Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال جاری پیش‌بینی می‌شود 40 هزار تن جو از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری برداشت شود.

سیروس بیک‌بکان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: سطح زیر کشت جو آبی در استان هفت هزار و 250 هکتار و جو دیم 14 هزار و 500 هکتار است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود به طور میانگین از هر هکتار جو آبی 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 تن و از هر هکتار جو دیم یک تن برداشت شود.

بیک‌بکان با اشاره به اینکه برداشت جو در شهرستان لردگان آغاز شده است، تصریح کرد: برداشت جو در اراضی دیم تا اواخر مردادماه در استان ادامه دارد.

وی گفت: عمده ارقام جو کشت شده در اراضی استان بهمن، ماکویی و آبیدر است.

بیک‌بکان با اشاره به پیش‌بینی 17 هزار هکتاری سطح زیر کشت یونجه در اراضی استان، تصریح کرد: هر ساله به دلیل ثابت بودن سطح زیر کشت این محصول، به طور متوسط از هر هکتار 10 تن برداشت می‌شود.

وی با بیان اینکه سالانه حدود40 تن بذر اصلاح‌شده میان کشاورزان توزیع می‌شود، گفت: نظارت بر کاشت و آماده‌سازی مطلوب زمین، استفاده از کودهای پایه پتاسه و فسفر و کودهای آلی، کشت مکانیزه و توجه به تاریخ مناسب کشت از جمله عوامل موثر در کشت این محصول است.

بیک‌بکان به کشاورزان توصیه کرد: از خرید بذرهای غیراستاندارد و ارقام گرمسیری که سازگار با استان نیست، خودداری کرده و بذر مورد نظر خود را از مراکز معتبر و زیر نظر جهاد کشاورزی خریداری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۳۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی

نامدار ملکپور اظهار داشت: با توجه به وجود استخر‌های ذخیره آب کشاورزی فراوانی که در سطح استان وجود دارد، با مشاوره کارشناسان مدیریت شیلات و امور آبزیان، کشاورزان می‌توانند نسبت به ماهی‌دار کردن استخر‌های ذخیره آب کشاورزی خود اقدام نمایند.

وی افزود: در صورت بهره‌برداری کامل از این استخر‌های ذخیره آب کشاورزی امکان تولید بیش از یک هزار تن ماهی قزل‌آلای رنگین کمان در سطح چهارمحال و بختیاری وجود خواهد داشت.

ملکپور اضافه کرد: برای این کار باید کشاورزان نسبت به ذخیره ماهیان با وزن بین ۵۰ تا ۱۰۰ گرم اقدام نمایند تا در پایان فصل کشاورزی یعنی اواخر مهر یا اواسط آبان ماه ماهیان به وزن بازاری رسیده و روانه بازار مصرف شود.

بیشتر بخوانید

تولید ۸۰ درصد تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا در چهارمحال و بختیاری

وی بیان داشت: از دیگر اقداماتی که برای پرورش ماهی قزل‌آلا در این نوع استخر‌ها می‌توان انجام داد استفاده از دستگاه‌های هواده اسپلش یا برج‌های هوادهی در استخر است.

ملکپور ادامه داد: از مزایای پرورش ماهی در استخر‌های ذخیره آب کشاورزی می‌توان به افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی نیز اشاره کرد، آب استخر‌های کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد سایر محصولات کشاورزی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • پیش بینی بارش‌ها بهاری از امروز در چهارمحال و بختیاری
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • پیش‌بینی بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان