Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش ایسکانیوز به نقل از ایرنا دکتر نوید احمدی روزبهانی در آستانه برگزاری سومین سمینار ملی تومورهای سر و گردن، گفت: طی برگزاری این سمینار هر ساله یکی از سرطان های سر و گردن مورد بحث قرار می‌گیرد.


او افزود: امسال تومورهای حنجره و حلق تحتانی مورد بحث قرار خواهد گرفت و پزشکان کشور در خصوص آخرین دستاوردهای حوزه درمان، تشخیص و بهبود که در کشور امکانپذیرشده است به تبادل نظر خواهند پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر علمی سومین سمینار ملی تومورهای سر و گردن یاد آور شد: تومورهای بسیاری ناحیه سر و گردن را درگیر می‌کند که از جمله آنها می‌توان به تومور حنجره اشاره کرد.


او افزود: تومور حنجره با علایمی مانند اختلال در تکلمی و تنفس بروز می یابد و در تمام رده های سنی بروز پیدا می‌کند.
دکتر احمدی روزبهانی با توجه به شیوع سرطان حنجره در کشور، بیان کرد: شیوع این سرطان در کشور ما در سطح آمارهای جهانی است و از هر صد هزار نفر 2 تا 3 نفر را درگیر می‌کند.


این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: مهم ترین عامل بروز این سرطان استعمال دخانیات است البته عوامل دیگری مانند آلودگی هوا نیز مطرح شده است اما مجامع بیت المللی و نتایج تحقیقات انجام شده این عامل را به طور قطعی تایید نکرده است.


به گفته او، استعمال سیگار احتمال بروز سرطان حنجره را 10 تا 40 برابر افزایش می دهد.
این جراح سر و گردن در ادامه تصریح کرد: اگر فردی علاوه بر سیگار، الکل مصرف کند این احتمال تا 80برابر افزایش می‌یابد.
نوید روزبهانی یادآور شد:خوشبختانه پیشرفت های خوبی در حوزه تشخیص،درمان،بهبود و بازتوانی بیماران در کشور حاصل شده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان اظهار کرد: سومین سمینار تومورهای سر گردن19تا 20 مرداد در سالن همایش های بیمارستان میلاد برگزار می‌شود.

704

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۲۲۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان

رئیس اتاق بازرگانی الجزایر در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران از دستگاه شتاب‌دهنده خطی پزشکی امید بازدید کرد. تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده و ایران چهارمین کشور در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فناکمال حمنی؛ رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در رأس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود اما قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالا تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم شد.

به گفته وی، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان آمادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایران جزو 10 کشور سازنده دستگاه "شتاب‌دهنده خطی درمان سرطان" شد

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین دستگاه هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان‌دهنده قدرت ایرانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقلال در تبریز لرزید، هدیه دستیار یحیی به اوسمار! / جدال حنجره‌ها جای زانوها
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان