Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نامه نیوز»
2024-05-06@20:27:22 GMT

رای نامزدهای انتخاباتی در محل تولدشان!

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۲۱۴۲۳

براساس نتایج تفصیلی آرای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، تعداد آرای حسن روحانی و ابراهیم رییسی در شهر محل تولدشان نسبت به نامزدهای دیگر بیشتر بوده است. بیش از سه هفته از برگزاری انتخابات دوزادهمین دوره ریاست جمهوری می‌گذرد و همچنان بحث و تحلیل‌ها درباره این انتخابات ادامه دارد؛ یکی از بحث های داغ بعد از هرانتخاباتی در سال های گذشته تعداد آرای هر نامزد پس از انتشار آمار تفکیکی نامزدها در هر استان و شهرهای مختلف کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمارهایی که نشان می دهد برای هر نامزد ریاست جمهوری در شهرهای مختلف چه اتفاقی رقم خورده و کدامیک در این شهرها از دیگران پیشی گرفته است.

به گزارش نامه نیوز، پنج شنبه هفته پیش بود که وزارت کشور نتایج تفصیلی انتخابات را در قالب جداولی با تفکیک شهرها بر روی سایت خود قرار داد؛ جداولی که آرای هر چهار نامزد ریاست جمهوری در آن به تفکیک اعلام شده بود. اما در کنار تمام اطلاعات کاملی که در این جداول آورده شده است، تعداد آرای هر نامزد در استان و شهر محل تولدشان هم جالب است. به طوری که دو نامزد اصلی انتخابات 29 اردیبهشت یعنی حسن روحانی و سید ابراهیم رییسی در شهر محل تولدشان آرای بیشتری را نسبت به دیگر نامزدها کسب کرده و دو نامزد دیگر یعنی مصطفی میرسلیم و مصطفی هاشمی طبا رای کمتری را نسبت به نامزدهای دیگر به خود اختصاص داده اند.

در جداول زیر تعداد آرای هر چهار نامزد در استان و شهر محل تولدشان به تفکیک آورده شده است.

حجت‌الاسلام حسن روحانی

تعداد آرای صحیح استان سمنان

تعداد کل رای روحانی در استان سمنان

تعداد آرای روحانی در شهر سرخه، شهر محل تولد

390,795

182,279

9,008

حجت‌الاسلام ابراهیم رییسی

تعداد آرای صحیح استان خراسان رضوی

تعداد کل رای رییسی در استان خراسان رضوی

تعداد آرای رییسی در شهر مشهد، شهر محل تولد

3,397,037

1,903,067

903,451

مصطفی میرسلیم

تعداد آرای صحیح استان تهران

تعداد کل رای میرسلیم در استان تهران

تعداد آرای میرسلیم در شهر تهران، شهر محل تولد

6,076,232

82,625

47,229

مصطفی هاشمی‌طبا

تعداد آرای صحیح استان اصفهان

تعداد کل رای هاشمی طبا در استان اصفهان

تعداد آرای هاشمی‌طبا در شهر اصفهان، شهر محل تولد

2,503,216

18,027

6,446


منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۲۱۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم

سه نماینده استان زنجان در بهارستان با برگزاری انتخابات یازدهم اسفند مشخص شدند و تعیین تکلیف دو نماینده دیگر در حوزه‌های انتخابیه زنجان- طارم و خدابنده به دور دوم کشیده شد و نبی‌الله محمدی و سیدمحمد اسماعیلی در دور دوم انتخابات مجلس به رقابت می‌پردازند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، چند روز دیگر بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه زنجان و طارم نمانده است، در حوزه انتخابیه زنجان و طارم دو کاندید رقابت می‌کنند و فضای رقابتی بین این دو نماینده حکم‌فرماست، در این گزارش بر آن شدیم تا به معرفی نامزدهای راه پیدا کرده به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه بپردازیم.

نبی‌الله محمدی متولد ۱۳۵۷ است، مقطع ابتدایی را در مدرسه اسرافیل گنجی و راهنمایی را در مدرسه حافظ و دبیرستان را در مدرسه قدس زنجان سپری کرد و بعد از گذراندن دوره کارشناسی در ابهر رشته مدیریت دولتی در قزوین را در مقطع ارشد ادامه داد و مقطع دکتری را در دانشگاه آزاد اسلامی علوم تحقیقات تهران در رشته مدیریت دولتی با معدل الف به پایان رساند.

وی تدریس را از سال ۱۳۸۱ به عنوان دبیر در هنرستان‌های کار و دانش هفتم تیر و ابوریحان و خوارزمی شهر خدابنده آغاز کرد و در سوابق کاری‌اش رئیس اداره اداره ورزش و جوانان، رئیس دانشگاه پیام نور دیده می‌شود، سال ۱۳۹۳ از وزارت ورزش و جوانان و دانشگاه پیام نور به دانشگاه آزاد اسلامی منتقل می‌شود و به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه در رشته مدیریت دولتی مشغول امر پژوهش و تدریس است.

ارائه بیش از ۶۰ مقاله علمی در مجلات معتبر علمی داخلی و خارجی با موضوعات مدیریتی و سیاسی و خط مشی‌گذاری و بودجه‌ریزی و تألیف کتاب‌های کارآفرینی سازمانی و مدیریت امور استخدامی با رویکرد راهبردی بخشی از فعالیت‌های علمی وی است، این داوطلب یازدهمین دوره انتخابات حوزه انتخابیه زنجان و طارم در دور اول ۲۶۶۷۰ رأی را کسب کرد.

محمد اسماعیلی، نیز کارشناس علوم سیاسی کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم رئیس مجمع نمایندگان شمال غرب کشور در مجلس نهم و فرمانده گروهان و جانشین گردان (جانشین شهید حمید باکری) در دوران دفاع مقدس را در کارنامه خود دارد.

وی رئیس ستاد تیپ ٣۶ انصار المهدی استان زنجان، معاون هماهنگ‌کننده سپاه منطقه زنجان، فرمانده ناحیه مقاومت زنجان و جانشین سپاه استان زنجان نیز از دیگر سوابق کاری‌اش است، میزان آرای این کاندید در دور اول ۱۹۱۶۶ بود.

کد خبر 750362

دیگر خبرها

  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی از صدا و سیمای فارس
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • ۱۴۸ شعبه آماده دریافت آرای انتخاباتی آبادان
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران