Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: توسعه بیمارستان شهید مدرس برای بیماران روانی اصفهان در دستور کار قرار گرفته است.

کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اورژانس روانپزشکی زنان خورشید به علت مستهلک و فرسوده و قدیمی بودن ساختمان و عدم تایید فنی به هیچ‌وجه قابل استفاده و ارتقای هتلینگ نیست و اصرار بر تداوم خدمت در آن قطعا می‌توانست فاجعه بار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: گروه روانپزشکی باید موضوع انتقال به بیمارستان شهید مدرس را در دستور کار قرار دهد و بیمارستان شهید مدرس آمادگی کامل برای ارائه خدمت در این زمینه را دارد و کماکان قابلیت توسعه بیشتری دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: اصرار بر ادامه خدمت در بیمارستان خورشید توجیه ندارد و مسئولیت عواقب احتمالی آن پذیرفتنی نیست.

وی اضافه کرد: با همکاری گروه روانپزشکی و ارتقای ارایه خدمت در مرکز شهید مدرس عملا بخش عمده ای از نیازهای روانپزشکی پوشش داده شده و دانشگاه آمادگی توسعه آن را نیز دارد.

جهانپور با اعلام اینکه این مهم نیازمند همکاری تنگاتنگ گروه روانپزشکی است، بیان داشت: در موارد غیر آموزشی نیز بیمارستان فارابی قابلیت ارائه خدمت و توسعه آن را در این زمینه دارد.

وی با اعلام اینکه در طول هفت ماه تعطیلی بخش اورژانس روانپزشکی زنان،‌ نیز خدمات اورژانس زنان در بخش دیگری از ساختمان ادامه داشته اما قطعا جوابگوی نیاز اصفهان نیست، افزود: این مهم باید در جایی دیگر و خارج از مرکز ترافیکی شهر مورد مداقه قرار گیرد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه برای روانپزشکی قطعا مدرس از خورشید مناسبتر است، گفت: دسترسی به خورشید در اغلب ساعات به خاطر مسئله ترافیک مرکز شهر از مدرس سخت تر هست.

وی گفت: ترافیک مرکز اصفهان مانع بزرگ توسعه خدمات بیمارستانی خورشید است و قطعا خدمات بتدریج باید به نواحی دسترسی مناسبتر منتقل شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: در هر حال خورشید مکان مناسبی برای توسعه خدمات روانپزشکی نیست و محدودیت‌ها و معارضین بسیاری دارد.

وی اضافه کرد: همچنین ارائه خدمت در ساختمان فرسوده نا ایمن تحت هیچ شرایطی قابل توجیه نیست چون ایمنی بیمار مقدم بر همه چیز است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۳۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه

مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تسریع وتسهیل و افزایش ظرفیت حمل بار از سوی رانندگان را سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در دستور کار خود قرار داده است گفت:  برنامه ریزی جامع برای واردات کالا‌های اساسی و توزیع متناسب آن در بنادر مختلف و پرداخت به موقع کرایه رانندگان توسط صاحبان کالا یکی از مهم ترین اقدامات در این حوزه به شمار می رود.

وی بیان کرد: تهیه سامانه پرداخت متمرکز کرایه حمل در شرکت‌های صاحب کالا همچنین درخواست اعلام بار به صورت مستمر و در طول سال از سوی صاحبان کالا یکی از مهم ترین برنامه هایی است که در بخش تسریع در حمل کالا و بار در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تاکید کرد:  عدم تداخل زمانی درخواست حمل با زمان اوج درخواست یا ورود سایر کالا‌ها و همچنین زمان برداشت محصولات کشاورزی از دیگر برنامه هایی است که در این بخش در دستور کار قرار داده ایم.

حمداللهی با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان راهداری برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  توزیع عادلانه بار از طریق توسعه اعلام بار و نوبت دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور همچنین  توسعه و اجرای فاز‌های اجرایی بعدی بارنامه الکترونیک شامل ارسال پیامک یکبار مصرف otp برای رانندگان و اجرای طرح‌های احراز هویت ذینفعان بارنامه از برنامه هایی است که امسال در حوزه توزیع بار اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد:  بازنگری و ابلاغ ضوابط جدید بازارگاه‌ها با رویکرد جهش تولید خدمت با مشارکت مردم و  توسعه کمی و کیفی شرکت‌های حمل و نقل بزرگ مقیاس در کشور و تقویت نظارت بر فعالیت آنها از مهم ترین برنامه های است که امسال به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان