Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، ابراهیم کریمی عصر شنبه در آئین افتتاح بازارچه صنایع دستی و رونمایی از لوح ثبتی گنبدکاووس به عنوان شهر ملی فرش ترکمن که با حضور استاندار گلستان و مسوولان شهرستانی در محوطه برج تاریخی قابوس بن وشمگیر و تالار فرهنگیان این شهرستان برگزار شد، با اشاره به بازارچه‌های دائمی فروش صنایع دستی یکی از نیازمندی‌های این عرصه برای تکمیل حلقه‌ها از تولید تا مصرف است، اظهار کرد: برنامه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان ایجاد این بازارچه‌ها در سرتاسر استان گلستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر در سه شهرستان گرگان، گنبدکاووس و بندرگز بازارچه صنایع دستی راه‌اندازی شده است، افزود: در سایر شهرستان‌های استان گلستان نیز به مروز این بازارچه را راه‌اندازی می‌کنیم تا بتوانیم به سرعت محصول تولید شده را به بازار عرضه کرده و به دست مخاطب و علاقه‌مندان به هنر برسانیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان موضوع اشتغال و فروش را در حوزه صنایع دستی دو دغدغه بسیار مهم دانست و تاکید کرد: اگر بتوانیم بازارچه‌های صنایع دستی را راه‌اندازی کرده و به آنها رونق بخشیم می‌توانیم به هر دو دغدغه به صورت مشترک و یک‌جا رسیدگی کرده و آنها را مرتفع کنیم.

کریمی با تاکید بر اینکه آنچه امروز در گنبدکاووس رخ داده است اعم از موضوع معرفی به عنوان شهر ملی فرش ترکمن و همچنین راه‌اندازی بازارچه دائمی فروش صنایع دستی گنبدکاووس را به کانون توجه گردشگران تبدیل می‌کند، خاطرنشان کرد: رونق تولید و کارگاه‌های تولیدی صنایع دستی و حمایت بیشتر سازمان میراث فرهنگی از شهرهایی که ثبت ملی و جهانی دارند را از دیگر نتایج ثبت ملی و جهانی برخی آثار در گنبدکاووس خواهد بود.

وی از معرفی گنبدکاووس به عنوان نامزد شهر جهانی صنایع دستی و زیورآلات ترکمن به یونسکو خبر داد و گفت: در صوتی که مدیران شهرستان گنبدکاووس همکاری و حمایت لازم را صورت دهند می‌توانیم پایانه تخصصی صادرات صنایع دستی و مرکز تخصصی زیورآلات ترکمن را در این شهرستان راه‌اندازی کنیم.

انتهای پیام/و

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۲۰۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۵۹ شیء تاریخی از سوی یک خانواده ملایری به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا شد و پس از تعیین قدمت در مخزن‌های نگهداری و در موزه‌های استان در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

به گفته معصوم علیزاده این آثار تاریخی مربوط به دوره‌های پیش از تاریخ، تاریخی و دوره اسلامی است که پدر مسعود محبی، اهدا کننده این اشیاء، آنها را خریداری و در موزه شخصی نگهداری کرده است.

او همچنین گفت: این اشیاء قدیمی هم اکنون به رایگان در اختیار موزه‌های استان قرار گرفته است و با نام اهدا کننده در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر