Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد رضا صالحی صبح دوشنبه در نشست مشترک هیأت تجاری و سرمایه گذاری کشور آلمان با استاندار خراسان شمالی و تجار این استان اظهار کرد: در تلاش هستیم تا توسعه، تولید و اشتغال در این استان محقق شود.
وی افزود: در برنامه ششم توسعه مقرر شده است که 25.3 درصد از منابع مالی مورد نیاز برای توسعه کشور از سرمایه گذاری خارجی تامین شود و ما نیز تلاش داریم تا از سرمایه گذاری خارجی در این استان استفاده حداکثری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه خراسان شمالی قابلیت های فراوانی برای حضور سرمایه گذاران خارجی دارد گفت: سرمایه گذاری در بخش های مختلف کشاورزی، توسعه کشت گیاهان دارویی، توسعه صنعت اسب ترکمن و تولیدات صنایع دستی از جمله قابلیت های ارزنده استان برای سرمایه گذاری است.
وی افزود: خراسان شمالی با داشتن شرکت پتروشیمی، فولاد و آلومینا در حوزه صنایع مادر، بستر خوبی برای ایجاد صنایع پایین دستی و سرمایه گذاری در این زمینه دارد.
صالحی تصریح کرد: وجود معادن غنی و واحدهای تولیدی همچون کارخانه قند و کارخانه سیمان از دیگر قابلیت ها و توانمندی های این استان برای جذب سرمایه گذاری خارجی است.
استاندار خراسان شمالی، طبیعت بکر استان را از قابلیت های خوب برای توسعه صنعت گردشگری و سرمایه گذاری در این بخش عنوان کرد و گفت: بسترهای خوبی برای توسعه صنعت طبیعت گردی در این استان وجود دارد.
صالحی، وجود پتانسیل مناسب برای سرمایه گذاری در زمینه انرژی های پاک را از دیگر قابلیت های ارزنده این استان برشمرد و گفت: میزان ساعات آفتابی در این استان به طور متوسط هشت ساعت است که زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در زمینه انرژی خورشیدی است و علاوه بر آن برخی شهرهای استان برای سرمایه گذاری در زمینه انرژی بادی بسیار مستعد هستند.
وی خاطر نشان کرد : تلاش داریم تا توانمندی های خراسان شمالی در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت، معدن، گردشگری و انرژی های پاک به هیات آلمانی معرفی شود.
بخش خصوصی با عزیمت به دو کشور آلمان و فرانسه کوشیدند با معرفی فرصت های سرمایه گذاری این استان به صاحبان صنایع و سرمایه اعم از شرکت های خارجی و ایرانیان مقیم اروپا، هم چنین بازاریابی برای محصولات تولیدی بومی این خطه، گام دیگری برای توسعه ظرفیت های اقتصادی و رونق بیشتر عرصه کار و تولید بردارند. حضور مدیران و فعالان اقتصادی مرتبط با سه حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعت و معدن به عنوان اولویت های اصلی توسعه خراسان شمالی در این هیئت، نویدبخش جذب سرمایه گذاران علاقه مند و ارزآوری و اشتغال زایی مناسب برای این استان در حال توسعه بود.
به گزارش ایرنا هیات تجاری و سرمایه گذاری کشور آلمان صبح دوشنبه در فرودگاه بجنورد مورد استقبال استاندار خراسان شمالی و شماری از مسئولان حوزه اقتصادی و فعالان این بخش قرار گرفت.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه این سفر در پاسخ به سفر هیات تجاری این استان به آلمان در اسفند ماه سال گذشته انجام می شود گفت: مهم ترین برنامه امروز این هیأت نشست مشترک هیات تجاری و سرمایه گذاری آلمان با استاندار و تجار این استان است.
محمد صمدی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: هیات تجاری آلمان امروز 22 و 23 خرداد در این استان حضور دارند که نشست این هیأت با فعالان بخش کشاورزی نیز از دیگر برنامه هایش امروز است.
وی افزود: این هیات متشکل از 16 نفر از تجار و بازرگانان آلمان است.
* سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی خراسان شمالی به نشانی http://www.irna.ir/nkhorasan و کانال تلگرامی این خبرگزاری به نشانی https://t.me/irnabojnurd در دسترس افراد برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای استان است.
نشانی ایرنای خراسان شمالی در اینستاگرام هم https://www.instagram.com/irnabojnurd است.
همچنین مردم می توانند دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را به نشانی https://t.me/irnaBOJ تگرام کنند.
7185/ 3007/ خبرنگاران کبری علی آبادی، ربابه صانعی انتشاردهنده: علی اصغرافتاده

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۳۴۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی ویکپارچه سازی حدود ۶۵ هزارهکتار اززمین‌های مستعد کشاورزی به خصوص شالیزار‌های استان‌های شمالی کشور با سرمایه گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه سازی شالیزار‌های روستای بزمینان شهرستان آمل گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی و آب وخاک کشور حدود ۳ ساله است و پیش بینی‌های لازم انجام وطرح‌های مورد نیاز این طرح نیز تهیه شده است.

وی، اجرای طرح یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر بکارگیری ماشین آلات در مراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره بری در تولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی درحوزه بخش کشاورزی دراستان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه سازی زمین‌ها به خصوص در شالیزار‌ها می‌توان برای کشت دوم دراین استان‌ها برنامه ریزی کرد.

علیزاده افزود: هدف نهایی در اجرای این طرح این هست که با ظرفیت سرمایه گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور نیز لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصور‌ها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح به خصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالیکت زمین‌ها و کم شدن اراضی در طی چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح وبرنامه معاونت آب وخاک وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه در مدت ۲۰ ساله اجرای طرح یکپارچه سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی درسطح کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، تصریح کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب ماندگی زیادی وجود دارد که باید درسال‌های پیش رو با مدیریت وبرنامه ریزی‌های هدفمند جبران شود.

قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که بر اساس آن خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

بر اساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به صورت آزمایشی به اجرا درآمده است.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • رفتار زائران ایرانی در حج باید الگو باشد