرار است کابینه جنگ رژیم صهیونیستی عصر امروز نشستی برای بررسی قرارداد تبادل اسرا و موضوع عملیات احتمالی رفح داشته باشد.

یک منبع آگاه از روند مذاکرات میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی به خبرگزاری «AWP» گفت: قرارداد میان دو طرف قریب‌الوقوع است و اگر برخی مشکلاتی که مانع از اجرای قرارداد شده، سریعا برطرف شوند، امکان امضای ان ظرف چند روز آینده وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حماس: پیشنهاد فعلی مصر بهترین پیشنهاد داده‌شده به ما در ماه‌های اخیر است
  • حماس: پشنهاد فعلی مصر بهترین پیشنهاد داده شده به ما در ماه‌های اخیر است
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • پیشنهاد پایداری به شانا برای تکمیل لیست در دور دوم انتخابات
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد