Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@05:33:57 GMT

آیا گلکسی نوت ۸ حسگر اثر انگشت خواهد داشت؟

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۲۸۱۸۵

آیا گلکسی نوت ۸ حسگر اثر انگشت خواهد داشت؟

خبرگزاری میزان- ه تازگی گزارش‌هایی به دست آمده که از حذف حسگر اثر انگشت در گلگسی نوت ۸ خبر می‌دهند. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به تازگی گزارش‌هایی به دست آمده که از حذف حسگر اثر انگشت در گلگسی نوت ۸ خبر می‌دهند. بعد از آن‌که سامسونگ با وجود تعبیه حسگر عنبیه چشم، سنسور اثر انگشت را هم در پشت گوشی گلکسی اس۸ ترتیب داد، انتقادهای زیادی به این سبک طراحی وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل به نظر می‌رسد در مدل جدید پرچم‌دار نوت دیگر شاهد این اتفاق نباشیم.

البته پیش از این شایعاتی به گوش رسید مبنی بر این که به‌جای اختصاص کلیدی فیزیکی برای حسگر اثر انگشت، کاربران با کشیدن انگشت خود روی نمایشگر نوت ۸ قادر خواهند بود که قفل گوشی را باز کنند. هم‌چنین شنیده شده که سامسونگ با یک شرکت در جهت ساخت این سنسور مشارکت می‌کند.

اگر بازه زمانی باعث محدودیت قدرت مانور سامسونگ شود، شاید بازهم شاهد تکرار سبک طراحی گلکسی اس۸ در پرچم‌دار آینده نوت یعنی گلکسی نوت ۸ هستیم که اینخبر خوبی نیست. از طرفی شنیده شد که نمایشگر گلکسی نوت ۸ مثل گلکسی اس۸ کم‌حاشیه و خمیده است. این سبک طراحی باعث می‌شود تا سامسونگ از فکر طراحی کلید هوم و قرار دادن حسگر اثر انگشت روی آن بیرون بیاید.
اما یادمان باشد که همین تفکر باعث نشد تا سامسونگ را از اختصاص سنسور اثر انگشت روی قاب پشتی گوشی گلکسی ۸ بازدارد. به همین دلیل است که شایعات مختلف از جهت‌گیری‌های متنوع این شرکت کره‌ای در محصول جدید و آینده گلکسی نوت خبر می‌دهند. هنوز به‌طور قطع مشخص نیست که سامسونگ برای گلکسی نوت ۸ چه فکری در سر دارد تا فاجعه انفجار باتری‌های گلکسی نوت ۷ را با ارائه محصولی هیجان‌انگیز جبران کند؟/انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. منبع: دیجی کالا

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۲۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلا یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچ یک از این فیلم‌ ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریبا اکثر آثار اینگونه‌اند.

این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلا یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلا در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در این جا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلا زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

کد خبر 6092816 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • سامسونگ در فصل اول ۲۰۲۴ به‌لطف هوش مصنوعی، سود خود را ۱۰ برابر کرد
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • آیا بلینکن می‌تواند اثر انگشت خود را بر تاریخ بگذارد؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)