Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 7 از برپایی پایگاه های اوقات فراغت تابستانی دراین منطقه خبر داد و گفت: در نظر داریم با اجرای این طرح با بالا بردن سطح آگاهی دانش‌آموزان بر میزان مشارکت‌ پذیری و مشارکت‌جویی آنها بر شناخت توانمندی‌های فردی و بروز استعدادهای آنها کمک کنیم.

به گزارش ایسنا، محمد رضا غلامی گفت: اداره آموزش های شهروندی منطقه، با مشارکت و همکاری سایر ادارات معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه اقدام به تشکیل پایگاه های اوقات فراغت تابستانی در سطح این منطقه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پایگاه‌های اوقات فراغت در مدارس تقوی، بیت الهدی، فروغ علم، کرکه آبادی و ضیغمی تشکیل می شود و در این مدارس برنامه‌های اجرایی با رویکرد آموزشی، تبلیغی و تفریحی با عناوین مختلف برگزار می شود.


معاون شهردار منطقه 7 با اشاره به اینکه تفریح از دیدگاه اسلام، انسان را از ملالت کارهای یکنواخت زندگی رهایی می‌بخشد، تصریح کرد: با توجه به وجود ظرفیت‌های منطقه‌ای مانند مساجد، مدارس و سرای محلات، معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه در نظر دارد در جهت هدفمند و هم‌افزا نمودن برنامه‌های اوقات فراغت دانش آموزان و با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود به پرورش خلاقیت، خودشکوفایی، رشد مهارت‌ها، تقویت اعتماد به نفس، تجربه شخصی و درونی احساس ارزشمند بودن در دانش آموزان بپردازد.


وی ادامه داد: طرح تبلیغی نسیم بهشت، برگزاری دوره آموزشی مهارت های زندگی، اجرای نمایش های خیابانی ، برگزاری اردو، دوره های آموزشی پیشگیری از رفتارهای پرخطر، ارائه خدمات مشاوره روانشناسی به دانش آموزان و والدین، تهیه و توزیع اقلام آموزشی سلامت محور، ارائه تسهیلات و تخفیفات نیم بهاء تفریحی ورزشی ویژه دانش آموزان، برگزاری فعالیت های رقابتی، انفرادی و تیمی از جمله برنامه های متنوع در پایگاه های اوقات فراغت است.
به گفته معاون امور اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 7 برگزاری تورهای تفریحی و گردشگری با هدف ایجاد روحیه نشاط در کودکان و نوجوانان و همچنین جلوگیری از استفاده بی رویه آنها از فضای مجازی در زمان فراغت نیز از دیگر برنامه های تابستانی در این منطقه است.


بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 7، وی تاکید کرد: این برنامه های آموزشی، گردشگری و تفریحی از تاریخ 10 تیرماه آغاز و تا 1 شهریور ماه سال جاری به صورت رایگان اجرا خواهد شد که علاقمندان می توانند جهت ثبت نام برای شرکت در این برنامه های تابستانی، به مدارس مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۲۸۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است