Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی رییس جمهوری تعهد دولت به اجرای کامل منشور حقوق شهروندی را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: رییس جمهور و دولت تدبیر و امید پای اجرای کامل مفاد منشور حقوق شهروندی به عنوان یک اعتقاد راسخ ایستاده‌اند.
صدای ایران - حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری در ضیافت افطار انجمن اسلامی جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر اینکه منشور حقوق شهروندی یک برنامه تشریفاتی و یا ژست سیاسی نبود، گفت: برنامه دکتر روحانی در دولت دوازدهم اجرای منشور حقوق شهروندی با توجه به تمام ابعاد و زوایای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون حقوقی رییس جمهوری با اشاره به اینکه در منشور حقوق شهروندی تمام ابعاد و ساحت‌های حقوقی، فردی و اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: در اجرای منشور حقوق شهروندی اجرای آن بخشی که در اختیار قوه مجریه قرار دارد از مدت‌ها پیش آغاز شده و به مرور در حال تکمیل و گسترش است و بخشی که در اختیار سایر قوا قرار دارد را نیز دکتر روحانی به عنوان مجری قانون اساسی پیگیری خواهد کرد تا با تفاهم و همدلی به اجرا درآید.
انصاری در این دیدار همچنین با تبریک میلاد امام حسن مجتبی(ع) و آرزوی بهره مندی ملت ایران از برکات ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: در جمله کوتاهی از امام حسن مجتبی(ع) می‌توان همه نگاه اسلام به دنیا، آخرت و انسان و انسانیت را درک کرد آنجایی که می‌فرماید برای دنیایت آنچنان تلاش کن که گویی در این جهان ابدی خواهی بود و این موضوع در مقابل دنیاگریزان و ظاهر پیشگانی است که مسئولیت اجتماعی این جهانی را رها کردند امام حسن(ع) هم چنین می‌فرماید برای آخرت نیز به گونه‌ای عمل کن که گویا فردا در این جهان نخواهی بود. لذا باید انسان سبک‌بال بوده و هر روز اعمال خویش را مورد حسابرسی قرار دهد.
معاون حقوقی رییس جمهور در ادامه با تسلیت فاجعه دردناک تروریستی اخیر در تهران، گفت: دکتر روحانی گویاترین واکنش را نسبت به حادثه تروریستی مجلس و مرقد امام راحل داشت مبنی بر اینکه تروریست‌ها، عاملان و اربابان آنها انتقام مردم‌سالاری را از مردم ایران گرفتند. به تعبیر ایشان برخی از حامیان تروریست‌ها که حتی صندوق رأی را نمی‌شناسند بعد از حماسه باشکوه 29 اردیبهشت و حضور متعهدانه مردم در بزرگداشت امام راحل به دنبال انتقام از مردم ایران برآمدند.
انصاری خاطر نشان کرد: در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی دمکراسی در ایران روند تکاملی و بلوغ را طی می‌کند. البته باید توجه داشت که دمکراسی در همه کشورها با فراز و فرودهای بسیاری مواجه بوده است، اما مسیر دمکراسی و مردم‌سالاری در ایران در مقایسه با دیگر کشورها مسیری هموارتر و دارای شیب صعودی بیشتری بوده است.
معاون حقوقی رییس جمهوری گفت: در انتخابات گذشته سخنان زیادی گفته شد و اقدامات فراوانی هم صورت گرفت، اما در این میان، مردم ایران سخن درست را شنیده و بعد در سنجش وجدان خود انتخاب احسن و اصلح را انجام دادند و باید توجه داشت که قرآن کریم، شنیدن را نعمت بزرگی برای جامعه می‌داند و اینکه پیشوای جامعه حتی باید حرف‌های تکراری مردم را بشنود چرا که این موضوع برای جامعه خیر است.
انصاری همچنین با گرامیداشت یاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، گفت: ایشان حق بزرگی بر گردن انقلاب اسلامی دارند و در تشویق ورود دکتر روحانی به صحنه انتخابات نقش بسیار مهمی داشتند.
معاون حقوقی رییس جمهوری با اشاره به فشارهای سنگینی که در طول حدود 4 سال گذشته بر دولت یازدهم وارد شده، گفت: حقیقتاً باید گفت که این فشارها، ملال‌آور و شکننده بود و معتقدم هیچ دولتی طی 38 سال گذشته به اندازه دولت دکتر روحانی در تنگناهای سنگین قرار نداشت چرا که مطالبات رو به افزایش، مشکلات فزاینده و امکانات اندک بود.
انصاری با تجلیل از همه نقش‌آفرینان در انتخابات باشکوه اخیر ، گفت: باید از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و تلاش‌های جریانات سیاسی، احزاب، گروه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد و بخصوص اساتید و دانشجویان که واقعاً سنگ تمام گذاشتند تقدیر و تشکر کرد. همچنین مراجع سیاسی کشور در این انتخابات بویژه سیدمحمد خاتمی مرد نجابت و تجسم اخلاق و ادب ایرانی و نیز بیت امام راحل و آیت‌الله سیدحسن خمینی، دکتر جهانگیری و حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری در این انتخابات به خوبی نقش‌آفرینی کردند.
به نقل از ایسنا، معاون حقوقی رییس جمهوری اضافه کرد: در انتخابات اخیر پیوند ارزشمندی میان اصولگرایان اعتدال‌طلب و اصلاح‌طلبان اعتدال‌جو و علاقمندان ایران بوجود آمد و همراهی، همزیستی و تلاش مشترک سیاسی شکل گرفت.
انصاری تصریح کرد: مردم در این انتخابات علی‌رغم همه تبلیغاتی که انجام شد، نشان دادند که اهل انصاف و تشخیص درست هستند.معاون حقوقی رییس جمهوری گفت: دولت دوازدهم حتماً دولتی جوان‌تر و فعال‌تر خواهد بود و تمامی وعده‌های دکتر روحانی در حوزه‌های مختلف، اجرایی و عملیاتی خواهد گردید.
انصاری خاطر نشان کرد: ما دوران کنونی را دوران رفاقت و همراهی برای پیشرفت کشور می‌دانیم و امیدواریم همه طرف‌ها پرونده انتخابات را ببندند و با تقویت امید در مردم، مسیر توسعه کشور را هموارتر سازند و از رسانه ملی نیز توقع داریم که با دولت و آقای روحانی مهربان‌تر رفتار کند تا مردم بتوانند خدمات دولت را از رسانه ملی بیشتر بشنوند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۲۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، دکتر سید محمد حسینی در اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی و فرهنگی هنری خلیج فارس که در آن استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران و جمعی از فرهیختگان، هنرمندان، مدیران و اساتید حضور داشتند با اشاره به اهمیت این جشنواره اظهارداشت: در دولت دهم بعد از بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت مظلومیت زدایی از چهره فرهنگ، قرار شد در سفرهای استانی دور سوم علاوه بر تشکیل هیات دولت، کارگروه فرهنگ و هنر نیز در هر استان برگزار شود شود تا متناسب با ظرفیت‌های هر استان، برنامه‌ها و رویدادهای فرهنگی در نظرگرفته و اجرایی شود و بر این اساس برگزاری جشنواره خلیج فارس بر عهده  استان هرمزگان گذاشته شد که الحمدلله هرساله برگزار می شود و امیدواریم ابعاد جهانی بیشتری پیدا کرده و ایرانیان خارج از کشور از در هر کجای دنیا بتوانند با دبیرخانه جشنواره ارتباط برقرار کنند و آثار هنری خود را ارسال نمایند.

معاون رئیس جمهور درباره اهمیت خلیج فارس گفت: نظریه پردازان و سیاستمداران از قدیم الایام خلیج فارس را به خاطر برخورداری از منابع غنی انرژی، منطقه به اصطلاح «هارتلند» معرفی کرده اند که تسلط بر آن به معنای فرمانروایی بر جهان است لذا از دلایل مهمی که پرتغالی‌ها قرن‌ها قبل و در یک قرن اخیر تلاش کردند بر خلیج فارس سلطه داشته باشند به خاطر اهمیت خاص این منطقه است، حتی جنگ‌های اول و دوم خلیج فارس و لشکرکشی آمریکا به کشورهای منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نبود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هیچ شک و شبهه‌ای در نام خلیج فارس وجود ندارد و مسئله ای کاملاً بدیهی و روشن است اظهار داشت:  از آنجا که عده‌ای این امر بدیهی را انکار، تحریف و اسامی جعلی به کار می‌برند ناچار باید برخی شواهد و قرائن تاریخی یادآوری شود تا آنان نتوانند به راحتی اهداف خود را به نسل جوان القا کنند.

 دکتر حسینی گفت: مورخانی مانند طبری، مسعودی و یعقوبی در کتب خطی خود صراحتاً تاکید کردند که نواحی خلیج فارس در دوره پیش از اسلام متعلق به ایران بوده است و در آثار برخی مولفان و اندیشمندان غربی آمده است که ملل و طوایف بسیاری بر حوزه خلیج فارس فرمانروایی کردند ولی روزگارشان سپری و منقرض شدند و ایرانی‌ها هستند که با هوش و درایت بالای خود همچنان پابرجا مانده اند و حاکمیت خود را بر منطقه حفظ کرده اند. همچنین تاریخ نگار انگلیسی گفته است هیچ آبراهی در دنیا برای جغرافیادانان و پژوهشگران اهمیتی بیشتر از خلیج فارس نداشته و این آبراه از هزاران سال پیش ایرانی بوده است و یا یک استاد عضو جامعه جغرافیای پرتغال اعلام کرده که در نقشه‌هایی که از سال ۱۵۰۱ میلادی وجود دارد تاکید بر این بوده که نام این منطقه، خلیج فارس است.

 معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال بر سواحل جنوبی ایران تسلط داشتند اما در نهایت امام قلی خان با یارانش آنها را اخراج کردند به همین مناسبت در دولت دهم پیشنهاد شد، روز ۱۰ اردیبهشت، روز خلیج فارس نامگذاری شد و و امروز ضرورت دارد وقایع تاریخی و هویت ملی ایرانی، اسلامی را به نسل جوان معرفی کنیم تا دیگران با توسل به تحریف و جعل اسامی نتوانند در وقایع تاریخی، خدشه ایجاد کنند.

معاون رئیس جمهور در ادامه خواستار ارتقای سطح جشنواره خلیج فارس شد و گفت: این جشنواره باید در ابعاد بین‌المللی مورد توجه قرار بگیرد و فرصتی فراهم سازد تا ایرانیان خارج از کشور نیز با آن ارتباط برقرار کنند. باید تلاش کنیم تا هویت، زبان و فرهنگ ایرانیان در سراسر جهان حفظ و تقویت شود و در این راستا دولت سیزدهم اقداماتی را آغاز کرده است و مصمم است لوایحی را تدوین و به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد.

معاون رئیس جمهور در ادامه استفاده از ظرفیت دریا برای درآمدزایی و ایجاد فرصت‌های شغلی را حائز اهمیت دانست و گفت: چندی پیش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه را ابلاغ کردند و بلافاصله  در دولت مورد بررسی قرار گرفت. امروز قوای سه گانه و همه نهادها، باید دست به دست هم داده  و برای استفاده از ظرفیت‌های بیکران دریا اقدامات عملی انجام دهند

دکتر حسینی گفت: در صد سال گذشته  از نفت برای تامین درآمدهای کشور استفاده شده است و سایر ظرفیت‌ها از جمله معادن و دریا استفاده چندانی به عمل نیامده است و این  دولت مصمم است برای فعال کردن همه ظرفیت های کشور، اقدامات جدی انجام دهد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات امام راحل مبنی بر اینکه خون بر شمشیر پیروز است اظهار داشت: امروز ثمره خون شهیدان مظلوم غزه در تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا تجلی یافته است و موجب رسوایی بیش از پیش نظام سرمایه‌داری شده است. مدعیان آزادی بیان که کوچک‌ترین اتفاقی در کشورمان را با سوء استفاده از عناوینی مانند نقض حقوق بشر مورد هجمه قرار می‌دهند امروز اعتراض مسالمت آمیز دانشجویان و اساتید دانشگاه خود در محکومیت نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را با وحشیانه‌ترین شیوه‌ها سرکوب می‌کنند.

در این مراسم دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با قدردانی از ابتکار دکتر حسینی در ۱۴ سال پیش در خصوص تشکیل جشنواره ملی خلیج فارس اظهار داشت: خلیج فارس و ۱۰ اردیبهشت افتخاری برای همه ایرانیان است و بیگانگان هیچ جایگاهی در این منطقه ندارند.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نیز در سخنانی با اشاره به روایات و احادیثی از کلام نورانی پیامبر گرامی اسلام در خصوص نام خلیج فارس و بحر فارس تاکید کرد: ملت ایران در مقابل هرگونه تحریفی درباره نام خلیج فارس کوتاه نمی‌آید.

در پایان مراسم استاندار هرمزگان و نماینده ولی فقیه به پاس قدردانی از ابتکار دکتر حسینی در دوره وزارت ارشاد در تشکیل جشنواره هنری فرهنگی خلیج فارس لوح  سپاس به ایشان اهدا کردند.

 در این مراسم همچنین چندین گروه هنری، سرود و موسیقی محلی با مضمون خلیج فارس اجرا کردند.

 همچنین با حضور دکتر حسینی از  فیلمنامه‌های برتر تجلیل و از کتاب پدروتیشیرا و رمان‌ نه مه های دریا رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است