Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور از خرید بیش از ۸۴۱ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در سه استان منطقه دو خبر داد.

سید محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از آغاز خرید تضمینی گندم تاکنون بیش از ۸۴۱ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ شامل استان های مازندران، سمنان و گلستان خریداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری افزود: تعداد ۱۲۴ مرکز خرید تضمینی در سطح منطقه ۲ (استان‌های مازندران، سمنان و گلستان) تجهیز و فرآیند عملیات خرید تضمینی گندم مازاد بر مصرف کشاورزان را بر عهده‌دارند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ به خرید هر استان اشاره کرد و گفت: حدود ۸۰۰ هزار تن در گلستان و در مازندران و سمنان نیز به ترتیب ۲۱ هزار و ۲۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد.

سید محمد جعفری به نرخ خرید تضمینی اشاره کرد و گفت: نرخ خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری بر اساس ۲ درصد افت غیرمفید و ۴ درصد افت مفید ۱۳ هزار ریال است و کشاورزان عزیز برای تحویل گندم خود باید دارای معرفی‌نامه از سازمان جهاد کشاورزی باشند.

وی ادامه داد: از آغاز فصل خرید تضمینی گندم تاکنون ۲۱ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در مازندران خریداری شد و این میزان خرید توسط ۱۶ مرکز از ۳۰ مرکز دایر شده در استان خریداری شد وبر اساس پیش‌بینی سازمان جهاد کشاورزی استان انتظار می‌رود در سال زراعی جاری حدود ۱۵۹ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان تحویل مراکز خرید تضمینی شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ با اشاره به اینکه جهت خدمت‌رسانی بهتر به کشاورزان عزیز و سهولت روند تحویل گندم اقدامات خوبی صورت گرفته است اظهار داشت: تمهیدات و تجهیزات ۳۰ مرکز خرید تضمینی در سطح استان عملیاتی شده که متناسب با حجم برداشت و ارائه محصول و نیاز منطقه‌ای سایر مراکز نیز فرآیند خرید تضمینی را آغاز خواهند کرد.

جعفری در بخش دیگر درباره توزیع اقلام اساسی در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ۶۰۵ تن اقلام اساسی شامل ۲۹۰ تن برنج و ۳۱۵ تن شکر به مباشرینی که با معرفی‌نامه سازمان جهاد کشاورزی استان مراجعه کردند برای توزیع به مردم فروخته شد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ بابیان این مطلب اظهار داشت: از سوی معاونت بازرگانی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران میزان هزار و ۱۲۲ تن برنج و میزان ۸۲۲ تن شکر برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان به استان مازندران تخصیص‌یافته است که بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان مباشرین از طریق ستاد تنظیم بازار شهرستان به سازمان جهاد کشاورزی و ازآنجا به شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ معرفی می‌شوندتا نسبت به دریافت برنج و شکر اقدام کنند وروند معرفی و ارائه کالا به مباشرین برای توزیع در بین مردم استان مازندران ادامه دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۳۳۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  شهرکی میزان نفوذ بذر اصلاح شده در مزارع را حدود ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: سالیانه بین شش تا هفت هزار تن بذر در فصل کشت مورد نیاز کشاورزان سیستان وبلوچستان است و در حال حاضر علاوه بر بذر تولیدی استان، از سایر استان‌ها نیز بذر گندم وارد میکنیم.
وی گفت: با همراهی مراکز تحقیقات، ارقام اصلاح شده که مقاوم به تنش،‌های محیطی است و عملکرد بالایی دارند برای کشت در منطقه به کشاورزان معرفی می شود.
 شهرکی با اشاره به اینکه از ابتدای فصل برداشت گندم در سال زراعی جاری تاکنون کشاورزان شش هزار و ۱۰۰ تن گندم به مراکز خرید تحویل داده اند بیان داشت امسال ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان وبلوچستان به کشت گندم اختصاص یافته که با مشارکت کشاورزان، ۳۱هزار و ۲۰۰ هکتار حدود ۹۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان تحت پوشش کشت قراردادی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و آماده خدمت رسانی است.
معاون سازمان جهادکشاورزی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل داده اند

دیگر خبرها

  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی
  • بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد