Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@13:06:13 GMT

قطر از ایران درخواست تخم مرغ کرد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۴۱۹۰۹

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن از درخواست قطر برای واردات تخم مرغ از ایران خبر داد و گفت: رایزنی ها با این کشور برای صادرات این کالا آغاز شده است.
صدای ایران - رضا ترکاشوند در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با اشاره به مزایای اجرای قانون انتزاع و مخالفت تشکل های کشاورزی با لغو این قانون اظهار داشت: یکی از مزایای این قانون، بحث کوچک‌سازی و چابک‌سازی دولت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن افزود: روز گذشته قطری ها از ایران درخواست صادرات تخم مرغ به کشورشان را داشتند؛ اما پروتکل های بهداشتی لازم برای انجام این کار وجود نداشته و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی کمتر از ۱۲ ساعت، این مساله را حل کرده اند؛ در صورتی که اگر قرار بود این موضوعات در وزارتخانه های مجزا دنبال شود، زمان زیادی به طول می انجامید.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره اینکه آیا اکنون صادرات تخم مرغ به کشور قطر آغاز شده است؟ گفت: ما رایزنی ها را برای انجام این کار آغاز کرده ایم.به نقل از ایران، مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن درباره اینکه قطری ها چه میزان تخم مرغ از ایران خواسته اند؟ گفت: فعلا ما در ابتدای کار هستیم و وقتی صادرات آغاز شد، آمار را اعلام می کنیم.
ترکاشوند در بخش دیگری از سخنان خود به بحث تثبیت نهاده ها در طی سالیان اجرای قانون انتزاع اشاره و خاطرنشان کرد: طی سالیان اخیر ما شاهد تثبیت نهاده ها در بازار بودیم، در حالی که اوایل سال ۹۲ علاوه بر اینکه با مشکل تأمین نهاده ها در بازار مواجه شدیم، قیمت این نهاده ها نیز بسیار گران بود؛ اما در حال حاضر قیمت کنجاله بین ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان تثبیت شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، تعرفه های مناسبی برای واردات کالاهای مختلف در نظر گرفته شده تا کالای خارجی با قیمت پایین وارد نشود که تولیدات داخل آسیب ببیند. همچنین طی این مدت، از واردات بی رویه جلوگیری شده است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه کارشناسان عملکرد وزارت جهاد کشاورزی را در بحث تنظیم بازار بسیار ضعیف ارزیابی کرده اند و معتقدند که این وزارتخانه در بحث تنظیم بازار کالاهای اساسی نتوانسته آنچنان که باید، عمل کند، تصریح کرد: این مشکلات قبل از این چهار سال هم، در بازار وجود داشته و کمتر از الان نبوده است؛ آن زمان هم این نوسانات گاهی شدت زیادی می‌گرفت. به عنوان مثال یک بار مساله ای برای بازار مرغ به وجود آمد که تبعات اجتماعی زیادی به دنبال آن ایجاد شد.
ترکاشوند با بیان اینکه قانون انتزاع هنوز به طور کامل اجرا نشده است، افزود: در این زمینه کارشکنی هایی انجام شد که وزارت جهاد کشاورزی در انجام وظایف خود موفق نشود و با این حال ما باز هم معتقدیم نسبت به گذشته، وضعیت بهتری داشتیم.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۱۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مشکلات صنعت چای با حضور استاندار گیلان ، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چایکاران در سازمان چای کشورامروز در نشستی در لاهیجان بررسی شد.

استاندار گیلان دراین نشست ازممنوعیت واردات چای سنواتی به بازار مصرف خبر داد و گفت: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهیم این چای وارد بازار مصرف شود، اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضایی با آن فرد برخورد کرده و به هیچ عنوان کوتاه نمی‌آیم.

دکتر اسدالله عباسی با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چایکاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اضافه کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چایکاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند، اما امسال تمامی حق الزحمه دولت به چایکاران پرداخت و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی از ممنوعیت واردات چای سنواتی به بازار مصرف خبر داد و گفت: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود لذا اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضایی با آن فرد برخورد کرده و به هیچ عنوان کوتاه نمی‌آیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای افزود: کارخانجات چای باید به موقع بازگشایی شوند و اگر صاحب کارخانه‌ای توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند ، زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی پرداخت شود.

دکتر اسدالله عباسی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور گفت: برای دولت سیزدهم تولید با همکاری مردم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌هایی با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

وی توجه به تولید ، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران را یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم دانست وافزود: در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که مصداق بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

استاندار گیلان با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، تصریح کرد: در حوزه کشاورزی از باغ ، مزرعه تا بازار باید توازن برقرارشود ، از این رو برای تحقق این امر باید با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

اسدالله عباسی یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست واضافه کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون تجاری سازی و در نهایت توزیع مناسب انجام شود و در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسد، گفت: باید جلسه‌ای با بانک‌ها برگزار و میزان تسهیلات اعطا شده به چایکاران و کارخانجات چای مشخص شود تا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چایکاران افزود: با کارخانه‌های چایسازی که در پرداخت مطالبات چایکاران قصور کردند برخورد قضایی شده و هیج عذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، تصریح کرد: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

رئیس سازمان چای کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه گفت: چایکاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند ولی همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم ولی در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون نخست رئیس جمهور داشتیم بسیاری دغدغه چایکاران برطرف و دولت حق الزحمه خود را پرداخت کرده است.

حبیب جهانساز با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری گفت: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری ، برگ سبز چای (درجه ۱) به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای (درجه ۲) به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

رئیس سازمان چای کشور ، میزان بدهی کارخانه‌های چای به چایکاران را ۳۱ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: کارخانه‌های چای موظفند تمامی بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند ، ولی با این حال قرارداد با کارخانه‌های چای برای خرید تضمینی برگ سبزچای در سال جاری در حال انجام است.

جهانساز با تاکید بر وارد نکردن چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری اضافه کرد: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری یک معضل است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم از این رو از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی با بیان اینکه کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شده که براساس مصوبه این کارگروه چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند، گفت: چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشور‌های هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشور‌های دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور افزود: از دولت درخواست می‌کنیم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

دیگر خبرها

  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی