Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار با اعضای ستاد دیه کشور که در سالن محراب آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد، با اشاره به سالروز ولادت امام حسن مجبتی(ع) گفت: الگوی مواجهه امام حسن مجتبی (ع) در برخورد با دشمنان حیله گر زمان خود در حقیقت درسی ماندگار در سبک مواجهه با دشمنان شیطان‌صفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید ابعاد شخصیت امام حسن مجتبی(ع) به درستی برای جامعه امروز تشریح شود، افزود: امام حسن مجتبی(ع) یکی از بهترین الگوها برای خیریان و کارهای خیرخواهانه است و به دلیل همین خصلت برجسته اخلاقی امام حسن مجتبی(ع) ایشان را کریم اهل بیت(ع) نامیده‌اند.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها با اشاره به اینکه باید منش و روش اخلاقی امام حسن(ع) در جامعه الگو و اسوه عمل قرار گیرد، تصریح کرد: کتاب «صلح امام حسن (ع) پرشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» نوشته شیخ راضی آل یاسین با ترجمه پ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب یکی از آثاری است که به‌درستی به بیان این ابعاد تاریخ شیعه پرداخته است و مطالعه این کتاب در فهم سبک زندگی امام حسن(ع) بسیار مؤثر است.

آیت‌الله سعیدی بیان اینکه در جامعه اسلامی تمام امور خیریه‌ها باید در قالب صیانت شده‌ای اجرا شود، اظهار کرد: مجریان امور خیریه که به‌نوعی با مبانی خیرین جامعه اسلامی در ارتباط هستند باید توجه داشته باشند که در مسیر لوازم اجرایی آسیبی متوجه اصل امر خیر نباشد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها یکی از اولویت‌های ستادهای خیریه از جمله ستاد دیه کشور را رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد که متوجه مؤمنان است، افزود: ستاد دیه کشور در بررسی صلاحیت‌های زندانیان برای پرداخت دیه باید توجه داشته باشد که برخی از متهمان هستند که نه تنها جرم آنان غیرعمدی بوده بلکه این جرم از سوی دیگران متوجه آنان شده است.

آیت‌الله سعیدی ادامه داد: برخی از جرائم در نظام حقوقی وجود دارد که متهم پرونده خود مرتکب جرم نشده بلکه متهم فقط در نقطه‌ای قرارگرفته است که جرم متوجه او بوده این نیز بدون شک غیر عمد است.

امام جمعه قم با اشاره به این‌که تشکر عملی آزادشدگان از سوی ستاد دیه کشور الگوی شکر گذاری آن‌ها است، گفت: آزادشدگان از سوی ستاد دیه کشور بر اساس پیگرد عاطفی و دینی ستاد دیه کشور باید خود بانی آزادی دیگر زندانیان غیر عمد شوند.

آیت‌الله سعیدی در ادامه با اشاره به زمینه‌های ممکن برای سوء استفاده خاطیان تصریح کرد: ستاد دیه در بررسی‌های خود دقت داشته باشد که این آزادی نباید زمینه آرامش روانی ایجاد جرم را فراهم آورد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها یادآور شد: ستاد دیه کشور باید آزادی آن دسته از زندانیان را که آزادی آن‌ها موجب ایجاد اشتغال و رونق بازار کسب کار می‌شود در اولویت قرار دهد زیرا آزاد شدن این افراد از وقوع جرائم بعدی در اثر بیکاری جلوگیری کرده و خود زمینه ای برای پیشگیری از سایر جرائم می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۲۳۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) به‌مناسبت دهه کرامت
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند