Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر استان بوشهر گفت: 31 فروند شناور غرق شده در آب‌های بندر گناوه از عمق خلیج‌فارس بیرون کشیده شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، مسعود قاسمیان معاون فنی و نگهداری این اداره کل در این باره گفت: این شمار شناور در سال‌های 92 تا 95 در کانال ورودی و خروجی بندر گناوه غرق و رها شده‌اند که وجود طولانی‌مدت این شناورهای مغروق در این کانال سبب ایجاد مشکلاتی در تردد شناورها در این بندر شده بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: وجود 31 شناور غرق شده مشکلاتی از جمله کاهش ایمنی تردد دریانوردی، بروز تصادف شناورها، نارضایتی شرکت‌های کشتیرانی و دریانوردان فعال در منطقه، افزایش تدریجی ورود آلاینده‌ها از شناورها به محیط آبی و به دنبال آن بروز مخاطرات محیط زیستی را در پی داشته است .

قاسمیان افزود: دریافت گزارش‌های متعدد از سوانح دریایی در کانال بندر گناوه، خارج‌سازی 31 فروند لنج مغروقه را در دستور کار معاونت فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر قرار داد .

وی گفت: در این ارتباط پس از گرفتن سند تأمین دلیل از مراجع قضایی، بازدیدهای میدانی توسط کارشناسان معاونت فنی و نگهداری و نمایندگان مشاور پروژه آغاز شد و با برگزاری تشریفات استعلام بهاء، یکی از پیمانکاران بومی بندر گناوه به عنوان پیمانکار پروژه انتخاب شد .

قاسمیان ادامه داد: سپس موقعیت لنج‌های مغروقه به منظور شروع عملیات خارج‌سازی ثبت و پس از عکس‌برداری به پیمانکار مربوطه به منظور شروع عملیات خارج‌سازی تحویل شد .

وی اظهار کرد: این عملیات ابتدا از سمت راست و بیرونی کانال آغاز شد و پس از پاک‌سازی در بخش سمت چپ کانال به اتمام رسید و لاشه‌های خارج شده به محل از پیش تعیین شده منتقل شدند .

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۳۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان

آفتاب‌‌نیوز :

کانال آشوراده به طول ۹ کیلومتر جزئی از مهمترین مسیر انتقال آب دریای خزر به خلیج گرگان است.

با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان، موانع مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناورهای سبک می‌توانند به راحتی از اسکله‌ها در مسیر جزیره آشوراده تردد داشته باشند.

خلیج گرگان در خاک ایران واقع و از غرب به شرق کشیده شده‌است و درازای آن تقریباً ۶۰ کیلومتر و حداکثر پهنای آن نزدیک به ۱۲ کیلومتر و وسعت خلیج حدود ۴۰۰۰ هکتار است.

خلیج گرگان کم‌عمق است به‌طوری‌که با در نظر گرفتن بالاآمدگی آب، حداکثر عمق آن به ۴ متر می‌رسد و از غرب به شرق تا حوالی ضلع جنوبی آشوراده به عمق آب افزوده می‌شود.

این خلیج دو بندر دارد، بندر ترکمن در ساحل شرقی که در مداخل خلیج و در کنار آن قرار دارد و بندر گز نیز در ساحل جنوبی واقع شده‌است.

دیگر خبرها

  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • تردد در بندر شهید ذاکری قشم مجدد برقرار شد
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا